benim psikolojik sorunlarimmi var acaba :(

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
Belki biliyosunuzdir esim isten cikarildi hala is bulamadik bu tur sorunlar yasiyoruz.

ama bende kendimi kotu hisettgim baska bisi olustu mesala kendi kendime icimde konusup kendimi uzuyorum aci cektiriyorum kendime sanki. Mesala twde bi adam goruyorum aklima onu getiriyorum normal bisekilde yuzunu mesala aci cekiyim diye niye adami aklima getirdim diye aci cekiyorum sonra bisi yapmamam gerek diyelim kotu bisi onu yapmis gibi aklima getiiriyorum kendim sonra üzülüyorum aklima getrdim diye icime sanki beni yonlendiren biri konusuyor pskolojim sorunlarim mi var benim :(

Umarim esiniz en kisa surede uygun bir is bulur.
Ben sizin psikolojik problemden ziyade elinizin bos olduğu fikrindeyim.
Bir ise girin calisin,bir mesgale edinin.Bakin o tv deki adam hic akliniza geliyor mu;)

Belki biliyosunuzdir esim isten cikarildi hala is bulamadik bu tur sorunlar yasiyoruz.

ama bende kendimi kotu hisettgim baska bisi olustu mesala kendi kendime icimde konusup kendimi uzuyorum aci cektiriyorum kendime sanki. Mesala twde bi adam goruyorum aklima onu getiriyorum normal bisekilde yuzunu mesala aci cekiyim diye niye adami aklima getirdim diye aci cekiyorum sonra bisi yapmamam gerek diyelim kotu bisi onu yapmis gibi aklima getiiriyorum kendim sonra üzülüyorum aklima getrdim diye icimde sanki beni yonlendiren biri konusuyor pskolojim sorunlarim mi var benim :KK43:
Ne yazikki anksiyete belirtisi bunlar lutfen dikktli olun yksa artis gosterdiginde dayanamazsiniz aglama nobetleri gelir

Umarim esiniz en kisa surede uygun bir is bulur.
Ben sizin psikolojik problemden ziyade elinizin bos olduğu fikrindeyim.
Bir ise girin calisin,bir mesgale edinin.Bakin o tv deki adam hic akliniza geliyor mu:KK66:

Sagolun yorumunuz icin acaba cok kendimi dinedigim icinmi oluo bilemiyorum :( sadece o bi ornekti yani canimi yakmak icin icimdeki ses sanki mutlu olmami istemiyor mesala esimde twde gordugunu dusunurmu diye korkuyorum hep aklıma gelmio mutlu oldugumda kendimi uznek icin bisi buluyorum

Ne yazikki anksiyete belirtisi bunlar lutfen dikktli olun yksa artis gosterdiginde dayanamazsiniz aglama nobetleri gelir
Simdi soyledgnizi arastrdim bulemiyorum sanki mutlu olduhumda hemen mutsuz olmak icin bisiler ariyorum :KK43: olabilir mi

yorumlariniz icin tesekuur ederim

Sagolun yorumunuz icin acaba cok kendimi dinedigim icinmi oluo bilemiyorum :KK43: sadece o bi ornekti yani canimi yakmak icin icimdeki ses sanki mutlu olmami istemiyor mesala esimde twde gordugunu dusunurmu diye korkuyorum hep aklıma gelmio mutlu oldugumda kendimi uznek icin bisi buluyorum
Olaylar ustuste geldiginden dolayidir sizin bir sucunuz yok dusunceden insanlr sorumlu degildr o yuzdn kimse kimsenin dusuncesini bilemez hem beyindeki salgiyla alakali hemde dinen vesvese dir bunlar piskolojiniz bozulp isyan etmeniz icin

Olaylar ustuste geldiginden dolayidir sizin bir sucunuz yok dusunceden insanlr sorumlu degildr o yuzdn kimse kimsenin dusuncesini bilemez hem beyindeki salgiyla alakali hemde dinen vesvese dir bunlar piskolojiniz bozulp isyan etmeniz icin

Eskiden namaz kilarken aklıma olur olmaz seylrr geliyodu adepte oalmiyodum simdi dualarla cok sukur onu yendim duzeldim simdiede dua ediyorum INŞALLAH kurtulurum uzulmek icin bi cok nedenim var bebegimi dusurdum bu neden olabilirmi bilmiyorum

Eskiden namaz kilarken aklıma olur olmaz seylrr geliyodu adepte oalmiyodum simdi dualarla cok sukur onu yendim duzeldim simdiede dua ediyorum INŞALLAH kurtulurum uzulmek icin bi cok nedenim var bebegimi dusurdum bu neden olabilirmi bilmiyorum
Evet olabilir sizde tranva etkisi eden brsy olms o sebebttn oluyr cnku inan cok var bu durumda olanlr ve kendilerini suclu buldukari icn anlatmiyrlar bile son raddeye gelindignde artk anlatiyorlar soyle dusun hirsiz bos eve girermi girmez seytan da bos insana vesvese verdirtmez yani imani guclu olana vesvese ck gelirmis eger takar uzulursen sen farketmedn daha farkli seylr aklina gelmeye baslar vicdan azabina gecersin bu hastalik boyle devam ediyr inan cekilmz bsy intihari dusunenleri bile biliorm bu durumda olupta aslinda hicbr sucu yk icinden ya gecmise takilirsn yada kendindn suphe duyarsn kisaca suclamak icn bahaneler uretir beynimiz aldiris etme kendine azap verecegine destek ver dusunceden snra zaten rahatsz oluyrsa senin dusuncen degildr bu oyle dusun

Evet olabilir sizde tranva etkisi eden brsy olms o sebebttn oluyr cnku inan cok var bu durumda olanlr ve kendilerini suclu buldukari icn anlatmiyrlar bile son raddeye gelindignde artk anlatiyorlar soyle dusun hirsiz bos eve girermi girmez seytan da bos insana vesvese verdirtmez yani imani guclu olana vesvese ck gelirmis eger takar uzulursen sen farketmedn daha farkli seylr aklina gelmeye baslar vicdan azabina gecersin bu hastalik boyle devam ediyr inan cekilmz bsy intihari dusunenleri bile biliorm bu durumda olupta aslinda hicbr sucu yk icinden ya gecmise takilirsn yada kendindn suphe duyarsn kisaca suclamak icn bahaneler uretir beynimiz aldiris etme kendine azap verecegine destek ver dusunceden snra zaten rahatsz oluyrsa senin dusuncen degildr bu oyle dusun

Son soylediginiz gerçekten cok anlamli eger benim dusuncem olsa zaten uzulmem degilmi haklisiniz cok sukur bende ALLAHiMA siginip cozume ulastircam umarim ilerlemez cunku vijdan olayi gercekten oluyor ve kendimle konusuyorum bazen bende bi sorun oldugunkesin ama en iyi ilac sanirim dua.
Ilgilendiniz benimle ALLAH razi olsun sizden.

Kafaniza taktiginiz sey her ne ise , ondan kurtulmaya calisin.Issizlik ise , sagliginizin cok daha onemli oldugunu ve elbette bugun yarin mutlaka is firsati cikacagina inanin ve tum kalbinizle isteyin.Dualarla birlikte dilerseniz en kisa zamanda da dileginiz gerceklesir.Sagliginiz icin sukredin ve sonra dileginiz uzerine yogunlasin.Sizi kotu dusuncelere sevk eden seylere vakit ayirmayin , tetikleyici olup panikatak yada kaygi bozuklugu yaratabilir Allah korusun.

Son soylediginiz gerçekten cok anlamli eger benim dusuncem olsa zaten uzulmem degilmi haklisiniz cok sukur bende ALLAHiMA siginip cozume ulastircam umarim ilerlemez cunku vijdan olayi gercekten oluyor ve kendimle konusuyorum bazen bende bi sorun oldugunkesin ama en iyi ilac sanirim dua.
Ilgilendiniz benimle ALLAH razi olsun sizden.
Ne demek arkadasim ALLAH senden de razi olsun bu dusunceler vicdanli insanlara gelir ztn icini skma ALLAH cc oyuzdn dusuncelerimizi grme yetkisi vermemis cnku dusunelerimzdn mesul degilz seytan herturlu seyi aklimizdn gecirtirebilrms ve bzde bunu vicdan yapiorz acaba benmi dusundm acaba buna ilgim mi var yok syle yok byle inan senin dusuncn degl bir kac tranvdn snra da olusabiliyr kediyi beslersn kapindn ayrilmz vesveseyide beslemeki gtsn eger icinden muzakere edersen buyurde buyur ya varya kamera taktirp evini kendisini kntrl eden var acaba kotu bsy yapmismiyim dye bu derece supheye vardiriyo insani dha nelr var ama unutma aklina geldgnde azap cekersn benim kendi dusucm olsaydi suan azap cekio olmzdm de gecistr

Ne demek arkadasim ALLAH senden de razi olsun bu dusunceler vicdanli insanlara gelir ztn icini skma ALLAH cc oyuzdn dusuncelerimizi grme yetkisi vermemis cnku dusunelerimzdn mesul degilz seytan herturlu seyi aklimizdn gecirtirebilrms ve bzde bunu vicdan yapiorz acaba benmi dusundm acaba buna ilgim mi var yok syle yok byle inan senin dusuncn degl bir kac tranvdn snra da olusabiliyr kediyi beslersn kapindn ayrilmz vesveseyide beslemeki gtsn eger icinden muzakere edersen buyurde buyur ya varya kamera taktirp evini kendisini kntrl eden var acaba kotu bsy yapmismiyim dye bu derece supheye vardiriyo insani dha nelr var ama unutma aklina geldgnde azap cekersn benim kendi dusucm olsaydi suan azap cekio olmzdm de gecistr

AMIN guzel kardesim benim ismimde seda icim kaynadi size sagolun.

Demekki ciddi duruna gelenlerde var kamera falan cok zor ALLAH herkesin yardimcisi olsun

O an aklima kotu bisi gelince sizin dediginizi dusunup hemen vesveseyi yok etcem duamdasiniz sagolun.

Kafaniza taktiginiz sey her ne ise , ondan kurtulmaya calisin.Issizlik ise , sagliginizin cok daha onemli oldugunu ve elbette bugun yarin mutlaka is firsati cikacagina inanin ve tum kalbinizle isteyin.Dualarla birlikte dilerseniz en kisa zamanda da dileginiz gerceklesir.Sagliginiz icin sukredin ve sonra dileginiz uzerine yogunlasin.Sizi kotu dusuncelere sevk eden seylere vakit ayirmayin , tetikleyici olup panikatak yada kaygi bozuklugu yaratabilir Allah korusun.

Haklisiniz cok sukur sagligimiz yerinde simdi internetten araştırdım ne zor durumlar olanlar var kaygi bozukluğu falan ALLAHIM cumlemizi korusun cok tesekur ederim

suan ufakken onune gecmeliyimki çığ olarak buyumesin :(

Tamam duanın üstünlüğü tartışılmaz ama yine de psikiyatriye gitseniz iyi olur.Benim yakınım yaşlı,size benzer sorunlar yaşıyor,millet yalnızlıktandır diye düşünmüş,önemsememiş,zamanla ilerlemiş,dr 30 senelik bir vaka demiş.Belki tedavi gerekiyor yine de ihmal etmeyin.

AMIN guzel kardesim benim ismimde seda icim kaynadi size sagolun.

Demekki ciddi duruna gelenlerde var kamera falan cok zor ALLAH herkesin yardimcisi olsun

O an aklima kotu bisi gelince sizin dediginizi dusunup hemen vesveseyi yok etcem duamdasiniz sagolun.
ALLAH senden de razi olsnn nzmn yazmak istersn yaz yardimci olurm skinti geldgnde yaz msj da atabilirsn grdugumde yazarm

Tamam duanın üstünlüğü tartışılmaz ama yine de psikiyatriye gitseniz iyi olur.Benim yakınım yaşlı,size benzer sorunlar yaşıyor,millet yalnızlıktandır diye düşünmüş,önemsememiş,zamanla ilerlemiş,dr 30 senelik bir vaka demiş.Belki tedavi gerekiyor yine de ihmal etmeyin.

Baktim devam ediyor gitmeliyim en azindan bi teshis koyar ona gore hareket ederim. Çünkü bazi takintilarim var
yorum icin tesekkur ederim

Haklisiniz ztn pskolijik durum bu ama kafaya gelen vesveselerin amaci da bu beyinde ki akisi bozmak beyni idare eden dopamin salgisi gbi salgisinda azalma oldugunda mutsuzluga donusturyor misal ama kendisine telkin vermk zornda ama ck tedavi olan biliorm atlatamadi ama sozlu destk oluyrm sadece kotu sonuc almadim ama ilacla tedavjsi var ama brakirsam tekrar baslar korkusuyla ilerliyor bu sefer ama tedavi onemlidir ama ilaca bagimli olmayi red ediyorm nice 20 yilljk dha faza ilacla duranlr var sonu yok ilaci almasar dha kotu oluyorlr yavas yavas brakma asamaisna gecincede agrilari basliyr beyinlerinde ck detayli bir konudur yazabilecegn en kisa ozettr insALLAH basini agritmadm

AMIN cumlemizden tabi yazarim cok tesekur ederim kendinize cici bakin:KK19:
Sizde oyle ALLAH cc emanet olun ben sizin ne takinti yaptiginizi bile tahmin edebiliorm iciniz rahat olsn cnku hep dusunceler ayni oluyr ama gidin ve size soyluycekleri anksiyetdir kucuk dozla baslayabilirlr yada sozlu terapi fln ama iciniz rahat olr en azindn ilerlemesn onlem alin cnkj ilerisi pek iyi degl

Sizde oyle ALLAH cc emanet olun ben sizin ne takinti yaptiginizi bile tahmin edebiliorm iciniz rahat olsn cnku hep dusunceler ayni oluyr ama gidin ve size soyluycekleri anksiyetdir kucuk dozla baslayabilirlr yada sozlu terapi fln ama iciniz rahat olr en azindn ilerlemesn onlem alin cnkj ilerisi pek iyi degl

AMIn sizde:KK36: baktim o hastaliga benim belirtilerim canim haklisin olabilir baktim isin icinden cikamiyorum yakin zamanda giderim ama sunu soyliyim sizinle konusmak bana iyi geldi cok ileri degilimdir degilmi yoksa hemen icim rahatlamazdi :KK43:

Back
X