Benim sorunum ne?

@benilya Şimdi sana özel bir başlık açacağız. Bu başlığın altına buradakiler sorun yaşadıkları, mevcut, eski koca, sevgili vb. isimleri bilgileri verecekler ve sen de hepsi ile ilgili inanılmaz kötü şeyler düşüneceksin :KK70: Böylece öcümüzü almış olacağız teker teker onlardan.. Ne dersiniz? En azından bu becerini işimize yarayacak bir şey için kullanabiliriz.
Ay bilemedim ki olabilir aslında 🤣🤣

Gibi gibi 🤭 bazen agzımdan anlık bişey cıkıyor mesela arkadaslarla oturuyoduk bi kız arkadasımda sandalyeyle oynuyodu birden düşceksin dedim ve 2 saniye sonra arkaya düştü 😓 o yüzden kendimi sürekli kontrol etme cabasındayım. Arkadaş ortamında bile gırgır konusu oluyorum 😩😩😩
Allahtan baskaları konusunda kendime oldugu gibi kötü düşünemiyorum yoksa heralde ülkeden sürerdim kendimi 🤭
Hahahaha yaaa cok alemsiniz. Bence aynen devam hic bozmayin moralinizi

şakralariniz 3. gözünüz açılmaya müsait. bence bunu ilerletin. üzerine düşün manevi alemde çok güzel şeyler yaşarsiniz. ve çok şanslisiniz. bununla ilgilenenler ve cakralari hipofiz bezini daha aktif bir şekilde caliştirmaya uğrasanlar neler neler yapiyor bir bilseniz

Ben babanızın dediğine güldüm, sakın ülkenin durumuna kafayı takıp üzülme. Ekonomi, siyaset takip etme bence de.

Enerjiniz ve odağınız çok yüksek sanırım :) Bunu pozitife çevirir, kontrol edebilirseniz aksine güzel şeyler çekebilirsiniz kendinize diye düşünüyorum.

Beyinde ayna nöronlar var canım herkeste olur ara ara örnek kapı çalmadan kapı çalıncahını hissetmek yada biri sana bakıyor sen görmedin halde sende birden kafayı çevirip ona bakıyorsun gibi şu olacak diye içine doğuyor birde bakıyorsun gerçekleşmiş Osmanlı’da hissi kablelvuku denilen şey yani önceden hissetmek bunun İçin doktora gidilmez herkesin aslında arayıpta bulmadığı şey Gaybı Allah bilir şüphesizz ancak Allah dilediğine istediği kadarını bildirir

Çok sinir bozucu bir durum yaaa. Benim kayinvalide de senin gibi. Hiç olmayacak veya olacak şeylere yorum yapar ve onun dediği olur. Sonra da büyük sözü dinlemezsiniz diye lâf sayar.
Bize kalmaya gelmişti, yer sofrasında kahvaltı yapıyoruz. Ben çaydanlığı sofranın üstüne koydum:" koyma yanar" dedi. Ben de sürekli koyduğumu ve yanmadığını söyledim. Gerçekten o güne kadar bir şey olmamıştı. Baktım sofra iz olmuş. 😱😱😱
Kayinvalideye gün doğdu tabi. Dediği çıktı ya.

Back
X