Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim sivilcem göğüs aramda yani iki göğüsümün arasında yaklaşık 1 yıldır var sıkmazsan geçer dediler sıkmadım yine geçmedi önerisi olan var mı çok kötü duruyor elbise bile giyemiyorum
kaç kere sıktım baktım sıkmamakla olmuyo koyverdim sıkıyorum ama gitmiyo işte gitmiyo 1 sene sonrada düğünüm var straplez gelinlik giycem yada giyemicem
kaç kere sıktım baktım sıkmamakla olmuyo koyverdim sıkıyorum ama gitmiyo işte gitmiyo 1 sene sonrada düğünüm var straplez gelinlik giycem yada giyemicem
yok gitmedim hiç müsait bi anım olmadı ki :26: ya ben bu ay sonunda hastaneye gidicem idrar tahlili için bi gündede 2 doktora gidilmiyo acba o bölüme gitsem oda beni idrar tahliline gönderebilir mi ikisini bir çıkartmak istiyorum aslında
benim sivilcem göğüs aramda yani iki göğüsümün arasında yaklaşık 1 yıldır var sıkmazsan geçer dediler sıkmadım yine geçmedi önerisi olan var mı çok kötü duruyor elbise bile giyemiyorum
canım sebamedin 'liquid face and body wash' adında bir ürünü var. vücutta özellikle sırtta ve göğüste çıkan sivilcelere çok iyi geliyor onu kullanabilirsin Ama 1 yıldır duran sıkınca da geçmeyen şey sivilce midir onu bilemem, en iyisi dermatolog sanırım.