- Konu Sahibi mutluluk06
-
mrb arkadaslar o kadar sinirliyim ki ellerim titriyor,size bu akşamki olayı anlatayım,eşimin teyzesi kaza yapmış bizde hem ilaçlarını bırakmak için hemde gecmiş olsun demek için evine gidecektik,ben hazırlandım tam cıkacaz,eşim diğer babetlerini giy dedi,bende bu huyundan nefret ediyorum dedim,kayınvalidemler de üst katımızda oturuyor,kadreside evden cıkıyomuş,eşim dediki duydu söylediğini bende duysun ne var kocamsın ölesine söyledim dedim
zaten ölesine söylemiştim,sonra bu merdivenlerden inene kadar bagırdı,arabaya bindik başladı söylemeye allah senin belanı versin,seninle evlendiğime lanet olsun,allah seni kahretsin aileme beni rezil ettin bagırdı cagırdı,ben h,ç sesimi cıkarmadım cünkü şok olmustum,sonra teyzesi gilin evinin önüne geldik,git ilaçları ver beni eve bırak dedim,gitti verdi ilaçları tekrar bağırmaya başladı,herkese rezil oldum,teyzemler seni sordu,bişey diyemedim falan,senin gibi insana lanet olsun,hayatımı mahvettin dedi,ben şok oldum,kayınvalidemlerle konuşmuyorum zaten,onlarda dolduruyo,beni eve bıraktı çekti gitti,ben napıcam bilmiyorum,babamı arcaktım gel beni götür diye onlarda il dışında,bişey falan olur diye aramadım,suan kalbim duracak gibi,ilk defa bu kadar bağırdı,hakaret etti,kafayı yicem
mrb arkadaslar o kadar sinirliyim ki ellerim titriyor,size bu akşamki olayı anlatayım,eşimin teyzesi kaza yapmış bizde hem ilaçlarını bırakmak için hemde gecmiş olsun demek için evine gidecektik,ben hazırlandım tam cıkacaz,eşim diğer babetlerini giy dedi,bende bu huyundan nefret ediyorum dedim,kayınvalidemler de üst katımızda oturuyor,kadreside evden cıkıyomuş,eşim dediki duydu söylediğini bende duysun ne var kocamsın ölesine söyledim dedim
zaten ölesine söylemiştim,sonra bu merdivenlerden inene kadar bagırdı,arabaya bindik başladı söylemeye allah senin belanı versin,seninle evlendiğime lanet olsun,allah seni kahretsin aileme beni rezil ettin bagırdı cagırdı,ben h,ç sesimi cıkarmadım cünkü şok olmustum,sonra teyzesi gilin evinin önüne geldik,git ilaçları ver beni eve bırak dedim,gitti verdi ilaçları tekrar bağırmaya başladı,herkese rezil oldum,teyzemler seni sordu,bişey diyemedim falan,senin gibi insana lanet olsun,hayatımı mahvettin dedi,ben şok oldum,kayınvalidemlerle konuşmuyorum zaten,onlarda dolduruyo,beni eve bıraktı çekti gitti,ben napıcam bilmiyorum,babamı arcaktım gel beni götür diye onlarda il dışında,bişey falan olur diye aramadım,suan kalbim duracak gibi,ilk defa bu kadar bağırdı,hakaret etti,kafayı yicem
valla ben bişey anlamadım bi babetten buraya nasıl geldiniz
gerçi sebeb ne olursa olsun bu laflar kavgada söylenmez cinsinden:26:
Nedir bu cektiğimiz esten ayrı akrabalarından ayrı...
dedim madem pişmansın ayrıl o zaman,kes sesini diye bir bağırdı,cevap verme bana dedi
Merhabalar.
Ailenizi falan aramayın il dışındalarmış zaten telaşlandırmayın insanları. Sorununuz o kadar büyük değil sakin olun öncelikle. Eşinizin bu kadar bağırmasının başka bi nedeni var bence kafası bişeye bozulmuş olabilir. Eşiniz gelince bir şey olmamış gibi davranın. Özür dileyin öylesine söylemiştim kardeşinde duydu ama böyle olmasını istemezdim deyin. Konuşmaya çalışın. Siniri geçtikten sonra hala daha bağırıp çağırmaz zaten..
Kavga esnasında eşin oruçlu muydu?
ben kayınvalidemlerle konuşmuyorum ya kesin onlar iyice doldurmuş gelip patlattı,bu mübarek gecede Allaha havale ediyorum
çocukmu azarlıyo, derdi neymiş adam gibi anlatsın valla ben anlamadım derdini, sence neden bu kadar sinirlendi
sorun anlaşıldı, onlar doldurmuş olmasa bile eşin kendi kendini doldurmuştur merak etme, neden küstünüz kv ile
babet gıymende ne varmış ben anlamadım :26:
teyzemin eşi vefat etti 30 yasında 10 yıldır öçocukları olmuyordu,teyzem 9 aylık hamileydi 4. tüp bebek tedavisinden sonra oldu,hepimiz kahrolduk,teyzem daha 30 yasında,görümcem bir sokak ilerde oturuyor,bir basın saolsun demedi,bende eşime dedim neden başsağlığı dilemedi,o da unutmustur dedi,bende uzatmadım,sonra eşim annesine demiş,ablam bir bas sağlığı dilesin,onlarda kıyamet koparmışlar ne cüretle söyler,sürekli kendisi geliyo sanki sana evlenme dedik demiş,eşimde söyledi bana ,bir daha yukarı cıkma dedi bende ondan sonra konuşmadım
unutmuştur evet eminim muhakkak öyle olmuştur
eşin kendisi demiş yukarı çıkma diye şimdi niye sana diş biliyo ki
peki yarın nolcak, altlı üstlü oturuyosunuz, bayramlaşmıcakmısın
bence bayramlaşmaya git, çünkü erkekler annesiyle konuşumamasını karısı haklı olsa bile hazmedemez, ama barışırsanız mesafeli ve resmi dur bundan sonra kv ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?