benim tüp bebek günlüğüm;umarım ilk ve sondur!

bebixsxlerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
384
0
96
43
İstanbul
Arkadaşlarım bende tüp bebek yolculuğuna başladım daha önce 1 kere aşılama denedim ama olmadı dr.um 2. aşılamayı yapıcaktı ama biz tüp bebeğe karar verdik tutma ihtimali %50.bu yolculuğumda beni yalnız bırakmazsanız çok sevinirim.Dualarımız birbirimizin üstünden eksik olmaz inşallah.

merhaba canım,
birbirimizi çok iyi anlıyoruz inan .bu gerçektende dikenli bir yol çok çaba istiyor.ben ikinci denemeyi yaptım bekliyorum en zoru bekleme dönemi .sizlerin sayesinde bu dönemi daha kolay atlatıyorum.sen de inşallah kolayca atlatırsın bir an önce sevgili bebişine sarılırsın.allah yardımcın olsun..........

evet gerçekten iyiki burası var,bütün gün burda oturup okuyorum.Akşam eşim geliyor hala sıkılmadınmı diyor,yok diyorum.Yoksa nasıl vakit geçer bilmiyorum.Senin transferin oldumu azra

evet gerçekten iyiki burası var,bütün gün burda oturup okuyorum.Akşam eşim geliyor hala sıkılmadınmı diyor,yok diyorum.Yoksa nasıl vakit geçer bilmiyorum.Senin transferin oldumu azra

Evet canım,
28 ocakta kanda beta hcg bakılacak.kısmet inşallah Allah yardım eder de çok istediğim bebeğim sesimi duyar da bana gelir.........

CANIM BEN GONAL F DİYE BİR İĞNE KULLANDIM SADECE AMA BURAD BU İĞNELERDEN KULLANAN ARKADAŞLAR VAR İSTESEN ONUNLA İLGİLİ BAŞKA BİR FORUM AÇABİLİRSİN

var canım konuştuğum olduda onun değerleri bana çok geldi bende seninkini merak ettim senin kullandığın iğneden kullananda çok bak benim dr. da onu bana vermedi.

slm benimde ilk aşılama deneyimim gonal-f kullanıorum ilk doz 75 le başladık ikinci kuyuya geçtim bugünde dr gittim hala gelişen yumurtamın olmadığını söledi doz 112,5 çıkarttı ..senin kaçıncı gün iğnede?

bugün 5. iğnemi vurulcam 7 de cumartesi 10 da randevum var daha hiç gitmedim yumurtalar nasıl bilmiyorum. dr. 5 gün sonrasına çağırdı 2 gün sonra gel demedi

canım Allah yardımcın olsun...bizler daima seninleyiz...inşallah herşey çokkk güzel olur..

çok teşekkürler kaktüs allah hepimizin yardımcısı olsun,bu imtihandan hakkıyla çıkalım.bütüngün bende bilgisayar karşısında moral arıyorum işte.

canımm dualarımmm seninle insallah müjdeli haberlerini alırız.

iğnemi oldum geldim arkadaşlar
selam canım nasıl gidiyo yarın doktora gidecekmişsin hayırlı haberler alırsın inşallah, bu arada sen iğnelerini kendin yapmıyomusun, monegonu yapamazsın da kalçadan olduğu için, puregonu da mı kendin yapmıyosun, bide monegonu bana ya sabah saatlerinde yada öğlen saatlerinde yaptır dediler ben öyle yapıyorum, puregonu akşam kendim yapıyorum

canımm dualarımmm seninle insallah müjdeli haberlerini alırız.

hazalım çok saol canım ben de herkes için çok dua ediyorum.Yaşadığımız herşey nasip kısmet evet ilk aşılamada iyiydi herşey ama olmadı o yüzden direk tüp bebeğe geçelim dedik doktor 2. aşılamaya geçicekti ama tabi olur dedi biz isteyince.Çünkü onlar 3 defadan sonra geçiriyormuştu genellikle.Gerçi hemen o ay olmadı lucrin iğnesi bende kist yaptı %10 kadınlarda yapıyormuş,ben bunun içine girdim ( şimdi başladık işte hakkımızda hayırlısı yarabbim kimseyi evlatla terbiye etmesin,evlatsız bırakmasın.AMİN...Beni yalnız bırakmayın!...

kuzi bendende slm canım.iğnelerden sadece kalçadan olan monegonu dışarda vuruluyorum,puregonu kendim vurluyorum.Bana saatleriyle ilgili brşey demediler,aynı zamanda yaptırabilirsin dediler.İğneleri yaptırcam gün saat akşam 7 gibi bulduğumdan her akşam 7 de oluyorum. Bide canım bugün dr. gittim geldim.Yeni bir iğne daha verdiler yarın onada başlıcam.Adı orgalutran bunuda kendim yapıcam göbekten.Hakkımızda hayırlısı canım.
Ha bu arada yumurtalarım çokmuş bu iyi haber,yumurta sıkıntısı çekmicez tabi ağrısı bakımında çok çok fazlası iyi değilmiş.Bu sevindirici haber E2 sonucuda şimdi 650 lilerde falandı bugün.Pazartesi 1- 1,5 ta tekrar randevu verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…