- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
Saçma sapan derken? 40 yıldır süregelen bişeyi dile getirdim diye mi saçmalamış oluyorum. Siz ayırmış ya da ayırmamış olabilirsiniz, ama askerdekilerin yaptığı bu. Biz de dinliyoruz az ya da çok olanları. Kendi düşünceniz dışındaki kişileri saçmalıkla yaftalamak bu kadar kolay olmamalı. Konuşmanıza dikkat ederseniz sevinirim. İyi akşamlar.
Bana kendi düşüncem dışındakileri saçmalıkla yaftalamak ile ithamda bulunurken o yaftalamaya kendiniz de ayak uyduruyor olabilir misiniz acaba ? Size saçma geliyor ya da hoşunuza gitmiyor diye ben de o 40 yıldır süregelen şeye saçma diyemezsiniz diyeyim de iyice tüm metinden cımbızla sözcük seçmek olsun durum. Aynı dikkati size de tavsiye ederim. Size de iyi akşamlar
Arkadaşım dön önceki konuşmaları tarafsız bir şekilde oku arkadaşınız resmen gidin başka yere dedi ya ortada hiçbir şey yokken dede falan bunu küçümseme olarak kasdetmedim heralde anlamak istemiyosun bende anlatmakla uğraşmak istemiyorum.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Başkasına edilen lafı bence üstüne alınmamalısın. Bunu ciddi anlamda bir tavsiye olarak söylüyorum, ne kadar dikkate alırsan tabi. Neyse ben anladım, sen de anlattın sayalım en iyisi. Bir yere varamayacak çünkü konuşma
KK'nın derdi beni germeyecek bu defa . Güle güle :)
dede, teneke muhabbeti askerlerin kendini ayırma yöntemi saçma sapan, bekleyenleride kendilerini ayırmış olmalı
Aynen öyle oldu.. .ss
Hmmmm takılma böyle şeylere yanlış anlaşılmalar olmuştur belki
Merhaba..
Evet sevgilim askerde ve şafağımız daha 336. Onu çok ama çok özledim dayanamıyorum ben o yanımdayken bile onu özlerdim şimdi nasıl özlediğimi tahmin bile edemezsiniz. Bunları yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum.. Nasıl geçicek nasıl dayanacağız hiç bilmiyorum.. Çok mutsuzum sevgilim oralarda yoruluyor bir de çok öksürüyor hasta olmuş kıyamıyorum ona hiç. Napacağım ben? 😔😥
Bende bilmiyorum inan ki ama bir şekilde geçicek ya onu düşünmeye çalışıyorum geçicek elbet geçicek nerde askerliğini yapıyor kısa mı uzun mu ustada mı :)Kaderimiz aynı canım tek fark senin sevgilin benim kocacım askerO da hasta olmuş telefonda konuşurken çok fena öksürüyo benim canımdan can gidiyo sanki Onu çokkkk özledim nasıl geçecek bu günler
Bende bilmiyorum inan ki ama bir şekilde geçicek ya onu düşünmeye çalışıyorum geçicek elbet geçicek nerde askerliğini yapıyor kısa mı uzun mu ustada mı :)
Uzun dönem. Isparta-Merkez/İç Güvenlik Piyade/Keskin Nişancı olarak yapıyo bir de komando eğitimi görüyo çünkü Isparta % 99 doğuya gönderiyormuş o yüzden doğuya göre hazırlıyolar 3 gün sonra yani cuma günü yemin töreni var ama acemiliği 60 gün sürüyo temmuzun 10'da dağıtım iznine gelecek o zaman belli olacak bakalım çok korkuyorumseninki nerde yapıyo ?
Doğuda yapanlara aylık 300 lira veriyolarmış sanırım bu doğru mu
Allah yardımcısı olsun tüm askerlerimizin inşaAllah ya.. Benimki daha acemilikte çanakkalede ustalık yeri belli değil henüz..
Arkadaşım adını verdiğin topiğin müdavimlerinden biri benim, hatta ve hatta şafak atımını da bizzat kendim yapıyorum. Yalan yanlış şeyler yazmandaki olayı da manayı da anlamadım. Altta da yok ayırma yöntemi bilmem ne diye ayrıca bir saçmalayan falan olmuş. Dede-torun muhabbeti , senden 3 devre önce gelen askerle senin arandaki konum gibi bişeydir. Nasıl senden bir sonra gelene alt devre , ondan sonrasına çömez, en sonuncuya da bilet deniyorsa, senden 3 devre altına da torun denir. Torun dendiği için o da 3 üst devresine dede der bu kadar basit. Ayrım sadece poşet - uzun dönem diye olur. Onların topikleri de ayrı ayrıdır zaten. Hee bir de şu terimleri de zahmet olmazsa bir öğreniverin be 12 ay askerlik yapacaksınız sonuçta az değil. Öğrenmeyeceksiniz de oynamayalım bu ne böyle , kendi topiğinde şikayetler falan
doğu veya batı diye kasmamak gerek bnde doğu çıkmasin daneresi çıkarsa cıksın diyordum en azindan onu görmeye gidebilirim diye ama erkekler daha iyi biliyorlar ki onemli olan basindaki komutanları ve üst devre askerleri. onlar nerede rahat edecekse onun için neresi hayırlıysa oraya gider inş canakkalede denizci mi
ne alaka canım bi zahmet öğreniverin falan kusura bakma da sevgilisi askere gitti diye oyurup terim oğrenecek degil kimse dahga acemi birliğinbdeymiş erkek arkadasi bile bu tarz muhabbetlere konu olmamıştır daha o nerden bilsin. zamanla duyarak oğrenilir bunlar
Benimki şu an çanakkalede yemin töreni oldu 30 mayısta 5 temmuzda dağıtım var inşaAllah hayırlı bi yer çıkar ustalığı ikimizinkinedee
İnşallah canım hergün her aklıma geldiğinde dua ediyorum inşallah yakın bir yer çıkar diye :/ yuppiiii yarın akşam yola cıkıyorum kavuşuyorum sevdiğime :)
Boşversene ya kendi kendilerine bi tripteler çocuk gibilerd
ne alaka canım bi zahmet öğreniverin falan kusura bakma da sevgilisi askere gitti diye oyurup terim oğrenecek degil kimse dahga acemi birliğinbdeymiş erkek arkadasi bile bu tarz muhabbetlere konu olmamıştır daha o nerden bilsin. zamanla duyarak oğrenilir bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?