beni seviyormu ben anlamiyorum. Bir erkek sevmese bu kadar ugrasir mi? Şu son cümleyi okuyup da adamin uğraştığıni dusunen var mi merak ettim. Bunun burcu ile alakasi yok ama serefsizin teki olmasi ile cok alakasi var. Adam seni resmen gözüne soka soka kullaniyor. Sende dünden razisin zaten saf ayağına kendini kullandiriyorsun. Hem seninle ozel seyler yasamak isticek hem sevemem ben sevgi bilmem cart curt. Adama sormazlar mi hic lenn ş....z her halti biliyon da bunu mu ogrenemedin . Ha su bir gercek ki adam ugrasmis ama senin ruhun icin kalbin icin degil. Gerisini soylememe gerek yok herhalde. Kusura bakma dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar. Gercekler hep acidir vs vs. Evet belki banlanicam ama deger bee
Ne savcılığı ya bırak şu saçma yorumları dinleme bileTeşekkür ederim iki dk çok güzel tepki verdin . Kızmana gerek yok . Çocuk değilim aptalda değilim sadece aşırı ayrıntı düşünen bir insanım. Ayrıca nereden biliyorsun yapmadigimi?
Ve en önemlisi ne olursa olsun sapık değil vicdansız değil değer yargıları olan bir insan en önemlisi de insan ben savcılığa gidecek kadar bir durum görmüyorum ben engelimi zaten koydum ne kadar hergün gelsede . Ailem zaten işin içinde ve herkez ile çok iyi anlaşıyor ve aramızdaki ilişki dışında diyorum ben onun hakkını ödeyemem çok destek çok yardım eden biri ben şimdi sırf kendi aramızdaki çıkmazdan dolayı nasıl onu savcılığa şikayet edeyim ben böyle bir nankör insan değilim ki .Nasıl kendi duygularıma yenik düşüp bu şekilde küçüleyim ki . Değer yargısı insanlık farklı iki kişinin arasında ki muhabbet çok farklı.
Benim anlamadığım bir insan sırf seks için 3 sene uğraşır mi
Kesin mi kova burcu belki tarihi tam almamışlardır doğar doğmaz..3 sene olmak uzere birbirimizi taniyali hemen hemen hergünümüz bir arada geçiyor. annemi hatta ailemin çogunu taniyor bizi seviyor ailemize saygisi var biliyorum. Kendisi babasini ķüçükken kaybetmis bir kardesi annesi var evin reisi olmus etrafunda cok insan var ama bana gore bos insanlar kendiside pek insanlara guvenmiyor. Tabi bizim aramizda ozel bazi durunlar oldu zamanla hatta ben ona onu sevdigimi soyledim daha once ama ondan birsey beklemedigimi de soyledim cunku ben sevemem ben sevgi nedir bilmem beni sevme gibi seyler cok soyluyor. Oyleyken sustum sesimi cikarmadim ve bekledim cunki beni sevdigini hissediyorum. Bir sene once aramiz bozuldu ve ben ona kizdigim ve artik dayanamadigim icin yuzunu gormek istemedigimi soyledim. Oda peki dedi 6 ay gorusmedik sonra birden tekrar iletisim kurduk ve gorusuyoruz Şu an. 6 ay oldu gorusmeye baslayali ilk aylarda yine beraber olduk. Ama artik ben sordum ve böyle gitmesini istemedigimi soyledim bir karar vermesini istedim neyiz dedim arkadaşmiyiz sevgilimiyiz dedim arkadaş degiliz tabi dedi o zaman sevgiliyiz dedim cvp vermedi. Bende ben arkadaşlarimla özel iliskisi yaşamiyorum dedim o zaman sınır koyalim dedim. Sen sevgiliyiz bile diyemiyorsun dedim evet ya da hayir istiyorum ya da istemiyorum diyeceksin bukadar dedim sessiz kaldi. O zamandan beri yaklaşik 4 aydan beri sürekli bu muhabbbet devam ediyor. Ben artik onunla özel şeyler yapmayacagimi soyluyorum oda surekli hergun bana geliyor ve beraber olmak istedigini soyluyor surekli imalarda bulunuyor ve herkezin icinde yapiyir bunu. Ben artik acaba istemiyorum net olmasini istiyirum diyorum bana ben sana hep durust davrandin beni sevme dedim sana ben kimseyi sevmedim sevgi nedir bilmiyorum diyo bende tamam zaten seni zorlamadim yakanada yapismadim benim sevgilim ol diye diyorum senin istegine gore davraniyorum sınır koyuyorum onada gelmiyorsun benden ne istiyorsun diyorum. adam birakmiyor daha çok geliyor surekli beraber olmakdan bahsediyor benim bir talibim cikti onu duydu surekli ondan bahsediyor kinayeli konusuyor. Tokat atiyorum git diyorum yine geliyor. Benim etrafimda cok kiz var ben gitmiyorum diyo bende benim ne farkim varki sen onlara davrandigin gibi davraniyorsun diyorum sen onlar gibi degilsin onlar herkes ile beraber oluyor sen olmuyorsun diyo istemiyorum seninle özel birsy ypmicam diyorum isteyeceksin diyo sen benim kadinim bende senin erkeginim diyo. O zaman elimi tut bana sahip cik diyorum yok adam istemiyor. Beraber olduk diyelim kimseye gidemezsin diyorum karisamazsin diyo o zaman ayni şeyi benim icin dusun ben başkasina giderim diyorum gidemezsin diyo. Kavga ediyoruz atisiyoruz guluyoruz opusuyoruz ama yine kopamıyoruz ben uzak duruyorum ondan izin versem burakmayacak zaten. Ben ona sen gezeceksin tozacaksin arada beni gormezden geleceksin sonra yine bana geleceksin nede ilsa bekliyorum degilmi dedim yok oyle bir dunya dedim. akli baska yerde beni seviyormu ben anlamiyorum. Bir erkek sevmese bu kadar ugrasir mi?
Seviyor mu peki?
Sevse böyle mi davranır sence?
Uğraşmak mı?
Ne yaptı bu adam senin için ?
Neyi uğraşmış
Senin zaafını görmüş ordan yürümüş iki kıskançlık tribi yapmış ki oda kendi egosundan sen hala buna prim veriyorsun
Beni bırakmaz diyorsun
Hadi engelle her yerden
Gelsin kapında yatsın
Senle sevgili olmam diyen bir tipi ailene niye sokuyorsun ayrıca?
Niye bu kadar şımartıyorsun ya bu adamı?
Güzelim sen bu adama aşıksınAllah aşkına ne yaşadığımızı ortamımızı durumumuzu bilmeden nasıl bu kadar önyargılı olabiliyorsunuz. Ben sadece fikir almak istedim yargılamanizi degil. Tek tek anlatayım mı neler yaptığını ? Ne demek ailene niye sokuyorsun hangi durumda olduğumuzu bilmiyorsun kendi isteği ile benim aileme girdi ben sokmadım onu. Ayrıca ben ailem ile çalışıyorum cafe isletiyorum o yüzden ailemi tanıyor. Ne biliyorsunuz ki bu şekilde konuşabiliyorsunuz.
Ne savcılığı ya bırak şu saçma yorumları dinleme bile
Telefonlarına çıkma msjlaruna dönme tutuşsun biraz
Sadece cinsellik için yapmaz tabi
Adam senin sevgini ilgini seviyor
Ama işi ciddi boyuta taşıyamıyor
Özgürlüğü elinden alınacak gibi hissediyor
Ailenle tanıştırmakta hata yapmışsın
Bu onu daha çok korkutmuş
Bence hiç ciddi ilişki istiyorum biz ne olucaz demeseydin bile
İlgini kesseydin sadecw kaybetme korkusu verseydin adama
Başta bende istemiyorum demişsin ki yanlış
Başta evlilik istiyorum demek de yanlış öyle birşey düşünmüyorum demek de eğer istiyorsanız evlilik .yaşayalım görelim demeniz gerek .
Güzelim sen bu adama aşıksın
O yüzden ne dersek ters algılıyorsun
Ama adam sevmiyor yada emin değil
Hiç seven adam beni sevme der mi
6 ay seni bırakır gider mi?
Ödü kopar kaybetmekten
Adam sadece sevgiyi ve ilgiyi seviyor sadece cinsellik demiyorum dikkat edersen
Oda var işin içinde
Bu erkeklerin bir kızla yatmak için neler söylediğini ne yalanlar uydurduğunu bilsen o konuyu açmıyorum bile
Ben yargılamadım kiBenim demek istediğinihala anlamıyorsunuz benim kızdığım o değil. Ben size burda 3 yılı nasıl anlatayım ayrıntılı bir şekilde 3 yıl hergün bir aradayız. 6 ay görmedim o 6 ayda ona gelmemesini ve yüzünü görmek ıstemedigimi söyledim kavga ettik o yüzden gelmedi. O yüzden empati yapmanızı istedim yargılamanizi değil...Ben çocuk değilim tabi ki bir erkeğin bir kadını yatağa atmak için neler yapacağını çok iyi biliyorum çok yaşadım. Ben kendini çok açan bir insan değilimdir . Sadece paylaşmak ve anlamaya çalışmak istedim o kadar . Benin neler yaptığımı nasıl davrandigimi bilmeden onun neler yaptığını söylediğini bilmeden yargılayamazsınız. Ama bana sorup öğrenip ona göre yorum yapabilirdiniz değil mi?
Ben yargılamadım ki
Düşündüğümü söyledim
Ayrıca madem güzel sevildiğini hissediyorsun hersey ok niye konu açtın?
Sorunun yoksa devam et ne diyeyim ben sana
Yargılamak olarak algılama
Senin sevgilin seni seviyor olabilir ama aşkından ölmüyor belli bu
Seven adam 6 ay ayrı kalamaz
Sen istemesen de ki istediğini biliyor
O sözler kızgınlıkla söylenir zaten
Hepimiz yeri geliyor sevgilimize bunları söylüyoruz
Sinirini bizden çıkar bağır çağır istersen ama gerçek bu maalesef
Onun hayatında olsan da olur olmasan da
İstersen dene bir anda kaybol
Ya arkadasım adam seninle sevgili bile olmuyor açık açık söylemişValla hala anlamamak da dürtiyorsunuz ama yinede teşekkür ederim .
Birşeyleri anlatmak kolay değil hala daha sormadan yorum yaptığınıza göre bu yargılamadir
Ya arkadasım adam seninle sevgili bile olmuyor açık açık söylemiş
Hala neyi anlamadım söyler misin?
Sevgili miyiz diyorsun adama mırın kırın ediyor
3 sene olmuş hala evet sevgiliyiz diyemiyor
Yok beni sevme diyor yok bilmem ne
Senle ilişki istese beni sevme demez
Sevdirmeye çalışır kendini yw
Ben mi anlamıyorum Allahaşkına
Neyi yargılıyorum burda
Senle ilgili hiçbir yargım yok
Adam dengesiz tavırlarıyla seni kendine aşık etmiş işte
Gelip bize atarlanıyorsun bide
Yaşa gör ne diyeyim
Sana böylr yapan adama tekmeyi vurmazsan yarın bir kızın peşinde köpek olduğunu görünce anlarsın dediklerimi
Ya bir kere yazdıklarına bakarmisin herkezin .
Neyse sende haklısın ben 34 yaşında gerizekalı bir bayan olduğum için algıda 0'rım doğru söylüyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?