• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

Doktorun becakil80, post: 41987898, member: 136883"]Bana da eskiden hergün döndüm veriyordu şimdi haftada 2 oldu. Ayda 1 de 8 tane cips yiyebiliyorum. Bana göre az yiyorsun ama ekmeği çok bana göre. Benim günlük ekmek 50 gram şeklinde. Onu az veriyor.[/QUOTE]
Doktorum çok başarılı benim ekmekle doğduğunu ekmek yiyerek tatlı istediğini yok etmeyi başardı

Kişiye göre diet dedikleri bu olsa gerek ikimizinde farklı dietle kilo vermemizi sağlıyorlar bu arada dondurma çok güzel görünüyordu :KK48:

Kahvaltım
IMG_20150802_083821.webp

Menulerin cok güzel canim cok güzel bir yola başlamışsin. Yeni okudum hayatini kaybeden yakinin icin basın sağolsun. Allah Rahmet eylesin..

@milad2015
Allah razı olsun canım sağolasın evet bu yola girdim çünkü psikolojim kötü ve ben kendimi salıyordum uçuruma gitmeme az kalmıştı artık bi dur dedim kendime çok şükür diyebildim

Bazen hersey kötüye gider; bu dunya boş ve ugruna caba sarfetmeye degmez diye düşünürsün anlıyorum seni.. ama nefes alip verdiğimiz surece bu bedene mahkumuz madem ona iyi bakmakla da mükellefiz.. bunu cabucak farkedip kendini toparladigin için çok sevindim.
Rabbim bizi bu sorumluluk bilincine kavustursun ve bi daha ayirmasin insallah..

Bazen hersey kötüye gider; bu dunya boş ve ugruna caba sarfetmeye degmez diye düşünürsün anlıyorum seni.. ama nefes alip verdiğimiz surece bu bedene mahkumuz madem ona iyi bakmakla da mükellefiz.. bunu cabucak farkedip kendini toparladigin için çok sevindim.
Rabbim bizi bu sorumluluk bilincine kavustursun ve bi daha ayirmasin insallah..
İnşallah

Valla çok iyi ben başaramazdim emin ol. Yediklerin resmini gonderecektim ama moral olarak çöktüm resimleri görünce. Göndermesem daha iyi insan olmadığımi dusunebilirsiniz :KK43:

Doktora ilk gün gittiğimde bana günlük beslenmeni anlat dedi. O zaman da senelik izindeydim 1 haftasını evde geçiriyordum. Bende başladım. Sabah 8 de kalkiyorum şunu yiyorum bunu yiyorum sayıyorum bi baktım doktor yazmaktan vazgeçmiş beni hayretle dinliyor.o an bi utandim sormayın. nerdeyse günde 4000 kalori aliyormusum. Ki bu daha bunalimda olmadığım bir gündü . Ilk günler çok zorlandım çok kaçamak yaptım ilk defa bu hafta kaçamaksiz geçirdim. Alıştım yavaş yavaş. Ama senin yediklerini resimle görünce farkı daha ne t gördüm hala çok yiyorum :KK43: arkadaşlarla yemeğe gittiğimizde sadece benim tabagimdaki tüm yemek biterdi arkadaslarim bitiremezdi ben de bir süre sonra utanmaya basladim. Yemeğimi azaltmak yerine evde yiyip onlarla bulustum birdaha yedim ya da görüşmeyi azalttim. Durumum içler acisiydi.

Back
X