Benim sorunum dalga konusu olabilir ama paylasayım sevgilime eş cinsel bir çocuk sürekli mesaj atıy

mrsinanc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
24
5
1
31
Sevgilime sürekli mesaj atıyor gece gündüz başka kimsesi yokmuş gibi. Gay bu arada mesaj atan kişi. Saygı duyarım ama kadınlar hakkında hoş şeyler söylemiyor. Zihniyeti normal değil nasıl yetiştirilmis bilmiyorum. Sevgilim küfür edip engelleyemiyor çünkü yengesinin akrabasıymış ayıp olmasın diyor yoksa benim için keserdi iletişimi.. mesela napıyorsun diye mesaj atmış sevgilim de; sevgilimle konuşuyorum yazmış mesaj atan kişi de kızlara güvenme, aldatmayan kız yoktur her kız sana söylemeden kim bilir kaç kişiyle konuşuyordur. Hatta küfür bile etti ya kızlar hakkında öyle erkekler de var diyoruz erkekler yapabilir diyor :) işte nasıl yetiştirilmişse. Annen kardeşin kız değildi heralde falan dedik en son. Bu arada sevgilimle konuşuyorum diyince peki dedi sustu trip atar gibi. Daha neler neler ya gün boyu yürüyor

Niye korkuyorsunuz anlamadım ?
Yapması gereken engellemek ya da bir dahakine sert bir mesajla cevap vermek.Bunda ayıp falan yok.Akraba da olsa kimse bir başkasının düşüncelerini dinlemek zorunda değil saatlerce ki asılıyorsa hiç değil.
Korkuyoruz'u şakasına dedim gülücük eklemiştim silinmiş ama ben gerçekten tanıyorum sevgilimi ya gaylerden nefret eder hoşuna gitmesi falan imkansız hep bana yalvarıyor bişey yap şundan kurtar beni diyor.. bende girip engelleyemiyorum yengemin akrabası dedi diye.. tersliyoruz sadece yine yazıyor ama.. kızları da bilerek kötülüyor bizi ayırmak için. Benimle bir kez konuşmuşluğu yok ama kıza güvenme kıza güvenme diyor ne yapacağımı şaşırdım ben

Korkuyoruz'u şakasına dedim gülücük eklemiştim silinmiş ama ben gerçekten tanıyorum sevgilimi ya gaylerden nefret eder hoşuna gitmesi falan imkansız hep bana yalvarıyor bişey yap şundan kurtar beni diyor.. bende girip engelleyemiyorum yengemin akrabası dedi diye.. tersliyoruz sadece yine yazıyor ama.. kızları da bilerek kötülüyor bizi ayırmak için. Benimle bir kez konuşmuşluğu yok ama kıza güvenme kıza güvenme diyor ne yapacağımı şaşırdım ben

Hoşuna gidiyor derken ''ilgi'' hoşuna gidiyor gayler değil.İkisi farklı şeyler.

Sevgilinden emin misin belki o da gay

Mesajlarını görmezden gelsin sevgiliniz. Ya da cevap veremeyeceği tarzda kısa kısa mesajlar atsın sadece emoji ya da mesela napıyosun mesajına iyiyim diye cevap vermek, birşeyler iddia ettiğinde hımm peki ya da ok filan yazmak gibi. Ahlaki tartışmalara, laf sokmalara girmesin hiç.

İyi de yengeye desin ben bundan hoşlanmıyorum haberin ola sıkıyor engelleyeceğim diye

Yenge de kızlar kategorisinde sonuçta

Yok yengesi ve abisiyle çok yakınlar aynı binada yaşıyorlar
engellesin.
soran olursa çocuklar yeğenler yapmış desin.

engeli niye kaldırmasın derlerse a unuttum desin ama kaldırmasın.

akrabalar senin sevgilinin peşine düşecek değil ya.

Gaylerden nefret eder demişsin de o kadar emin olma sen. Gaylere toplum içinde deli gibi nefret kusanlardan birçoğunun gay olduğunu biliyor musun?

Sevgilin gay demiyorum ama bir üyenin dediği gibi bir erkekten bile ilgi gören bir erkek olmak hoşuna gidiyor bence.

Akrabası, ayıp oluyor diye engellemiyor, tersliyor falan geç bunları. Gerçekten rahatsız olsa direkt engeller.

Gaylerden nefret eder demişsin de o kadar emin olma sen. Gaylere toplum içinde deli gibi nefret kusanlardan birçoğunun gay olduğunu biliyor musun?

Sevgilin gay demiyorum ama bir üyenin dediği gibi bir erkekten bile ilgi gören bir erkek olmak hoşuna gidiyor bence.

Akrabası, ayıp oluyor diye engellemiyor, tersliyor falan geç bunları. Gerçekten rahatsız olsa direkt engeller.
Öyle bişey olabilir mi gerçekten ya çok şaşkınım, ama geçmişini de biliyorum hep kızlara ilgi duymuş yani bugüne kadar

Back
X