Benim sevgilim askerde..

Prensesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
595
9
118
Merhaba..
Evet sevgilim askerde ve şafağımız daha 336. Onu çok ama çok özledim dayanamıyorum ben o yanımdayken bile onu özlerdim şimdi nasıl özlediğimi tahmin bile edemezsiniz. Bunları yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum.. Nasıl geçicek nasıl dayanacağız hiç bilmiyorum.. Çok mutsuzum sevgilim oralarda yoruluyor bir de çok öksürüyor hasta olmuş kıyamıyorum ona hiç. Napacağım ben? 😔😥

Hayırlı tezkereler arkadaşım özlemek beklemek çok güzel bi duygu ama sabretmekten başka çare yok kaç yaşındasın??

kıyamam sana.. tabi kolay değil ama kendini yıpratma.. o iyi olur orada merak etme.. zamanla alışacak.. sen moral vereceksin hep.. "sayılı gün çabuk geçer" diyenleri boğasım gelirdi:) çabuk geçmiyor çünkü.. ama geçiyor.. anı yaşa.. günlük tut.. dönünce hediye edersin.. o geldiğinde daha güzel olur herşey.. yakında gelecek ve askerlik anılarını dinlerken fenalık geçireceksin:) sevgiler..

Moral vermek istiyorum ama veremiyorum ki ya kendime bile moral bulamıyorum.. Günlükte tutuyorum ara ara yazıyorum aklıma geldikçe ama yazarkende ağlıyorum 😔 ya bi gelsin bi gelsin saatlerce anlatsın askerlik anılarını hiç susmasın hiç dinlerim seve seve..

Okurken kendimi hatırladım. Bizim tezkeremizi alalı 3 gün sonra tam 4 ay olacak. Acemilik İzmir, Ustalık Ankara olmuştu. Sürekli hasta olurdu, öksürürdü sesi kısılırdı telefonda ağlardı kimse sen gibi bakmıyor diye. Revire gittiğinde 3 gün yatış verirlerdi ve yatış aldığı için çarşı izinlerimiz kitlenirdi. 460 diye başladık 180-190 sayarken 3 ayı birden sildik. Şimdi düğün şafağı sayıyorum, geriye baktığımda zaman su gibi geçmiş. Oysa daha geçen yıl bu zamanlarda 4 ay olmuştu o gideli. Çok stresli, bol tartışmalı bi süreç geçirdik. Nişanımız oldu 1 ay sonra askere yolladım. Geçmiyor derdim hep, zaman durmuş gibi gelirdi ama öyle değilmiş şuan zaman durmuş gibi gelir ama bi 200 olsun şafak geriye dönüp baktığın şükür diyorsun. Geçmiyen zaman yok ben bunu öğrendim. Her telefon konuşmasında, her izin dönüşünde ya saatlerce, ya günlerce ağlardım. İzne geldiğinde gitmeyecek gibi gelirdi, ama geldiğine bile sevinemezdim ki gideceği günü bildiğim için.. 19 gün kaldı düğünüme, 2 hafta önce de nikahımız kıyıldı. Arada bi plaka çizelgeme, şafak çizelgeme baktıkça hüzünleniyorum. Abim gidecek askere, yengeme anlattıkça gözlerim doluyor. Biraz uzun oldu ama inan geçiyor, herşey bitiyor. Asıl askerlik, askerden sonra başlıyor.
Hayırlı tezkereler canım

Hapları bile alıyolarmış ne istiyolar anlamıyorum ya mantık yok bu askerlikte benim bebeğim orda öksürükten duramıyor ya..
Umarım dediğin gibi olurda hemen biter askerlik hiç dayanılır gibi değil onsuz nefes almak bile anlamsız geliyor 😥

Asıl askerlik askerden sonra başlıyo derken?

Asıl askerlik askerden sonra başlıyo derken?

Bi tane ağrı kesici hapı bile çok görürler canım, ben çantasına doldururdum hapları öyle giderdi. Zordur tabi yaşayan bilir, sabır herşeyin başı da sonuda sabır. Bak siz başlamışsınız, ya hiç başlamayanlar? Başlamak bitirmenin yarısıdır canım.
Evet öyle asıl askerlik askerden sonra başlıyor, zamanla görürsün canım. Yaşadıkça hak verirsin

Merak ettim bu askerden sonra başlayan askerlik durumunu..
Çok teşekkür ederim desteğiniz için..

Bende nişanlımı bekliyorum ilk bir ay banada çok zor geçmişti ama şimdi şimdi alıştık diyebilirim ikimizdeUsta birliğinde dahada rahat edecek cnm konuşmadığınız gün kalmayacak sabret sen sadece

Bende nişanlımı bekliyorum ilk bir ay banada çok zor geçmişti ama şimdi şimdi alıştık diyebilirim ikimizdeUsta birliğinde dahada rahat edecek cnm konuşmadığınız gün kalmayacak sabret sen sadece

Ay inşaAllah ya teşekkür ederim yorumunuz içinnn..

selam bnm sevigilimde asker martda gitti bizim şafak karanlık daha 254. erkek arkadaşım diyarbakırda asker. o kadar üzüldüm ağladim ki doğuya gideceğini oğrenince ama mecbur gitti yapacak bişey yok. şuan onun için çok zor geciyo daha yeni orda usta askerler cok eziyorlar tel kullandırmıyorlar haftada bi arayabiliyordu şu bi haftadır şükür rahat yeri değişmişdiyarbakır merkeze gelmiş yazici olmuş düzeni yavas yavas oturuyo orda cok iyi bi arkadas bulmuş kendine her gece yatmadan onun telden arıyo bn bişey soylemem gerektiğinde msj atiyorum o iletiyo. alıştım sanki ama ilerisini düşünmek canımı sıkıyo bu gecen zaman kadar 5 tane daha gececek ama gececek mecbur ya zorluklara karsı dirayetli olmalıyız hayat güllük gülistanlık degil malesef tek sıkıntım onun iyi olmasi hergün haberlerde diyarbakırı gördükçe içim cız ediyo hergün bi olay yasaniyo ve cok korkuyorumtüm askerlerimiz allaha emanet Allah kötü niyetli insanlarin planlarini kendi baslarina dolasın

nerde yapıyor canım askerliğini

Allah yardımcısı olsun tüm askerlerimizin inşaAllah ya.. Benimki daha acemilikte çanakkalede ustalık yeri belli değil henüz..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba canım ben şubatta gönderdim sevdiğimi askere.Şafağımı görünce az kalmış bitmiş diyeceksin biliyorum ilk gittiğinde şafakları bu aralarda olanlara çok özenirdim şimdi onlar kavuştu ben özendiğim zamanlardayım.Benimki kısa dönem tabi arada koca 6 ay fark var.Ama sabretmekten başka çaremiz yok.Bende zor zamanlar geçirdim ağladım zırladım üzüldüm dertlendim bunaldım.
Kendini oyalayacak şeylere yönel.Askerin tabiki hep aklında amaaa bi yandan da sürekli askerde o askerde ben burda yanımda değil özledim diye düşünüp durursan büyük hata yaparsın geçmek bilmez.Sayılı gün çabuk geçer derler bilmiyorum böylemi.Çabuk olmasa da geçtiği kesin iyisiyle kötüsüyle.Akışına bırak geçicek geçmek zorunda zaman duracak değil ya.Kendini oyalacak şeyler bul kafanı hep askerlikle meşgul etme.
Allah hepimizi sağ sağlim kavuştursun inşallah

Son düzenleme:
Ay inşaAllah doğu çıkmaz ya o hep doğu istiyo en azında para birikir bi köşede diye

Ay inşaAllah doğu çıkmaz ya o hep doğu istiyo en azında para birikir bi köşede diye

Hayırlısını dileyin
Bizde istemezdik doğu doğunun dibi çıktı bize.Hem şırnak hem güçlükonak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…