Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım teşekkürler inşallah hepimizinki öyle sonuçlanır.tamam bundan sonra içeriğinide yazarım :) tarçınlı süt canım limonu dilimledim soğuk suya attım biraz beklettim aynı limonata gibi oldu.Merhabalar
Diyetin başarı hikayesi ile noktalanır inşallah..
menulerin cok güzel insan bakarken bile göz doygunluguna ulaşıyor..
seni takip edicem menülerin tam bana göre ama menülerinin içeriğini de yazarsan çok sevinirim.
Meyvenin yanindaki icecek sütlü kahve mi acaba? Bide limonlu su gördüm onun içeriği nedir acaba?
Merhaba canım teşekkürler inşallah hepimizinki öyle sonuçlanır.tamam bundan sonra içeriğinide yazarım :) tarçınlı süt canım limonu dilimledim soğuk suya attım biraz beklettim aynı limonata gibi oldu.
Ben diyetisyen menüsü yapıyorum gönlün rahat oldun yap vencede :)Tamam cok sevinirim galiba aramızda 4-5 kilo var tahminen yarin tartilacagim.. ben senden kiloluyum:)) ama yinede benzer bir diyet uygulamamin bir sakincasi olmaz heralde.
Ben diyetisyen menüsü yapıyorum gönlün rahat oldun yap vencede :)
Bugün kendimi çok aç hissediyorum![]()
Geçti canım sağolasınLimonlu suyunu icseydin canım yada tarcinli yesil cay iç iyi gelir..
Salı günü tartılıcam canımMerhaba'
Resimlerde yediklerin çok az göründü gözüme ben o yemeklerin nerdeyse 3 katını yiyorum ama ekmeğim az. Benim salata tabağı nerdeyse servis tabağı gibi. Bi de bende pilav ve ekmek aynı anda yok benimki biraz daha farklı diet listem. Tartildin mi bir geliş e var mi
Az önce farkettim her sabah davul gibi şişen ayaklarım bu sabah şişmedi :)
Ödemi atıyokellerim birazcık şiş ama ayaklarım için dün bi egzersiz yaptım o işe yaramış olabilir bugünde ellerim için araştırıcam..