Benim sevgilim askerde..

Bana kendi düşüncem dışındakileri saçmalıkla yaftalamak ile ithamda bulunurken o yaftalamaya kendiniz de ayak uyduruyor olabilir misiniz acaba ? Size saçma geliyor ya da hoşunuza gitmiyor diye ben de o 40 yıldır süregelen şeye saçma diyemezsiniz diyeyim de iyice tüm metinden cımbızla sözcük seçmek olsun durum. Aynı dikkati size de tavsiye ederim. Size de iyi akşamlar

KK'nın derdi beni germeyecek bu defa . Güle güle :)

Başkasına edilen lafı bence üstüne alınmamalısın. Bunu ciddi anlamda bir tavsiye olarak söylüyorum, ne kadar dikkate alırsan tabi. Neyse ben anladım, sen de anlattın sayalım en iyisi. Bir yere varamayacak çünkü konuşma

Teşekkürler

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kaderimiz aynı canım tek fark senin sevgilin benim kocacım asker O da hasta olmuş telefonda konuşurken çok fena öksürüyo benim canımdan can gidiyo sanki Onu çokkkk özledim nasıl geçecek bu günler

Kaderimiz aynı canım tek fark senin sevgilin benim kocacım asker O da hasta olmuş telefonda konuşurken çok fena öksürüyo benim canımdan can gidiyo sanki Onu çokkkk özledim nasıl geçecek bu günler
Bende bilmiyorum inan ki ama bir şekilde geçicek ya onu düşünmeye çalışıyorum geçicek elbet geçicek nerde askerliğini yapıyor kısa mı uzun mu ustada mı :)

Uzun dönem. Isparta-Merkez/İç Güvenlik Piyade/Keskin Nişancı olarak yapıyo bir de komando eğitimi görüyo çünkü Isparta % 99 doğuya gönderiyormuş o yüzden doğuya göre hazırlıyolar 3 gün sonra yani cuma günü yemin töreni var ama acemiliği 60 gün sürüyo temmuzun 10'da dağıtım iznine gelecek o zaman belli olacak bakalım çok korkuyorum seninki nerde yapıyo ?

Benimki şu an çanakkalede yemin töreni oldu 30 mayısta 5 temmuzda dağıtım var inşaAllah hayırlı bi yer çıkar ustalığı ikimizinkinedee

Doğuda yapanlara aylık 300 lira veriyolarmış sanırım bu doğru mu

benimki almıyo cünkü orada daha önceki yıllarda sancak çalınma olayı yaşanmış o yüzden batıdaki askerler kadar para alıyor sadece

Allah yardımcısı olsun tüm askerlerimizin inşaAllah ya.. Benimki daha acemilikte çanakkalede ustalık yeri belli değil henüz..

doğu veya batı diye kasmamak gerek bnde doğu çıkmasin daneresi çıkarsa cıksın diyordum en azindan onu görmeye gidebilirim diye ama erkekler daha iyi biliyorlar ki onemli olan basindaki komutanları ve üst devre askerleri. onlar nerede rahat edecekse onun için neresi hayırlıysa oraya gider inş canakkalede denizci mi

ne alaka canım bi zahmet öğreniverin falan kusura bakma da sevgilisi askere gitti diye oyurup terim oğrenecek degil kimse dahga acemi birliğinbdeymiş erkek arkadasi bile bu tarz muhabbetlere konu olmamıştır daha o nerden bilsin. zamanla duyarak oğrenilir bunlar

Yok hayır jandarma. Doğru söylüyorsun hayırlısı ne ise o olsun..

Boşversene ya kendi kendilerine bi tripteler çocuk gibiler d

Benimki şu an çanakkalede yemin töreni oldu 30 mayısta 5 temmuzda dağıtım var inşaAllah hayırlı bi yer çıkar ustalığı ikimizinkinedee

İnşallah canım hergün her aklıma geldiğinde dua ediyorum inşallah yakın bir yer çıkar diye :/ yuppiiii yarın akşam yola cıkıyorum kavuşuyorum sevdiğime :)

İnşallah canım hergün her aklıma geldiğinde dua ediyorum inşallah yakın bir yer çıkar diye :/ yuppiiii yarın akşam yola cıkıyorum kavuşuyorum sevdiğime :)

Ayy çok güzel bende geçen hafta gittim sevdiceğimin yanına bu haftada gideceğim nasipsee 😄😄 ama sonra dağıtıma kadar bi daha görüşemicez 😐

Boşversene ya kendi kendilerine bi tripteler çocuk gibiler d

Bak arkadaşım biz konu kapansın dedikçe diğer arkadaşların alıntı yapmasıyla her seferinde senin bir atıp tutmana şahit oluyoruz. Boş ver diyorsan başkasına, o zaman sen de boş vereceksin, gereksiz uzatan sensin. Arkadaş bana yazmış ona cevap vermek yerine sen sadece sana yazılanlarla ilgilen bence. Ona gereken cevabı ben veririm ki bana yazmış zaten. Ayrıca başkalarını çocuk diye konumlandırmadan önce bir haline tavrına bak Allah aşkına, kovdular cart curt deyip topik adı yazarak gerginliğe meydan veren sensin, sonra konu kapansın deyip de çocuk gibiler diye aklınca sallayan sensin. Kim çocuk kim değil belli oluyor, hadi selametle...

Sadece bu mesajıma bakarak otur terim öğren dediğimi sanmış olabilirsiniz buna hak veririm. Zaten oturup da bunları ezberlemesine de gerek yok dediğiniz üzere önceden bilmiyorsa zamanla da öğrenebilir. Ben öğreniverin dedim çünkü arkadaş dede - torun muhabbetini beni dışladılar, beni kovdular diye algılayıp mesajlarının arasında buraya serpiştirmiş topik ismi vererek ben ona istinaden yazdım, şunları öğreniverin o kadar ay askerlik yapacaksınız diye. Çünkü şuanda en alt devre konumundalar, bizim topikte onlara torun denir, iki üstlerine gitseler çömez derler, bir üstlerine gitseler orada da alt devre adını alırlar. Bunu ezme işte ayrım yapma olarak nitelendiren olmuş, internet üzerinden yazışılan bir ortam burası kimse kimseyi tanımaz kalkıp da kimsenin hele ki bir bekleyenin üst oluşuyla başkasını ezmeye çalışacağını sanmam çünkü eline bir şey geçmez yani, varsa askerler arasında vardır ezme muhabbeti çünkü konuya asıl dahil olanlar onlardır. Ayrıca nazik üslubunuza da teşekkür ederim , iyi günler ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…