Ya ne atıp tutması ne saçmalıyosun sen ya aç bul sayfaları oku atmış mıyım tutmuş muyum kendi kendinize durduk yere tribe girip yok çok özel konuşmuşlar rahatsız olmuşlar yok dedeye saygısızlık etmişim herkes kendine topiğine diyen sizsizin ortada saygısızlık falan da yokken benim atıp tuttuğum falan yok bunu anlamak istemiyosun galiba ama ben zaten boşverdim yaptığınızda çocukluktu zaten şuandan itibaren hiçbir yazını muhatap almayacağım dün arkadan yok huni cumhuriyeti katılamamışız da falan filan konuşan sizlersiniz ben burada sadece dışlandığımı belirttim aksi bişey söylemedim dahada uzatma bu konuyu istersen çünkü kabak tadı vermeye başladı. Herkes kendi yoluna hadi bakıyım.Bak arkadaşım biz konu kapansın dedikçe diğer arkadaşların alıntı yapmasıyla her seferinde senin bir atıp tutmana şahit oluyoruz. Boş ver diyorsan başkasına, o zaman sen de boş vereceksin, gereksiz uzatan sensin. Arkadaş bana yazmış ona cevap vermek yerine sen sadece sana yazılanlarla ilgilen bence. Ona gereken cevabı ben veririm ki bana yazmış zaten. Ayrıca başkalarını çocuk diye konumlandırmadan önce bir haline tavrına bak Allah aşkına, kovdular cart curt deyip topik adı yazarak gerginliğe meydan veren sensin, sonra konu kapansın deyip de çocuk gibiler diye aklınca sallayan sensin. Kim çocuk kim değil belli oluyor, hadi selametle...
Bence artik arkadasin topigine mudahale etmeye gerek yok. Ne olmussa olmus orda gecinememis kendine yeni bi topik acmis birakin istedigi gibi dertlessin. Ortaligin bulanmasina gerek yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence artik arkadasin topigine mudahale etmeye gerek yok. Ne olmussa olmus orda gecinememis kendine yeni bi topik acmis birakin istedigi gibi dertlessin. Ortaligin bulanmasina gerek yok.
Ya ne atıp tutması ne saçmalıyosun sen ya aç bul sayfaları oku atmış mıyım tutmuş muyum kendi kendinize durduk yere tribe girip yok çok özel konuşmuşlar rahatsız olmuşlar yok dedeye saygısızlık etmişim herkes kendine topiğine diyen sizsizin ortada saygısızlık falan da yokken benim atıp tuttuğum falan yok bunu anlamak istemiyosun galiba ama ben zaten boşverdim yaptığınızda çocukluktu zaten şuandan itibaren hiçbir yazını muhatap almayacağım dün arkadan yok huni cumhuriyeti katılamamışız da falan filan konuşan sizlersiniz ben burada sadece dışlandığımı belirttim aksi bişey söylemedim dahada uzatma bu konuyu istersen çünkü kabak tadı vermeye başladı. Herkes kendi yoluna hadi bakıyım.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
baydınız yeminlen dertleşmeye geldik yahu tamam kimse kimseye bi açıklama felan yazmasın herkesin doğrusu kendinebizim şafak bugun 254 oldu 100lü sayılara düşsek rahatlıcam gibi sanki pehhh gecer mi bea
Ne güzel ya bak 250lerdesin baya olmuş biz daha 334 😔😔😔 200lere bi düşseydik belki daha hızlı akardı ama bence senin 200 lerden sonra baya hızlı gider ya sıkma canını ☺️
düştük ama nasıl düştük şu bi iki hafta oncesine kadar anam ağladı resmenşu aralar sesi biraz daha iyi alışmış sanki bi de diyarbakır devegecitinden merkeze geldi onun da etkisi var ağlasak da yırtınsak da gececek işte
Ne güzel ya bak 250lerdesin baya olmuş biz daha 334 😔😔😔 200lere bi düşseydik belki daha hızlı akardı ama bence senin 200 lerden sonra baya hızlı gider ya sıkma canını ☺️
düştük ama nasıl düştük şu bi iki hafta oncesine kadar anam ağladı resmenşu aralar sesi biraz daha iyi alışmış sanki bi de diyarbakır devegecitinden merkeze geldi onun da etkisi var ağlasak da yırtınsak da gececek işte
Bol dua ile askerlerimizde bizde dayanmak zorundayız. Allah tüm askerlerin yardımcısı olsun 🙏🙏🙏
Bol dua ile askerlerimizde bizde dayanmak zorundayız. Allah tüm askerlerin yardımcısı olsun 🙏🙏🙏
aminnn gelseler de evlensek hemen
aminnn gelseler de evlensek hemen
Kaç yaşındasınız ki biz daha 19 yaşındayız önce bi benşm okulumu bitirmem lazım nişan falan yapıp para biriktirmeye başlarız nasipse
Kaç yaşındasınız ki biz daha 19 yaşındayız önce bi benşm okulumu bitirmem lazım nişan falan yapıp para biriktirmeye başlarız nasipse
ben 24 yaşındayım sevgilimde 27 yasında. 4 yıldır beraberiz. okul falan da bitti bnm biz hakkettik benceya evlenelim siz bekleyin tabi okul çok önemli
İnşaAllah hayırlısıyla hepimiz yuvalarımızı kurarızz :)ben 24 yaşındayım sevgilimde 27 yasında. 4 yıldır beraberiz. okul falan da bitti bnm biz hakkettik benceya evlenelim siz bekleyin tabi okul çok önemli
Bizim 28. Günümuz Allah tan kisa dönem( şükürler olsun ) size sabirlar diliyorum gerçekten tahmin edilmesi imkansız zorlukta bir süreç ama ne yaparsak yapalim yasanilmasi gereken bi zaman oyle olunca da bir sekilde bu günleri cekilir hale getirebilmek gerek.. ben hep sukrediyorum bu zamaninda onunla olduğum icin, gunler bittikten sonra guzel günler hepimizi bekler insallahhhhh... :)
Ayy çok güzel bende geçen hafta gittim sevdiceğimin yanına bu haftada gideceğim nasipsee 😄😄 ama sonra dağıtıma kadar bi daha görüşemicez 😐
Valla uyku girmiyo gözüme vakit yaklaştıkça dakikalar bile geçmez oldu resmen ama son 1 gün kaldı sonra bitanecik kocamın yanında 3 gün doya doya vakit geçiricez bakalım nasipse inşallah sende sevdiğinin yanına gider kavusursun uzaklık çok zor oluyo gerçekten
Bir de sevgilimin yanındayken zaman hemencik akmıyor mu sinir oluyorum sinir...😡
Aynen ya 3 gün nasıl geçti anlamadım bile doyamadım sevdiğime ama en fazla 25 gün sonra yanımda o yüzden mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?