yazdiklarin bünye meselesi canim,bende seker yok ama kola icerim hamburger yerimm en cok abur cubur yerim sudan cok icecek icerim,
kilon 48 boyum 161 yasimda 21 bende kilo olmak istiyorum soyle bi 55 60 olsam diye :26:
yazdiklarin bünye meselesi canim,bende seker yok ama kola icerim hamburger yerimm en cok abur cubur yerim sudan cok icecek icerim,
kilon 48 boyum 161 yasimda 21 bende kilo olmak istiyorum soyle bi 55 60 olsam diye :26:
çok güzelmiş ya :) dedikleri gibi ya bünye meselesi bu
bu hızla devam edersen şekerden ötesi olacak
diyetisyene git güzel bir diyet uygula önce sonra spora başla vücudunu sıkılaştır çatlaklar için pek çözüm yok zaten bir süre sonra silikleşiyorlar sokaktaki kadınlara bak çoğunun bacağında var öyle büyütülcek birşey değil kilo verip spor yaparsan vücudun düzgünleşir ve kendine güvenin gelir .
diyetisyene gittim uyguladım yok yok yok
Bende diyetisyene gittim şeker hastası olduğumu öğrendim. Ya uyamıyor musun verdiği listeye? Az yemek kilo vermek değildir. Aksine az yiyen insanlar kilo veremez, alır. Başka bir sebebin olabilir kilo almana dair. Şeker hapları kilo vermeye yardımcı demişti benim dr. insülin yok ama bende. ya bende alırsam :44:
Kisa donemlerde yapip birakiyor musun diyet ve sporu? Eger oyleyse bir yere varamazsin. Sporu hayatinin bir parcasi yapman lazim. 3 ay hergun gunde 1 saat ritmli yurusen illa ki farkeder, tas degil ya bu kilolar. Su icmeyi sevmiyorum demissin, bir sekilde bol bol su icmen lazim. Suya karistirilan iceceklerden hazirlayabilirsin, sekersiz olanlari.
İnsülin iğnelerini hangi bölgeye yapıyorsun?
Regl olamıyorum demişsin, bundan kaynaklı zayıflayamama olabilir. Buna bir çözüm bulmak lazım en başta.
ya ben senden daha kısa ve daha kiloluyum..lakin öye yırtık falan fisman yok artı çok da güzel bulurum kendimi veeee şişman da sayılmam hani..balık etliyim ama balina da bi balık cinsinden değil tabiki cidden fazla görseydim ben de takardım..ama görmüyorum şahsenime
Suya karistirilan icecekler derken mesela tang gibi meyve aromali toz iceceklerden bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?