Benim sorunum dalga konusu olabilir ama paylasayım sevgilime eş cinsel bir çocuk sürekli mesaj atıy

Sevgilime sürekli mesaj atıyor gece gündüz başka kimsesi yokmuş gibi. Gay bu arada mesaj atan kişi. Saygı duyarım ama kadınlar hakkında hoş şeyler söylemiyor. Zihniyeti normal değil nasıl yetiştirilmis bilmiyorum. Sevgilim küfür edip engelleyemiyor çünkü yengesinin akrabasıymış ayıp olmasın diyor yoksa benim için keserdi iletişimi.. mesela napıyorsun diye mesaj atmış sevgilim de; sevgilimle konuşuyorum yazmış mesaj atan kişi de kızlara güvenme, aldatmayan kız yoktur her kız sana söylemeden kim bilir kaç kişiyle konuşuyordur. Hatta küfür bile etti ya kızlar hakkında öyle erkekler de var diyoruz erkekler yapabilir diyor :) işte nasıl yetiştirilmişse. Annen kardeşin kız değildi heralde falan dedik en son. Bu arada sevgilimle konuşuyorum diyince peki dedi sustu trip atar gibi. Daha neler neler ya gün boyu yürüyor
yengesinin akrabası olması engelleyemeyeceği anlamına gelmiyor

Senin yengenin bir akrabası da sana yazsın sevgilini kötülesin , yengemin akrabası diye engelleme bakalım. sevgilin bunu anlayışla karşılayacak mı?

Öyle bişey olabilir mi gerçekten ya çok şaşkınım, ama geçmişini de biliyorum hep kızlara ilgi duymuş yani bugüne kadar
Üzgünüm ama olabilir tabiki.

Birçok hetero erkeğin trans kadınlara gittiğini biliyor musunuz mesela? Güya hetero, onlar da hep kızlardan hoşlanmışlar ama gidiyorlar.

Dediğim gibi ciddi anlamda rahatsız olsaydı isterse en yakın arkadaşı, akrabası olsun engellerdi. Bu işte bir iş var.

iyi de saçmalık ötesi..yengenin nesi oluyor ki bu gay çocuk? Abisi ya da babası değilse muhatap almak zorunda asla değil.

Ben de yengemin akrablarını sevmek, dost olmak zorunda mıyım yani? Daha neler...

Eşim bir homofobik ve asla gay biriyle bilerek samimi olmaz. Kimin tanıdığı olursa olsun. Sevgiline dikkat et bence.

Cinsel yönelim seçim meselesi. Sevgilin de çok şey yapıyorsa konuşmasın cevap vermesin olsun bitsin

Ee sizi ayırmak için seni kötülediğini kendin söylüyorsun.

Sevgilinden birşeyler bekliyor açık olamiyor... Yada...
Bir diğer aklıma gelen malesef sevgilininde meyili varmış gibi eşcinsel gay vs. bu tür şeylere.

Sevgilime sürekli mesaj atıyor gece gündüz başka kimsesi yokmuş gibi. Gay bu arada mesaj atan kişi. Saygı duyarım ama kadınlar hakkında hoş şeyler söylemiyor. Zihniyeti normal değil nasıl yetiştirilmis bilmiyorum. Sevgilim küfür edip engelleyemiyor çünkü yengesinin akrabasıymış ayıp olmasın diyor yoksa benim için keserdi iletişimi.. mesela napıyorsun diye mesaj atmış sevgilim de; sevgilimle konuşuyorum yazmış mesaj atan kişi de kızlara güvenme, aldatmayan kız yoktur her kız sana söylemeden kim bilir kaç kişiyle konuşuyordur. Hatta küfür bile etti ya kızlar hakkında öyle erkekler de var diyoruz erkekler yapabilir diyor :) işte nasıl yetiştirilmişse. Annen kardeşin kız değildi heralde falan dedik en son. Bu arada sevgilimle konuşuyorum diyince peki dedi sustu trip atar gibi. Daha neler neler ya gün boyu yürüyor
Sevgilinizi ayarlamaya calisiyor.

Yengesine ayip olmasin die engellemiyor.yoksa senin icin keserdi iletisimi.bu yazdigini tekrar dusun :63:

Sevgilin, "bununda tadına bakayım" diye engellemiyordur :D

Back
X