Benim sorunum ne?

benilyeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
575
2.592
63
Arkadaş öncelikle hepinize günaydın.
Benim sorunum kendim ama kendimi nasıl ifade edecegim bilmiyorum.
Şimdi aslında size 454878 tane verebilecegim örneklerden bir kaçıyla derdimi anlatmaya calısıcam.
Şöyle ki ;
Mesela ben uzun yolculuklar da hep mide bulantıları yasarım. yolculuga cıkmadan günler önce mide bulantılarım kusmalarım başlar.
size şunu anlatayım bir gün dügün için bursaya gidicez kendi arabamızla. gidecegimizgün yaklaştıkca bende mide bulantıları kusmalar başladı. arabaya binmeden 1 dk önce yine kustum. arabaya bindik 12 dakika sonra yine kustum. ve Bursaya gidene kadar her 12 dakika da bir kusacagımı düşündüm ve öyle de oldu. dakika tutuyordum 12. dakika da arabayı durduruyodum.

Bir kaç aydır kullandıgım bi ilaç var. Doktor oruç tutmamı yasakladı. Ama ben cok istiyordum. PErşembe günü gittigim de cumartesi günü almam gereken doz bitiyordu yeni ilaca gecicektik. bir kaç tetkik yapıldı carsamba günü gel yeni ilaca baslıcaz dedi. bende pazar pazartesi salı günü oruç tutayım bari dedim. Cumartesi günü beni 'kesin regl olurum oruçta tutamam' düşüncesi sardı. daha reglim biteli 10 gün olmuştu. veben günü gününe olan biriyim. Kendime bunları söylüyorum resmen kendimle savaşıyorum olursun- olmazsın diye. ve pazar sabahı regl oldum.

Böyle verebilecegim bir çok örnek var. sözüm de elektrikler gidecek diye diyeee birgün öncesinde ütü yapılması gereken herşeyimi ütületmiştim. söz günüm mahallemiz de trafo patladı:KK57: Ailem de bunu görüyor babam ne bicim bi beyin var sende Allah askına ülkenin durumunu kafaya takıp kötü şeyler düşünme diyor :KK70:
Bence kendimi anlatamadım ama anlatabildigim kadar artık..
Şimdi ben psikologa gitsem bunun bi tedavisi var mıdır? yoksa hepsi tesadüf mü ? yoksa benn ruh hastası mıyım ?

Halk arasında şom ağızlı diyoruz :KK53:

İyi düşünürseniz başaınıza iyi şeyler kötü düşünürseniz kötü şeyler gelir. Bu kadar basit. Siz kötü düşünmenin dibine vurmuşsunuz.
Ay başkalarına dibine kadar pozitifim . Hep polyanna modundayım. Lafta degil ama cidden öyle. Kendime niye bu kadar şom agızlıyım bilmiyorum yaaa aglasam mı😓😓

kötüyü çağırmak diye bir gerçek var sanırım 🙄
düğünüm temmuzun ortasındaydı,
açık alan,
yağmur yağar şansıma kesin diye diye temmuzda yağmur yağdırdım 🤣

şaka bir yana,
kendi bünyenizde gerçekleşecek şeylerde özellikle pozitif düşünün.
12 dakikada bir kusacağım derseniz, kusarsınız.
vücudumuzu beyin yönetiyor.
kendinizi şartlarsanız, geri kalan ona uymak zorunda kalır.

Yolculuktan önce kusmaya başlamak ... çok rahatsız edici bir durum bu , kendinize sürekli eziyet ediyorsunuzdur siz.
Diğer arkadaşların yazdığı gibi sevimli ve eğlenceli bulmadım hiç bu anlatılanları.
İlaçlarınızı düzenli almaya dikkat etmelisiniz bence

Masallah dediginiz 3 gun yasiyor demek ki :KK66:
Gibi gibi 🤭 bazen agzımdan anlık bişey cıkıyor mesela arkadaslarla oturuyoduk bi kız arkadasımda sandalyeyle oynuyodu birden düşceksin dedim ve 2 saniye sonra arkaya düştü 😓 o yüzden kendimi sürekli kontrol etme cabasındayım. Arkadaş ortamında bile gırgır konusu oluyorum 😩😩😩
Allahtan baskaları konusunda kendime oldugu gibi kötü düşünemiyorum yoksa heralde ülkeden sürerdim kendimi 🤭

Arkadaş öncelikle hepinize günaydın.
Benim sorunum kendim ama kendimi nasıl ifade edecegim bilmiyorum.
Şimdi aslında size 454878 tane verebilecegim örneklerden bir kaçıyla derdimi anlatmaya calısıcam.
Şöyle ki ;
Mesela ben uzun yolculuklar da hep mide bulantıları yasarım. yolculuga cıkmadan günler önce mide bulantılarım kusmalarım başlar.
size şunu anlatayım bir gün dügün için bursaya gidicez kendi arabamızla. gidecegimizgün yaklaştıkca bende mide bulantıları kusmalar başladı. arabaya binmeden 1 dk önce yine kustum. arabaya bindik 12 dakika sonra yine kustum. ve Bursaya gidene kadar her 12 dakika da bir kusacagımı düşündüm ve öyle de oldu. dakika tutuyordum 12. dakika da arabayı durduruyodum.

Bir kaç aydır kullandıgım bi ilaç var. Doktor oruç tutmamı yasakladı. Ama ben cok istiyordum. PErşembe günü gittigim de cumartesi günü almam gereken doz bitiyordu yeni ilaca gecicektik. bir kaç tetkik yapıldı carsamba günü gel yeni ilaca baslıcaz dedi. bende pazar pazartesi salı günü oruç tutayım bari dedim. Cumartesi günü beni 'kesin regl olurum oruçta tutamam' düşüncesi sardı. daha reglim biteli 10 gün olmuştu. veben günü gününe olan biriyim. Kendime bunları söylüyorum resmen kendimle savaşıyorum olursun- olmazsın diye. ve pazar sabahı regl oldum.

Böyle verebilecegim bir çok örnek var. sözüm de elektrikler gidecek diye diyeee birgün öncesinde ütü yapılması gereken herşeyimi ütületmiştim. söz günüm mahallemiz de trafo patladı:KK57: Ailem de bunu görüyor babam ne bicim bi beyin var sende Allah askına ülkenin durumunu kafaya takıp kötü şeyler düşünme diyor :KK70:
Bence kendimi anlatamadım ama anlatabildigim kadar artık..
Şimdi ben psikologa gitsem bunun bi tedavisi var mıdır? yoksa hepsi tesadüf mü ? yoksa benn ruh hastası mıyım ?

@benilya Şimdi sana özel bir başlık açacağız. Bu başlığın altına buradakiler sorun yaşadıkları, mevcut, eski koca, sevgili vb. isimleri bilgileri verecekler ve sen de hepsi ile ilgili inanılmaz kötü şeyler düşüneceksin :D Böylece öcümüzü almış olacağız teker teker onlardan.. Ne dersiniz? En azından bu becerini işimize yarayacak bir şey için kullanabiliriz.

Back
X