benim tüp bebek günlüğüm;umarım ilk ve sondur!

mehaycım sağolsun beni bayağı rahatlattı ama yine de umudum yok canım yaaa. yarın ola hayrola bakalım

Hiçbir zaman ümidini kaybetme,bende öyle düşünmeye çalışıyorum.Düşünsene daha yumurta toplama bile olmadı.Burda okurken hamiş olanları sanki ben öğrenmiş,benmişim gibi seviniyorum.Çok büyük moral oluyor.

Yarınmı belli olucak ;en nerde yaptırdın aşılamanı.
Yarın burdan azra diye bir arkadaşında sonucu belli olacak.
İnşalah mutlu haberler verirsiniz bize.

evet yarın ama çok korkuyorum sanki her an adet olcakmışım teste gerek kalmayacakmış gibi geliyor.akıntımda başladı. ne olur dua edin bizler için

yok canım bana vermedi öyle bişey, yanlız bi hap verdi rahimi kalınlaştırması için

Duramadım aradaım hemşireyi fazla geç olmadan sordum dediğim ilacın adı orgalutran bu arada.Akşam yap dedi göbekten dik yap dedi.Diğer iğnelerle aynı andada yapabilirsin,yada yarım saat sonrada yapabilisin dedi.

evet yarın ama çok korkuyorum sanki her an adet olcakmışım teste gerek kalmayacakmış gibi geliyor.akıntımda başladı. ne olur dua edin bizler için

Allah yardımcın olsun canım, inşallah artık dokuz ay adet görmezsin hayırlısıyla, inşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versin

slm kızlar;
bu orgalutran mıydı iğneyi oldum biraz önce puregonun iğnesinden daha kalın zor yaptım ve çokk yoktı bu beni,sizinde öylemiydi.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah artık dokuz ay adet görmezsin hayırlısıyla, inşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versin

sağol canım. ağzından bal damlıyor. inşallah hepimiz, isteyen herkes bir an önce kavuşşun bebeğine

canım inşallah tedavin hayırlı olsun.
ilk ve son olur inşallah.
en kısa zamanda bebişine kavuşursun.:1hug:

saol canım buün kontrole gittim,yumurtalar iyi ,inşallah kaliteside iyidir.Çarşamba günü tekrar gidicem.dozu düştük.Cuma yada cumartesi yumurtalar toplancak,Allahın izniyle.....Senin bebiş nasıl...

bebişlerim merhaba benimde ilk aşılamam tutmadı.bu ay 2. denemek istiyoruz buda tutmazsa tüp bebek gibi görünüyo.Senden bişey isticem hangi merkezde yaptıyorsun işlemini ve memnunmusun cvp yazarsan çok sevinirim.Mutlu haberlerinide okurum inşallah.ALLAH herkezin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…