Merhabalar arkadaşlar sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti...
Geçen hafta 2 günümüzü “mecburen” beraber geçirdiğim bir tanıdık/akrabamız görüşmemizden 6 gün sonra covid pozitif çıktı.( pek samimi bir ortamda değildik yani fazla yakınlığımız olmadı)
Ben 9 haftalık hamileyim iyi kötü geçiyor hamileliğim düşük tehlikem vs var ama genel olarak iyiyim.
Az önce annem aradı ve resmen ateş püskürdü “çok sinirliyim kesin sana da bulaştı bebek ne olacak hiç düşünmüyor musun kaparsan herşey olur” vs vs. Birsürü şey söyledi.
Ben zaten bunları düşünüyorum saatlerdir bende o an ki sinirimle telefonda “ne yapabilirim zamanı geri mi alayım diye bağırdım” annemde “ iyi koyun koyuna yatın o zaman” dedi “ tamam” diyip kapattım telefonu zaten sabahtan beri çok kötüyüm bunları düşünüyorum gerginim sürekli kendimde belirti var mı diye kontrol edip duruyorum bide annemin böyle bir tepki vermesi beni daha da üzdü...
Elimden ne gelir bilmiyorum yeterince üzgün ve kızgınım zaten ama neye yarayacak annem neden böyle bir tepki verdi anlamadım ama çok kırıldım zaten yapayalnızım biraz destek beklerken iyice kötü oldum çok zor durumdayım...