mrb arkadaslar o kadar sinirliyim ki ellerim titriyor,size bu akşamki olayı anlatayım,eşimin teyzesi kaza yapmış bizde hem ilaçlarını bırakmak için hemde gecmiş olsun demek için evine gidecektik,ben hazırlandım tam cıkacaz,eşim diğer babetlerini giy dedi,bende bu huyundan nefret ediyorum dedim,kayınvalidemler de üst katımızda oturuyor,kadreside evden cıkıyomuş,eşim dediki duydu söylediğini bende duysun ne var kocamsın ölesine söyledim dedim
zaten ölesine söylemiştim,sonra bu merdivenlerden inene kadar bagırdı,arabaya bindik başladı söylemeye allah senin belanı versin,seninle evlendiğime lanet olsun,allah seni kahretsin aileme beni rezil ettin bagırdı cagırdı,ben h,ç sesimi cıkarmadım cünkü şok olmustum,sonra teyzesi gilin evinin önüne geldik,git ilaçları ver beni eve bırak dedim,gitti verdi ilaçları tekrar bağırmaya başladı,herkese rezil oldum,teyzemler seni sordu,bişey diyemedim falan,senin gibi insana lanet olsun,hayatımı mahvettin dedi,ben şok oldum,kayınvalidemlerle konuşmuyorum zaten,onlarda dolduruyo,beni eve bıraktı çekti gitti,ben napıcam bilmiyorum,babamı arcaktım gel beni götür diye onlarda il dışında,bişey falan olur diye aramadım,suan kalbim duracak gibi,ilk defa bu kadar bağırdı,hakaret etti,kafayı yicem