İnşaAllah bizimde çabucak geçer hayırlısıyla yapıp gelir ömrüm yaMerhaba canım ben şubatta gönderdim sevdiğimi askere.Şafağımı görünce az kalmış bitmiş diyeceksin biliyorum ilk gittiğinde şafakları bu aralarda olanlara çok özenirdim şimdi onlar kavuştu ben özendiğim zamanlardayım.Benimki kısa dönem tabi arada koca 6 ay fark var.Ama sabretmekten başka çaremiz yok.Bende zor zamanlar geçirdim ağladım zırladım üzüldüm dertlendim bunaldım.
Kendini oyalayacak şeylere yönel.Askerin tabiki hep aklında amaaa bi yandan da sürekli askerde o askerde ben burda yanımda değil özledim diye düşünüp durursan büyük hata yaparsın geçmek bilmez.Sayılı gün çabuk geçer derler bilmiyorum böylemi.Çabuk olmasa da geçtiği kesin iyisiyle kötüsüyle.Akışına bırak geçicek geçmek zorunda zaman duracak değil ya.Kendini oyalacak şeyler bul kafanı hep askerlikle meşgul etme.
Allah hepimizi sağ sağlim kavuştursun inşallah
Hayırlısını dileyin
Bizde istemezdik doğu doğunun dibi çıktı bize.Hem şırnak hem güçlükonak :)
Şafak panosu falan yapsak keşke burda..
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Uzun dönemlerin falan konusu vardı oralara yazabilirsin muhabbet iyi oluyor
Yok ya dışlıyorlar 93/3 topiği vardı 94/2 yim diye istemediler falan..
Yok artık olur mu öyle şey sen bi an yanlış anlamışsındır bence.
Biz 354.dönem konusuyuz istersen gel tanış kimse dışlamaz
Yok hayır ya hiç kaba konuşmadığım halde dedeye öyle denmez falan dediler bende ne alaka falan dedim sinir oldular bana
hangi dedeye ben anlamadım olayı
Merhaba..
Evet sevgilim askerde ve şafağımız daha 336. Onu çok ama çok özledim dayanamıyorum ben o yanımdayken bile onu özlerdim şimdi nasıl özlediğimi tahmin bile edemezsiniz. Bunları yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum.. Nasıl geçicek nasıl dayanacağız hiç bilmiyorum.. Çok mutsuzum sevgilim oralarda yoruluyor bir de çok öksürüyor hasta olmuş kıyamıyorum ona hiç. Napacağım ben? ����
hangi dedeye ben anlamadım olayı
Merhaba bende 94/2 yareniyim şimdiye kadar hic dislama görmedim topiklerde ama yinede 2014 askere gitcekler diye topigimiz var beklerim.
Asker yolu beklemek çok zor ne hissettigini cok iyi anlıyorum merak etme bunlarda gecicek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dede, teneke muhabbeti askerlerin kendini ayırma yöntemi saçma sapan, bekleyenleride kendilerini ayırmış olmalı
Arkadaşım adını verdiğin topiğin müdavimlerinden biri benim, hatta ve hatta şafak atımını da bizzat kendim yapıyorum. Yalan yanlış şeyler yazmandaki olayı da manayı da anlamadım. Altta da yok ayırma yöntemi bilmem ne diye ayrıca bir saçmalayan falan olmuş. Dede-torun muhabbeti , senden 3 devre önce gelen askerle senin arandaki konum gibi bişeydir. Nasıl senden bir sonra gelene alt devre , ondan sonrasına çömez, en sonuncuya da bilet deniyorsa, senden 3 devre altına da torun denir. Torun dendiği için o da 3 üst devresine dede der bu kadar basit. Ayrım sadece poşet - uzun dönem diye olur. Onların topikleri de ayrı ayrıdır zaten. Hee bir de şu terimleri de zahmet olmazsa bir öğreniverin be 12 ay askerlik yapacaksınız sonuçta az değil. Öğrenmeyeceksiniz de oynamayalım bu ne böyle , kendi topiğinde şikayetler falan
hayırlı teskereler
Arkadaşım adını verdiğin topiğin müdavimlerinden biri benim, hatta ve hatta şafak atımını da bizzat kendim yapıyorum. Yalan yanlış şeyler yazmandaki olayı da manayı da anlamadım. Altta da yok ayırma yöntemi bilmem ne diye ayrıca bir saçmalayan falan olmuş. Dede-torun muhabbeti , senden 3 devre önce gelen askerle senin arandaki konum gibi bişeydir. Nasıl senden bir sonra gelene alt devre , ondan sonrasına çömez, en sonuncuya da bilet deniyorsa, senden 3 devre altına da torun denir. Torun dendiği için o da 3 üst devresine dede der bu kadar basit. Ayrım sadece poşet - uzun dönem diye olur. Onların topikleri de ayrı ayrıdır zaten. Hee bir de şu terimleri de zahmet olmazsa bir öğreniverin be 12 ay askerlik yapacaksınız sonuçta az değil. Öğrenmeyeceksiniz de oynamayalım bu ne böyle , kendi topiğinde şikayetler falan
Şikayet ettiğim falan yok ayrıca terimleride bilmediğimi nerden çıkardın anlamış değilim sizin yaptığınız resmen küçümsemekti ve bunun farkındasınızda daha fazla söze gerek olduğunu düşünmüyorum iyi aklamlar..
Arkadaşım dön önceki konuşmaları tarafsız bir şekilde oku arkadaşınız resmen gidin başka yere dedi ya ortada hiçbir şey yokken dede falan bunu küçümseme olarak kasdetmedim heralde anlamak istemiyosun bende anlatmakla uğraşmak istemiyorum.Terimleri biliyor olsan eminim ki dede - torun muhabbetini bir küçümseme olarak algılamazdın. Biz de en üst devreye paraşütle inmedik, o dede - torun muhabbetlerinden biz de geçtik. 92/4 ün torunuyduk biz de dedelerimizden de birçok arkadaş edindik. Hatta topiğimize " torun torunn ötmez boruuun ... " şeklinde manilerle bile gireni vardıKi biz de şakalaşarak dede diye cevap verirdik onlara. Sana torun deyince küçümsediler diyebiliyorsan sen, demek ki şu maniyle biri bir giriş yapsa hakaret ettiler bana diyecekmişsin şaşırdım doğrusu. Senin deyişine göre biz bunun farkındaysak (!) sen de eminim şikayet ettiğinin farkındasındır o zaman arkadaşım madem herkes kendine göre yorumluyor durumu
Sana da iyi akşamlar, selametle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?