benim neden olmuyor .((

hem yakısıklı,hem zengin,hemde sana ilgi gösteren birini mi arıyorsun acaba ? seni seveni sen sevmiyorsundur,senin sevdiklerinide sen sevemiyorsundur. bu dunya boyle. hem yaşın genç daha o yaslarda ciddi ilişki kurmak zor. 25 civarına gel,iş ortamıydı vb. bulursun illa. üzülme.
cevabnız için teşekkürlerrr :(

senin anlama kabiliyetin buysa ve insanlara verdiğin karşılık üslubun buysa erkek arkadaşının olmaması da normaldir ...
imza:bir büyüğün.
bir büyüğüm olarak tekr taraflı bakmasanız keşke....

hayırda ben burda içimi dökmüşüm kendimi kötü hissediyorum arkadaş beynin bilir bu ne dmek tir ya hiçmi saygı kalmadı artık konuya bakmadanda geçebilir
Dalga geçilecek bir şey dememişki bogurtlenkusu bogurtlenkusu :confused:
Bence siz fazla alıngansınız. :KK66:
Hem derdinize derman olunacak ne diyebilirizki?
Söylenecek şeyleri çevrenizdeki insanlar zaten söylemiş.
22 yaş çocuk sayılacak bir yaş değil. :KK12:
"Kız" demek yerine "Kadın" demeyi tercih ediyorum 18 yaşından büyük olanlara. :KK66:
Kadınlığınızı kullanın ve kendinize, giyiminize, hal ve hareketlerinize, konuşma tarzınıza dikkat edin derim. :KK8:
Böylece şirinleri bile görebilirsiniz demeyeceğim hemen alınabilirsiniz. :KK14:
Umarım her şey gönlünüzce olur. Bol aşk dolu günleree... :KK50:

açtıgınız konuya gelen yorumu begenmeyebilirsiniz veya bozulabilirsiniz ama daha düzgün bir uslupla söyleyebilirsiniz. çünkü yorum kötü niyet hakaret hiçbirşey içermiyorken (sadece bir espri) sizin ölsen demeniz çok yanlış olmuş. Belki! haklıyken haksız duruma düşmüş olabilirsiniz.
konuya gelince kendiniz gibi olun mutlaka Allah karşınıza gönlünüze göre birini çıkaracak er yada geç olmaması demek sizde bir eksiklik olduğu anlamına gelmez Allah karşınıza çıkarmamış daha yaşatmamış demek sevgilisi olanlar güzel olmayanlar çirkin diye bir şey yok ( ozaman Allah çirkin şansı verseydi diye bir söz olmazdı:KK53:) öncelikle bunu bilin
ama bide şöyle bir şey varki hoşlandığınız erkek olursa belli edin gidin hoşlanıyorum demeyin de azcık göz kırpın cnm:)hoşlanmıyorum beğenmiyorum istemiyorum diyede baştan silip atmayın azcık deneyin bakın bazı hisler zamanlada gelişebilir

Back
X