nasıl bırakmıyormuş telefon numaranı değiştir sosyal medyalarını kapat yine ulaşırsa savcılığa şikayet edeceğini söyle gerekirse aileni sal üstüne sen kurtulmak istedikten sonra hiç istiyormuşsun gibi görünmüyor tabi burdan adam seni cinsellik için kullanıyor burda herkes anladı da kalbini kırmamaya çalışıyoruz sen bilirsin ne diyelim
Tek tek alintilamak istemedim çünkü çok var. Yazdığımın arkasındayım. Sizinle görüşme amacı belli. Hatta sizin pes edip kabul edeceğinizi de düşünüyor bu çok belli.
Kendi demiş zaten ben istedigimle olurum sen olamazsın kadınım olacaksın diye. Var mı ötesi?
İyi hakkını sevişerek ödemeye devam et çünkü karşındaki eziğin senden tek istediği karşılık bu madem karşılıklı memnunsunuz devam edin kolay gelsin :)Teşekkür ederim iki dk çok güzel tepki verdin . Kızmana gerek yok . Çocuk değilim aptalda değilim sadece aşırı ayrıntı düşünen bir insanım. Ayrıca nereden biliyorsun yapmadigimi?
Ve en önemlisi ne olursa olsun sapık değil vicdansız değil değer yargıları olan bir insan en önemlisi de insan ben savcılığa gidecek kadar bir durum görmüyorum ben engelimi zaten koydum ne kadar hergün gelsede . Ailem zaten işin içinde ve herkez ile çok iyi anlaşıyor ve aramızdaki ilişki dışında diyorum ben onun hakkını ödeyemem çok destek çok yardım eden biri ben şimdi sırf kendi aramızdaki çıkmazdan dolayı nasıl onu savcılığa şikayet edeyim ben böyle bir nankör insan değilim ki .Nasıl kendi duygularıma yenik düşüp bu şekilde küçüleyim ki . Değer yargısı insanlık farklı iki kişinin arasında ki muhabbet çok farklı.
Benim anlamadığım bir insan sırf seks için 3 sene uğraşır mi
İyi hakkını sevişerek ödemeye devam et çünkü karşındaki eziğin senden tek istediği karşılık bu madem karşılıklı memnunsunuz devam edin kolay gelsin :)
Ayrıca çok iğrenç bur tabir sizinkisi ne demek hakkını sevişerek öde. Siz hak hukuk ne demek pek bilmiyorsunuz sanırım. Ben insanligimla edebimle ağır basliligimla desteğim ile ödemeyi tercih ediyorum ...
Düzgün düşünürsen ben de düzgün konuşurum kimsenin yaşadığını yargılayacak biri değilim öncelikle isteyen istediği gibi yaşar benim anlatmak istediğim adam sana değer vermiyor ben ne istersem yaparım sen yapamazsın diyor böyle biri benimle aynı havayı soluyamaz cafe sahibi sen isen polis çağırır yine almazsınız sadece evine almamak değil olay burda bu adam senin başkasıyla ciddi bir ilişkiye girmeni herşeyini engelliyor ne vicdanı ne hakkı o senin hakkına girerken iyi mi oluyor yani senin evlenip yuva kurma hakkını elinden alan adam için söylediklerim az bile ağır yazıyor olabilirim olay sadece cinsellik değil ha sadece cinsellikte olabilir kimse karışamaz buna ama sen evlilik adamda daldan dala konayım derdinde eğer bu embesili hayatından çıkartma cesaretini gösteremezsen bu kısır döngü içinde yaşamaya mecbur olursunDüzgün konuşursan sevinirim . Cunki yazdıklarımı okumuyor gibisin ben zaten onunla birşey yaşamıyor. Uzun zamandır . Yaşadım ama istediğim gibi olmayınca engel koydum sınır koydum sadece gelip gidiyor. Geldiği yerde benim işyerim cafe sahibiyim çünkü.
Belki sürekli geliyor gidiyor dediğimde evime geliyor falan sanmış olabilirsiniz öyle bir durum değil
Düzgün düşünürsen ben de düzgün konuşurum kimsenin yaşadığını yargılayacak biri değilim öncelikle isteyen istediği gibi yaşar benim anlatmak istediğim adam sana değer vermiyor ben ne istersem yaparım sen yapamazsın diyor böyle biri benimle aynı havayı soluyamaz cafe sahibi sen isen polis çağırır yine almazsınız sadece evine almamak değil olay burda bu adam senin başkasıyla ciddi bir ilişkiye girmeni herşeyini engelliyor ne vicdanı ne hakkı o senin hakkına girerken iyi mi oluyor yani senin evlenip yuva kurma hakkını elinden alan adam için söylediklerim az bile ağır yazıyor olabilirim olay sadece cinsellik değil ha sadece cinsellikte olabilir kimse karışamaz buna ama sen evlilik adamda daldan dala konayım derdinde eğer bu embesili hayatından çıkartma cesaretini gösteremezsen bu kısır döngü içinde yaşamaya mecbur olursun
Ben düzgün konuştuğumu düşünüyorum .hakkını sevişerek öde demek empati kurmak değildir yargılamak hatta aşağılamaya girer ben bu konuda uyardım sizi.
Ve ayrıca anlatmak istediğim diğer şey işimide düşünecek olursam ne olursa olsun polis jandarma yada savcılık gibi durumlara başvurmam. Bu etin bir davranış değil bana göre soylediklerin yada dusunduklerin yanlış demiyorum düşünceni soyledin benim demek istediğim bu olayların karşısında gösterdiğim tutum bu olamaz .
Ve ben kendini ezdirecek bir insan değilim.
teşekkür ederim yorumların için ayrıca
Kovalar beni aşar patililım
Hala ne demek istediğimi anlayamamışsın bu adamla irtibata devam edersen herşey aynı olucak yani sadece cinsellik çünkü senin adamdan umudun var evlenir benimle diye umuyorsun gerçekler acıdır ama yine de gerçektir .Bu adam ciddi bir gözdağı vermediğin sürece senin ondan vazgeçemediğine inanacak ve istediğini alana kadar da yakandan düşmiycek adamın tek amacı düzenli, bir cinsel hayatı olması bu durumun en sonunda tek zarar görecek olanda sensin onu yapamam bunu yapamam diyorsan bizimde sana sunacak bir çözümümüz kalmaz adam arsızın teki ya dayak ya polis bunlar ancak bu şekilden anlarBen düzgün konuştuğumu düşünüyorum .hakkını sevişerek öde demek empati kurmak değildir yargılamak hatta aşağılamaya girer ben bu konuda uyardım sizi.
Ve ayrıca anlatmak istediğim diğer şey işimide düşünecek olursam ne olursa olsun polis jandarma yada savcılık gibi durumlara başvurmam. Bu etin bir davranış değil bana göre soylediklerin yada dusunduklerin yanlış demiyorum düşünceni soyledin benim demek istediğim bu olayların karşısında gösterdiğim tutum bu olamaz .
Hala ne demek istediğimi anlayamamışsın bu adamla irtibata devam edersen herşey aynı olucak yani sadece cinsellik çünkü senin adamdan umudun var evlenir benimle diye umuyorsun gerçekler acıdır ama yine de gerçektir .Bu adam ciddi bir gözdağı vermediğin sürece senin ondan vazgeçemediğine inanacak ve istediğini alana kadar da yakandan düşmiycek adamın tek amacı düzenli, bir cinsel hayatı olması bu durumun en sonunda tek zarar görecek olanda sensin onu yapamam bunu yapamam diyorsan bizimde sana sunacak bir çözümümüz kalmaz adam arsızın teki ya dayak ya polis bunlar ancak bu şekilden anlar
Baya sorunlu bir adam anlaşılan. Bu adam için zamanınızı harcamayın boş yere bir halt olmaz bundan.Ben ona sen başkaları ile görüşmeyeceksin diyorum beni kısıtlama diyo ben yapsam dedim benim başkasına gittiğimi düşün sen gidiyorsan bende yapsam ne hissedersin diyorum gidemezsin diyo. Ne yaptığımı ne söylediğimi nereye gittiğimi hepsini takip ediyor
3 sene olmak uzere birbirimizi taniyali hemen hemen hergünümüz bir arada geçiyor. annemi hatta ailemin çogunu taniyor bizi seviyor ailemize saygisi var biliyorum. Kendisi babasini ķüçükken kaybetmis bir kardesi annesi var evin reisi olmus etrafunda cok insan var ama bana gore bos insanlar kendiside pek insanlara guvenmiyor. Tabi bizim aramizda ozel bazi durunlar oldu zamanla hatta ben ona onu sevdigimi soyledim daha once ama ondan birsey beklemedigimi de soyledim cunku ben sevemem ben sevgi nedir bilmem beni sevme gibi seyler cok soyluyor. Oyleyken sustum sesimi cikarmadim ve bekledim cunki beni sevdigini hissediyorum. Bir sene once aramiz bozuldu ve ben ona kizdigim ve artik dayanamadigim icin yuzunu gormek istemedigimi soyledim. Oda peki dedi 6 ay gorusmedik sonra birden tekrar iletisim kurduk ve gorusuyoruz Şu an. 6 ay oldu gorusmeye baslayali ilk aylarda yine beraber olduk. Ama artik ben sordum ve böyle gitmesini istemedigimi soyledim bir karar vermesini istedim neyiz dedim arkadaşmiyiz sevgilimiyiz dedim arkadaş degiliz tabi dedi o zaman sevgiliyiz dedim cvp vermedi. Bende ben arkadaşlarimla özel iliskisi yaşamiyorum dedim o zaman sınır koyalim dedim. Sen sevgiliyiz bile diyemiyorsun dedim evet ya da hayir istiyorum ya da istemiyorum diyeceksin bukadar dedim sessiz kaldi. O zamandan beri yaklaşik 4 aydan beri sürekli bu muhabbbet devam ediyor. Ben artik onunla özel şeyler yapmayacagimi soyluyorum oda surekli hergun bana geliyor ve beraber olmak istedigini soyluyor surekli imalarda bulunuyor ve herkezin icinde yapiyir bunu. Ben artik acaba istemiyorum net olmasini istiyirum diyorum bana ben sana hep durust davrandin beni sevme dedim sana ben kimseyi sevmedim sevgi nedir bilmiyorum diyo bende tamam zaten seni zorlamadim yakanada yapismadim benim sevgilim ol diye diyorum senin istegine gore davraniyorum sınır koyuyorum onada gelmiyorsun benden ne istiyorsun diyorum. adam birakmiyor daha çok geliyor surekli beraber olmakdan bahsediyor benim bir talibim cikti onu duydu surekli ondan bahsediyor kinayeli konusuyor. Tokat atiyorum git diyorum yine geliyor. Benim etrafimda cok kiz var ben gitmiyorum diyo bende benim ne farkim varki sen onlara davrandigin gibi davraniyorsun diyorum sen onlar gibi degilsin onlar herkes ile beraber oluyor sen olmuyorsun diyo istemiyorum seninle özel birsy ypmicam diyorum isteyeceksin diyo sen benim kadinim bende senin erkeginim diyo. O zaman elimi tut bana sahip cik diyorum yok adam istemiyor. Beraber olduk diyelim kimseye gidemezsin diyorum karisamazsin diyo o zaman ayni şeyi benim icin dusun ben başkasina giderim diyorum gidemezsin diyo. Kavga ediyoruz atisiyoruz guluyoruz opusuyoruz ama yine kopamıyoruz ben uzak duruyorum ondan izin versem burakmayacak zaten. Ben ona sen gezeceksin tozacaksin arada beni gormezden geleceksin sonra yine bana geleceksin nede ilsa bekliyorum degilmi dedim yok oyle bir dunya dedim. akli baska yerde beni seviyormu ben anlamiyorum. Bir erkek sevmese bu kadar ugrasir mi?
30 yaşındayımSen kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?