- Konu Sahibi bebixsxlerim
-
Arkadaşlarım bende tüp bebek yolculuğuna başladım daha önce 1 kere aşılama denedim ama olmadı dr.um 2. aşılamayı yapıcaktı ama biz tüp bebeğe karar verdik tutma ihtimali %50.bu yolculuğumda beni yalnız bırakmazsanız çok sevinirim.Dualarımız birbirimizin üstünden eksik olmaz inşallah.
evet gerçekten iyiki burası var,bütün gün burda oturup okuyorum.Akşam eşim geliyor hala sıkılmadınmı diyor,yok diyorum.Yoksa nasıl vakit geçer bilmiyorum.Senin transferin oldumu azra
dr un sana puregon ve monegon iğnelerinin ölçüsünü nasıl verdi ben mera ediyorum
CANIM BEN GONAL F DİYE BİR İĞNE KULLANDIM SADECE AMA BURAD BU İĞNELERDEN KULLANAN ARKADAŞLAR VAR İSTESEN ONUNLA İLGİLİ BAŞKA BİR FORUM AÇABİLİRSİN
Arkadaşlarım bende tüp bebek yolculuğuna başladım daha önce 1 kere aşılama denedim ama olmadı dr.um 2. aşılamayı yapıcaktı ama biz tüp bebeğe karar verdik tutma ihtimali %50.bu yolculuğumda beni yalnız bırakmazsanız çok sevinirim.Dualarımız birbirimizin üstünden eksik olmaz inşallah.
çok teşekkürler kaktüs allah hepimizin yardımcısı olsun,bu imtihandan hakkıyla çıkalım.bütüngün bende bilgisayar karşısında moral arıyorum işte.[/QUilk önce gecmis olsun diyiorum canım klüp arkadasım,ilk asılamadan hemen sonra tüp bebek tedavisine gecmen isabet olmus cnm....cünkü bizim aileden biri yeni jinekolog dr.oldu.bu kullandıgımız yumurtlatıcı ilaclar belirli bir süreden sonra yumurtalıklara zarar veriyor hatta iflas ediyor dedi.bana önerisi ilk asılama tutmaz ise,tüp bebek tedavisine gec dedi.benimde subatın ilk atı sanırım asılamam var.insallah her sey hayal ettigin gibi gelisir.bebislerini kucagına alırsın
canımm dualarımmm seninle insallah müjdeli haberlerini alırız.Arkadaşlarım bende tüp bebek yolculuğuna başladım daha önce 1 kere aşılama denedim ama olmadı dr.um 2. aşılamayı yapıcaktı ama biz tüp bebeğe karar verdik tutma ihtimali %50.bu yolculuğumda beni yalnız bırakmazsanız çok sevinirim.Dualarımız birbirimizin üstünden eksik olmaz inşallah.
selam canım nasıl gidiyo yarın doktora gidecekmişsin hayırlı haberler alırsın inşallah, bu arada sen iğnelerini kendin yapmıyomusun, monegonu yapamazsın da kalçadan olduğu için, puregonu da mı kendin yapmıyosun, bide monegonu bana ya sabah saatlerinde yada öğlen saatlerinde yaptır dediler ben öyle yapıyorum, puregonu akşam kendim yapıyorumiğnemi oldum geldim arkadaşlar
canımm dualarımmm seninle insallah müjdeli haberlerini alırız.
selam canım nasıl gidiyo yarın doktora gidecekmişsin hayırlı haberler alırsın inşallah, bu arada sen iğnelerini kendin yapmıyomusun, monegonu yapamazsın da kalçadan olduğu için, puregonu da mı kendin yapmıyosun, bide monegonu bana ya sabah saatlerinde yada öğlen saatlerinde yaptır dediler ben öyle yapıyorum, puregonu akşam kendim yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?