Benim sevgilim askerde..

İnşaAllah bizimde çabucak geçer hayırlısıyla yapıp gelir ömrüm ya

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Şafak panosu falan yapsak keşke burda..

Yok ya dışlıyorlar 93/3 topiği vardı 94/2 yim diye istemediler falan..

Yok artık olur mu öyle şey sen bi an yanlış anlamışsındır bence.
Biz 354.dönem konusuyuz istersen gel tanış kimse dışlamaz

Yok artık olur mu öyle şey sen bi an yanlış anlamışsındır bence.
Biz 354.dönem konusuyuz istersen gel tanış kimse dışlamaz

Yok hayır ya hiç kaba konuşmadığım halde dedeye öyle denmez falan dediler bende ne alaka falan dedim sinir oldular bana

hayırlı teskereler

Son düzenleme:

Merhaba bende 94/2 yareniyim şimdiye kadar hic dislama görmedim topiklerde ama yinede 2014 askere gitcekler diye topigimiz var beklerim.
Asker yolu beklemek çok zor ne hissettigini cok iyi anlıyorum merak etme bunlarda gecicek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Arkadaşım adını verdiğin topiğin müdavimlerinden biri benim, hatta ve hatta şafak atımını da bizzat kendim yapıyorum. Yalan yanlış şeyler yazmandaki olayı da manayı da anlamadım. Altta da yok ayırma yöntemi bilmem ne diye ayrıca bir saçmalayan falan olmuş. Dede-torun muhabbeti , senden 3 devre önce gelen askerle senin arandaki konum gibi bişeydir. Nasıl senden bir sonra gelene alt devre , ondan sonrasına çömez, en sonuncuya da bilet deniyorsa, senden 3 devre altına da torun denir. Torun dendiği için o da 3 üst devresine dede der bu kadar basit. Ayrım sadece poşet - uzun dönem diye olur. Onların topikleri de ayrı ayrıdır zaten. Hee bir de şu terimleri de zahmet olmazsa bir öğreniverin be 12 ay askerlik yapacaksınız sonuçta az değil. Öğrenmeyeceksiniz de oynamayalım bu ne böyle , kendi topiğinde şikayetler falan

Son düzenleme:

Teşekkür ederimm davetiniz için :)

Şikayet ettiğim falan yok ayrıca terimleride bilmediğimi nerden çıkardın anlamış değilim sizin yaptığınız resmen küçümsemekti ve bunun farkındasınızda daha fazla söze gerek olduğunu düşünmüyorum iyi aklamlar..

Saçma sapan derken? 40 yıldır süregelen bişeyi dile getirdim diye mi saçmalamış oluyorum. Siz ayırmış ya da ayırmamış olabilirsiniz, ama askerdekilerin yaptığı bu. Biz de dinliyoruz az ya da çok olanları. Kendi düşünceniz dışındaki kişileri saçmalıkla yaftalamak bu kadar kolay olmamalı. Konuşmanıza dikkat ederseniz sevinirim. İyi akşamlar.

Terimleri biliyor olsan eminim ki dede - torun muhabbetini bir küçümseme olarak algılamazdın. Biz de en üst devreye paraşütle inmedik, o dede - torun muhabbetlerinden biz de geçtik. 92/4 ün torunuyduk biz de dedelerimizden de birçok arkadaş edindik. Hatta topiğimize " torun torunn ötmez boruuun ... " şeklinde manilerle bile gireni vardı Ki biz de şakalaşarak dede diye cevap verirdik onlara. Sana torun deyince küçümsediler diyebiliyorsan sen, demek ki şu maniyle biri bir giriş yapsa hakaret ettiler bana diyecekmişsin şaşırdım doğrusu. Senin deyişine göre biz bunun farkındaysak (!) sen de eminim şikayet ettiğinin farkındasındır o zaman arkadaşım madem herkes kendine göre yorumluyor durumu
Sana da iyi akşamlar, selametle...

Arkadaşım dön önceki konuşmaları tarafsız bir şekilde oku arkadaşınız resmen gidin başka yere dedi ya ortada hiçbir şey yokken dede falan bunu küçümseme olarak kasdetmedim heralde anlamak istemiyosun bende anlatmakla uğraşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…