- 17 Kasım 2007
- 1.531
- 229
- 163
- Konu Sahibi bebixsxlerim
-
ya evet dimi canım inşallah sonu güzel olsun da biz beklemeye razıyız.Kuzi sana bir kutunun içinde hazır 5 tane olan aşıdan verdimi,bu yumurtaların erken çatlamasını önlemek içinmiş.Eğer verdiyse bana diğer iğnelerle aynı saatte yapabilirsin dedi.Burda yağmur a sabah onu akşam diğer iğneleri yap demiş,kafam karıştı.Eğer sen kullandıysan nasıl yaptın.
yok canım bana vermedi öyle bişey, yanlız bi hap verdi rahimi kalınlaştırması için
evet yarın ama çok korkuyorum sanki her an adet olcakmışım teste gerek kalmayacakmış gibi geliyor.akıntımda başladı. ne olur dua edin bizler için
evet yarın ama çok korkuyorum sanki her an adet olcakmışım teste gerek kalmayacakmış gibi geliyor.akıntımda başladı. ne olur dua edin bizler için
Allah yardımcın olsun canım, inşallah artık dokuz ay adet görmezsin hayırlısıyla, inşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versin
canım inşallah tedavin hayırlı olsun.Arkadaşlarım bende tüp bebek yolculuğuna başladım daha önce 1 kere aşılama denedim ama olmadı dr.um 2. aşılamayı yapıcaktı ama biz tüp bebeğe karar verdik tutma ihtimali %50.bu yolculuğumda beni yalnız bırakmazsanız çok sevinirim.Dualarımız birbirimizin üstünden eksik olmaz inşallah.
sağol canım. ağzından bal damlıyor. inşallah hepimiz, isteyen herkes bir an önce kavuşşun bebeğine
akdaş ne oldu haber ver bana......
olmadı canım yaaa. çok üzgünüm. umarım senin haberlerin iyi olur. bugün yola dvam 2. iğnelere başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?