benim psikolojik sorunlarimmi var acaba :(

AMIn sizde:KK36: baktim o hastaliga benim belirtilerim canim haklisin olabilir baktim isin icinden cikamiyorum yakin zamanda giderim ama sunu soyliyim sizinle konusmak bana iyi geldi cok ileri degilimdir degilmi:KK43:
Yo degilsiniz suan sadece baslangc oda yasadiginiz olaylarla orantili sakin tartismalara grmeyin esinizlede iyi gecinmeye calisin kotu geciniyorsunuz demiorm cnku birsy ler aksi gttikce sizde takintilr kuruntular nukseder dkkt edin olumsz olaylrdn snra daha ck.oluyordur

Yo degilsiniz suan sadece baslangc oda yasadiginiz olaylarla orantili sakin tartismalara grmeyin esinizlede iyi gecinmeye calisin kotu geciniyorsunuz demiorm cnku birsy ler aksi gttikce sizde takintilr kuruntular nukseder dkkt edin olumsz olaylrdn snra daha ck.oluyordur
Ben yardimci oldgm kadar olrm eger bakarsnz faydam yk ise gidersnz ama ztn idda etmiorm ama ck pskologa gden pskiyatriye gidene dha yararli oldm amacm insanlrn huzuru bende byle mutlu oluyrm

Aynen olumsuz olaylar tetikliyor onerilerinizi dikkate alicam yureginize saglik ;)

Ne demek arkadasim bende hukukcuyum aslinda ama pskolojiyle de yakinen ilgiliyim arastiriorm ck ve rahatszliklari olanlrlada konusark destk veriorm cnku biraz arastr bak neler var neler haline sukredersn hayati kendine zindn edenlr var disari ckmiolr sirf akillarina gelen dusuncdn insALLAH hayatn duzene girer dert etme is de bulunur onemli olan sagliniz milynca insan bosta ilanlara bakiorz 500 1000 arasi basvuru yapildi yazior ve inan maaslr okdr dusukki dert etme sabr eyle cozum ckacaktr elbet bi yerden ALLAH tan dile hayirli kapi acicaktr duam hic cevrilmedi benim oyle kapali mapali biri degilm ben ama inanc meselesi bunlar gorenin acayibine gder sosyetk derlr ama alakasi yk illa acik sarisin yada ortusuz olmk dini yasamayi bilmeyi engel degl kuranda okumayi bilirim hadisleride ck sukur hayattada kul hakki yemem korkarm affi olmayan gunahlrdn neyse arkadasm ne yazdm bende ckmam gerekio sarjm btti ALLAH cc emanet ol

Ne demek arkadasim bende hukukcuyum aslinda ama pskolojiyle de yakinen ilgiliyim arastiriorm ck ve rahatszliklari olanlrlada konusark destk veriorm cnku biraz arastr bak neler var neler haline sukredersn hayati kendine zindn edenlr var disari ckmiolr sirf akillarina gelen dusuncdn insALLAH hayatn duzene girer dert etme is de bulunur onemli olan sagliniz milynca insan bosta ilanlara bakiorz 500 1000 arasi basvuru yapildi yazior ve inan maaslr okdr dusukki dert etme sabr eyle cozum ckacaktr elbet bi yerden ALLAH tan dile hayirli kapi acicaktr duam hic cevrilmedi benim oyle kapali mapali biri degilm ben ama inanc meselesi bunlar gorenin acayibine gder sosyetk derlr ama alakasi yk illa acik sarisin yada ortusuz olmk dini yasamayi bilmeyi engel degl kuranda okumayi bilirim hadisleride ck sukur hayattada kul hakki yemem korkarm affi olmayan gunahlrdn neyse arkadasm ne yazdm bende ckmam gerekio sarjm btti ALLAH cc emanet ol

Agzina saglik canim benim arastirmak lazim cok bilgilisiniz dedigim gibi sizle konusmak iyi geldi bana cok tesekur ederim her halimize cok sukur tabi INŞALLAH isimiz gucumuz olur hayat imtihanlarla dolu zor onemli olan iyi insan olabilmekte umarim basarabiliyoruzdur. dualariniz icin cok sagolun sizede ALLAH ne muradiniz varsa versin.

eksik olmayin tekrardan tesekur ederim sizde ALLAHA emnaet olun.

Belki biliyosunuzdir esim isten cikarildi hala is bulamadik bu tur sorunlar yasiyoruz.ama bende kendimi kotu hisettgim baska bisi olustu mesala kendi kendime icimde konusup kendimi uzuyorum aci cektiriyorum kendime sanki. Mesala twde bi adam goruyorum aklima onu getiriyorum normal bisekilde yuzunu mesala aci cekiyim diye niye adami aklima getirdim diye aci cekiyorum sonra bisi yapmamam gerek diyelim kotu bisi onu yapmis gibi aklima getiiriyorum kendim sonra üzülüyorum aklima getrdim diye icimde sanki beni yonlendiren biri konusuyor hep onla savasiyorum hep kotu seyler aklima geliyor mutlu oldugumda bianda mutsuz olcam diye korkuyorum icimdeki sesi nasil yok etcem pskolojim sorunlarim mi var benim :KK43:
1)bu psikolojik problem değil fakat başlangıcı
2)içinizdeki sesi çok dinleyip gerçek hayattan koparsanız o zaman psikolojik sorun
3)bu dönüm noktasında kendinize bu sizi yönlendiren sesin,kafanızda oluşturup duygulara kapılmanıza neden olan herşeyin geçeceğini telkin edin
4)telkin etmede umutsuzluğa kapılmayın.çünkü haklısınız kimsenin kabusları vs leri ölene dek sürmez.umutsuzluğumuz kurtulmamıza engeldir.tüm sorunlar umutsuzlukla beraber korkuya kapıldığımızda başlar.
5)karamsar ve umutsuz konuşanlardan uzak durun size ışığa uçan kelebek muamelesi yapsalarda
6)sizin kendinize faydanız olmazsa kimsenin size faydası olmaz.
7)bunun harici gece yatarken süt -ıhlamur papatya çayı için erken yatın.uykusuzluk mantıklı düşünmeyi engeller.
8)bu süreçte bol bol korunma duaları okuyun.psikolojik hastaların mantık mukayese özellikleri zedelendiği için.zamanında annelerimizin bizi korkuttuğu öcüler, böcüler (ruhani varlıklar) aynı mikrop gibi size musallat olup bol bol umutsuzluk ve ves vese yaparlar.dua ettikçe o yüzden vesveseler azalmaktadır.namazda okunan mutevezyen sureler en basiti.

Agzina saglik canim benim arastirmak lazim cok bilgilisiniz dedigim gibi sizle konusmak iyi geldi bana cok tesekur ederim her halimize cok sukur tabi INŞALLAH isimiz gucumuz olur hayat imtihanlarla dolu zor onemli olan iyi insan olabilmekte umarim basarabiliyoruzdur. dualariniz icin cok sagolun sizede ALLAH ne muradiniz varsa versin.

eksik olmayin tekrardan tesekur ederim sizde ALLAHA emnaet olun.
Amin insALLAH cumlemizn duasi kabul olsn insALLAH guzel is teklifi alir esiniz kendinize iyi bakin guzel kahvalti yapin nette arastrma yapin pratik bilgilere bakin ama kafanizi bos brakmyin gorceksnz dusucelr gidick

Düşünceleri kendinle özdesleştirmissin tek sorun bu.İnsanin aklına günde binlerce düşünce geliyor ama bunlar bize ait değiller.Tertemiz gökyüzü vardır masmavi ama önünde çeşit çeşit bulutlar bu geçen bulutlara takilmamak gerek gelir ve gider ama gökyüzü hep tertemizdir.Düşünce bulutları size ait değil onlar olması gerektiği gibi çoğunlukla olumsuz olarak gelir ve gider.Önemli olan onları dikkate almamak.Bu konuda osho nun çok güzel yazıları var bulursam kopyalarim

Eskiden namaz kilarken aklıma olur olmaz seylrr geliyodu adepte oalmiyodum simdi dualarla cok sukur onu yendim duzeldim simdiede dua ediyorum INŞALLAH kurtulurum uzulmek icin bi cok nedenim var bebegimi dusurdum bu neden olabilirmi bilmiyorum
Çok geçmiş olsun.Her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır.Allah eşinize işin hayırlısını ailenize hayırlı bir evlat nasip etsin.Öncelikle inançlı bır ınsansınız.Sahip olduklarınıza şükredin.Evinize sağlığınıza eşinize dolabınızı açtıgınızda gördüğünüz yiyeceklere giyeceklere..Üzülmeniz için gercekten hiçbir sebep yok ama bazen düşüncelerimiz bizden ağır geliyor.Size önerim %100 düşünce gücü diye bir kitap.Siz düşüncelerinizi yönlendirebilirsiniz bunu unutmayın.Sükredin dua edin kendinizi sevin.

Back
X