Benim sevdiğim kova burcu yukselenide kova cok zor biri. Ama ben sevgilimiyiz değilmiyiz bilmiyorum. Bana yardimci olur musunuz ?

Teşekkür ederim iki dk çok güzel tepki verdin . Kızmana gerek yok . Çocuk değilim aptalda değilim sadece aşırı ayrıntı düşünen bir insanım. Ayrıca nereden biliyorsun yapmadigimi?
Ve en önemlisi ne olursa olsun sapık değil vicdansız değil değer yargıları olan bir insan en önemlisi de insan ben savcılığa gidecek kadar bir durum görmüyorum ben engelimi zaten koydum ne kadar hergün gelsede . Ailem zaten işin içinde ve herkez ile çok iyi anlaşıyor ve aramızdaki ilişki dışında diyorum ben onun hakkını ödeyemem çok destek çok yardım eden biri ben şimdi sırf kendi aramızdaki çıkmazdan dolayı nasıl onu savcılığa şikayet edeyim ben böyle bir nankör insan değilim ki .Nasıl kendi duygularıma yenik düşüp bu şekilde küçüleyim ki . Değer yargısı insanlık farklı iki kişinin arasında ki muhabbet çok farklı.
Benim anlamadığım bir insan sırf seks için 3 sene uğraşır mi

Teşekkür ederim
Kabul edecek olsaydım daha önce ederdim bunu anlamayacak kadar aptal herhalde

Ben zaten şuan onunla beraber değilim. Ben zaten sizin burda demek istediklerinizi ona söyledim ben zaten bunları onunlada konuştum sadece dili farklı söylüyor tavırları farklı.
Burda anlatmak yaşamak ile aydı değil.

İyi hakkını sevişerek ödemeye devam et çünkü karşındaki eziğin senden tek istediği karşılık bu madem karşılıklı memnunsunuz devam edin kolay gelsin :)

İyi hakkını sevişerek ödemeye devam et çünkü karşındaki eziğin senden tek istediği karşılık bu madem karşılıklı memnunsunuz devam edin kolay gelsin :)

Düzgün konuşursan sevinirim . Cunki yazdıklarımı okumuyor gibisin ben zaten onunla birşey yaşamıyor. Uzun zamandır . Yaşadım ama istediğim gibi olmayınca engel koydum sınır koydum sadece gelip gidiyor. Geldiği yerde benim işyerim cafe sahibiyim çünkü.
Belki sürekli geliyor gidiyor dediğimde evime geliyor falan sanmış olabilirsiniz öyle bir durum değil

Ayrıca çok iğrenç bur tabir sizinkisi ne demek hakkını sevişerek öde. Siz hak hukuk ne demek pek bilmiyorsunuz sanırım. Ben insanligimla edebimle ağır basliligimla desteğim ile ödemeyi tercih ediyorum ...

Ayrıca çok iğrenç bur tabir sizinkisi ne demek hakkını sevişerek öde. Siz hak hukuk ne demek pek bilmiyorsunuz sanırım. Ben insanligimla edebimle ağır basliligimla desteğim ile ödemeyi tercih ediyorum ...

Ben burda sadece konuşmak fikir almak paylaşmak onu çekiştirmek için kız arkadaşlarım ile konuşuyor gibi konuşmak için yazdım. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ön yargıda bulunup ağır ithamlarınıza müsade edecek bir insan değilim. Tam olarak ne olduğunu bilmediğiniz bir konuda bu kadar keskin konuşamazsınız benim adıma söylediğiniz düşünceden bahsediyorum .

Düzgün düşünürsen ben de düzgün konuşurum kimsenin yaşadığını yargılayacak biri değilim öncelikle isteyen istediği gibi yaşar benim anlatmak istediğim adam sana değer vermiyor ben ne istersem yaparım sen yapamazsın diyor böyle biri benimle aynı havayı soluyamaz cafe sahibi sen isen polis çağırır yine almazsınız sadece evine almamak değil olay burda bu adam senin başkasıyla ciddi bir ilişkiye girmeni herşeyini engelliyor ne vicdanı ne hakkı o senin hakkına girerken iyi mi oluyor yani senin evlenip yuva kurma hakkını elinden alan adam için söylediklerim az bile ağır yazıyor olabilirim olay sadece cinsellik değil ha sadece cinsellikte olabilir kimse karışamaz buna ama sen evlilik adamda daldan dala konayım derdinde eğer bu embesili hayatından çıkartma cesaretini gösteremezsen bu kısır döngü içinde yaşamaya mecbur olursun

Ben düzgün konuştuğumu düşünüyorum .hakkını sevişerek öde demek empati kurmak değildir yargılamak hatta aşağılamaya girer ben bu konuda uyardım sizi.
Ve ayrıca anlatmak istediğim diğer şey işimide düşünecek olursam ne olursa olsun polis jandarma yada savcılık gibi durumlara başvurmam. Bu etin bir davranış değil bana göre soylediklerin yada dusunduklerin yanlış demiyorum düşünceni soyledin benim demek istediğim bu olayların karşısında gösterdiğim tutum bu olamaz .

Ve ben kendini ezdirecek bir insan değilim.
teşekkür ederim yorumların için ayrıca

Hala ne demek istediğimi anlayamamışsın bu adamla irtibata devam edersen herşey aynı olucak yani sadece cinsellik çünkü senin adamdan umudun var evlenir benimle diye umuyorsun gerçekler acıdır ama yine de gerçektir .Bu adam ciddi bir gözdağı vermediğin sürece senin ondan vazgeçemediğine inanacak ve istediğini alana kadar da yakandan düşmiycek adamın tek amacı düzenli, bir cinsel hayatı olması bu durumun en sonunda tek zarar görecek olanda sensin onu yapamam bunu yapamam diyorsan bizimde sana sunacak bir çözümümüz kalmaz adam arsızın teki ya dayak ya polis bunlar ancak bu şekilden anlar

Sen kaç yaşındasın

Baya sorunlu bir adam anlaşılan. Bu adam için zamanınızı harcamayın boş yere bir halt olmaz bundan.

Sal gitsin abiyi yaaa hoffff ıssız adam mı ne?
Bak yengeç bul sen ne akar ne kokar

Canim cocuk senden vazgecmiceni biliyor elimi sallasam elisi diyor ama sen farklisin diyor halbuki istedigi an senden faydalaniyor sen kenarda duran birikim gibi biseysin onun icin bence uzak dur kendine baskasini bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…