Benim sucum ne?

+1

Herkes eşini haksız bulmuş ama ben hak verdim sanırım aynı durumda oldugumuz için ben devlet memuruyum hastanede nöbet tutarım çıkıp çıkıp gelir gelemesede telfn kulagmda gezerim resmen yok neden erkek dr.la nöbet tutuyosun sanki benim elimdeymiş gibi burnumdan getirirdi sen nöbetteyken ben sabaha kadar uyuyamıyorum diyo ki kendiside nöbet usulü çalışıyo naptı etti beni masa başı biyere aldırdı 8-5im artık birde hamile olunca nasıl esnedi adam inanamıyorum seninki özel sektör saati belli degil keyfinden çalışıyo degilsin ama anlamayınca karşıdaki napsan boş çeken bilir (bu arada benimde derdim varmış konu açmasamda sayende içimi döktüm teşk ettim )

Yani tabiki danisiyorum bir cok seyi esimi arkadasim olarakda gordugum icin bircok konuda danisirim ama bu demek degilki bana bagirip cagirsin kotu ithamlarda bulunsun dua etsin musait degildim .... hani insan sunu bekliyor canim strese girme lutfen acele etme ama birdahakarisma boyle islere...

Bence x beyle oturup pogca yemek cay icmek keyfi bir davranis. Madem cok aciktiniz pogca alip arabada yeseydiniz. Esinize bu konuda hak verdim kim olsa trip atardi bunu normal karsilamasini bekleyemezsiniz. X bey istediyse siniri cizecektiniz.

Ben biraz sinirlense bagirsa hak verecektim ama ayni tavir evde de devam edince susmakla hata ettim dedim cok agir imada bulundu... yani bende kiskancim evet belki bende kizardim ama biraz mantikli dusununce hatami anlayip ozur dilerdim

Bence x beyle oturup pogca yemek cay icmek keyfi bir davranis. Madem cok aciktiniz pogca alip arabada yeseydiniz. Esinize bu konuda hak verdim kim olsa trip atardi bunu normal karsilamasini bekleyemezsiniz. X bey istediyse siniri cizecektiniz.
Keyfi derken? Ben lokantada sarap esliginde balik yemedim on bes dk pogaca cay. Buda oglen yemegi niyetine. Siz is hayatinda bulundunz mu acaba ? Arabada yemek daha kotu ozaman sizin dusunceniz icin..

Siz işyerinizde hiç öğle yemeğine gitmiyor musunuz? İş arkadaşıyla öğle yemeği yemek normal bir davranış. Adam bir yerde yalnız yemek yesin, ben poğaça alıp bir kenarda tek yiyeyim asosyallik ve garabet oluyor.

Esinizin sorunu kadina yardimci olmaniz degil, x bey ile birlikte kadina yardimci olmaniz.
Safi kiskanclik yani.
Geri adim atmayin cunku suclu degilsiniz.
Bu konuyu okuyunca her seyi ayni bu sekilde sorun eden 4 senelik sevgilimden ayrildigim icin sevincten aglayacak gibi oluyorum.
Hayat boyle gecmez

Haklisiniz... bize disardan baktigim zaman kocaman bir hic bir suru kavga anlayissizlik kiskanclik ! Goruyorum evet belki bende bazen kiskaniyorum ama inanin bu kadar burnundan getirip de strese sokmuyorum ... sadece susuyorum ben tepkimi susarak gostersem de suc oluyor onunla ayni dilde konussam da.. ama bu konu ile ilgili tek bir aciklama yapmayacagim kendisine umarim olgunluga eristiginde utanir..

istifa ediyorum de bundan tek sen calis de e...... gibi sana baksin
Aklima gelmedi degil ama biliyorum ki evdeyken kafayi yiyecek gibi oluyorum... kadinin bir engeli olmadigi surece calismaya ihtiyaci var hem ekonomik hem bireysel ozgurluk olmali ki yarin bir gun ortada kalmayalim....

İyi yarın istifa edip evde otururum deseydin keske

Eşine gereksiz yere hesap verme derdine düşmüşsün,böyle yapmaya devam edersen adamın götü kalkacak ve her küçük şeyde bile senden hesap bekleyecek.yapma böyle,ileride daha mutsuz hissedeceksin

Eşine gereksiz yere hesap verme derdine düşmüşsün,böyle yapmaya devam edersen adamın götü kalkacak ve her küçük şeyde bile senden hesap bekleyecek.yapma böyle,ileride daha mutsuz hissedeceksin

İş yerinde başka çalışan yok mu , neden hafta sonu mesai dışında bir adama saatlerce yardımcı olmak adına bir erkek çalışan degil de sizden yardım istedi ?
Esiniz lafının nereye gittiğini bilmeden konuşmuş. Sinirle söylediğini düşünüyorum , umarım biraz yatışınca en azından özür diler .

Adam degil yardimci oldugum kisi bir sondaj mudurunun esi oluyor. X beyin ehliyeti var diye bende bayanin bir ihtiyaci oldugunda ona rahat yardimci olabilmem icin... suan hala kendisi hakliymis gibi birvtavir sergiliyor artik hakli haksiz umrumda degil kalbim cok kirik tek bildigim bu...

Yani ben haber veririm haber verilmesini beklerim bu boyle gider. Ama sanirim esim haber verme ile hesap verme arasindaki ince cizgiyi ayirt edemiyor ki bu bana gore buyuk problem... sonumuz hayirli olsun artik

Keyfi derken? Ben lokantada sarap esliginde balik yemedim on bes dk pogaca cay. Buda oglen yemegi niyetine. Siz is hayatinda bulundunz mu acaba ? Arabada yemek daha kotu ozaman sizin dusunceniz icin..
10 senedir calisiyorum. Is hayatini gayet iyi biliyorum merak etmeyin. Is yerinde yenilen yemekle disarda yenilen yemegin arasinda daglar kadar fark var kusura bakmayın. Sarap balik yemediniz ama ben aciktim deyip karsilikli oturup cay pogca yediniz. Bana gore bu yanlis. Karsilikli oturmak yerine bi pogca alip yolda yururken araba kullanirken ya da hastanede yiyebilirdiniz. Ben esinizde hata yok demiyorum ama esinizin susmasida garip olurdu bu durum karsisinda. Hep sizin istediginiz yorumlar yapılmaz . Paylastiginiza gore her türlü yorumu kabul edeceksiniz... insallah araniz bir an once duzelir.. sevgiler

Ben yorumlara acigim zaten burada tek tarafli dusunmemek ve esimin acisindan da bakmak icin konu actim... zaten dun kendisi gelip ozur diledi cok fazla tepki gosterdigini ancak haliyle kiskandigini soyle di ki bende haklisin canim dusunmem gerekirdi kusura bakma dedim yorumunuz icin tesekkurler sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…