Benim sevgilim askerde..

Bence artik arkadasin topigine mudahale etmeye gerek yok. Ne olmussa olmus orda gecinememis kendine yeni bi topik acmis birakin istedigi gibi dertlessin. Ortaligin bulanmasina gerek yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya ne atıp tutması ne saçmalıyosun sen ya aç bul sayfaları oku atmış mıyım tutmuş muyum kendi kendinize durduk yere tribe girip yok çok özel konuşmuşlar rahatsız olmuşlar yok dedeye saygısızlık etmişim herkes kendine topiğine diyen sizsizin ortada saygısızlık falan da yokken benim atıp tuttuğum falan yok bunu anlamak istemiyosun galiba ama ben zaten boşverdim yaptığınızda çocukluktu zaten şuandan itibaren hiçbir yazını muhatap almayacağım dün arkadan yok huni cumhuriyeti katılamamışız da falan filan konuşan sizlersiniz ben burada sadece dışlandığımı belirttim aksi bişey söylemedim dahada uzatma bu konuyu istersen çünkü kabak tadı vermeye başladı. Herkes kendi yoluna hadi bakıyım.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Teşekkür ederimm :) :)

baydınız yeminlen dertleşmeye geldik yahu tamam kimse kimseye bi açıklama felan yazmasın herkesin doğrusu kendine bizim şafak bugun 254 oldu 100lü sayılara düşsek rahatlıcam gibi sanki pehhh gecer mi bea

Sizi bilerek alıntıladım şu mesajlara bakın sonrada rica ediyorum bir yorum yapın ortalığı kim bulandırmaya çalışıyor. Dün gayet güzel uzlaşmıştık arkadaşla fakat bugün başka üyeye çocuk gibiler diye yazdığını görünce cevap vermeden edemedim, niyetim ortalık bulandırmak falan değil kısacası.

Bak arkadaşım konu uzamasın, ben boş verdim diyorsan o zaman gerçekten buna uygun davranacaksın. Dün seninle burada uzlaşmamızdan sonra eğer senin şu sabahki yazın olmasaydı ben diğer arkadaşa cevap verip çıkacaktım çünkü benim yazımı alıntılamış. Ortaya da yazmazsan kimseye cevap hakkı doğmaz yani, bu ayrıma var sen bence öncelikle. Ayrıca dün kapanmış konuyu da bugün canlandıran sensin. Sen karşıt şeye çocukluk diyorsan bu senin yaptığın olgunluk (!) kabak tadı vermeye başladı asıl. Bence de artık herkes kendi yoluna, o yol da mümkünse ortaya veya bizzat şahsıma bir yorum olmasın lütfen artık, iyice saçmalaşmaya başladı şu konu

baydınız yeminlen dertleşmeye geldik yahu tamam kimse kimseye bi açıklama felan yazmasın herkesin doğrusu kendine bizim şafak bugun 254 oldu 100lü sayılara düşsek rahatlıcam gibi sanki pehhh gecer mi bea

Ne güzel ya bak 250lerdesin baya olmuş biz daha 334 😔😔😔 200lere bi düşseydik belki daha hızlı akardı ama bence senin 200 lerden sonra baya hızlı gider ya sıkma canını ☺️

Kimse yok muu sevgilisi eşi askere yeni gitmiş olaaan

Bizim 28. Günümuz Allah tan kisa dönem( şükürler olsun ) size sabirlar diliyorum gerçekten tahmin edilmesi imkansız zorlukta bir süreç ama ne yaparsak yapalim yasanilmasi gereken bi zaman oyle olunca da bir sekilde bu günleri cekilir hale getirebilmek gerek.. ben hep sukrediyorum bu zamaninda onunla olduğum icin, gunler bittikten sonra guzel günler hepimizi bekler insallahhhhh... :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin inşaAllah nerde yapıyor

Valla uyku girmiyo gözüme vakit yaklaştıkça dakikalar bile geçmez oldu resmen ama son 1 gün kaldı sonra bitanecik kocamın yanında 3 gün doya doya vakit geçiricez bakalım nasipse inşallah sende sevdiğinin yanına gider kavusursun uzaklık çok zor oluyo gerçekten

Bir de sevgilimin yanındayken zaman hemencik akmıyor mu sinir oluyorum sinir...😡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…