- Konu Sahibi bebixsxlerim
-
Allah tamamına erdirsin canım,keseyide gördün demek ah ne güzel.Seni ya tutarsa şemasında görmüştüm.Seninle konuşamasamda sevinini paylaştım emin olabilirsin.Her hamiş olayı bizler için bir moral.
Bütün güzel niyetlerin için çok teşekkürler.Amin deme istiyorum.
Haberleşelim yine,ben herşeyimi buraya yazıcam yine herkesle konuşamasam bile,okuyan birinin içinde inşallah amin demesi bile bana yeter.
Öptüm canım,
Arkadaşlarım bende tüp bebek yolculuğuna başladım daha önce 1 kere aşılama denedim ama olmadı dr.um 2. aşılamayı yapıcaktı ama biz tüp bebeğe karar verdik tutma ihtimali %50.bu yolculuğumda beni yalnız bırakmazsanız çok sevinirim.Dualarımız birbirimizin üstünden eksik olmaz inşallah.
Canım benim inan bana aynı duyguları paylaşıyoruz bende öyleyim sürekli bu bölümdeyim üzülenle üzülüyor sevinenle seviniyorum....Tutmayan biçok arkadaşımızın yazdıklarını okuyupta ağladığım öyle çok olmuşturki......
Rabbim kimseye gözyaşı döktürmesin ......
Burdan takip etmeye çalışıcam artık yazdıklarını benim sayfamada gel allah yardımcın olsun canım öpüyorum sevgiler.....
canim hadi insallah hayirli haberlerini aliriz bende subatin ilk haftasi asilama olucam kismetse!!!
bebişlerim tedavin okuduğuma göre iyi...Allahım sonunuda iyi eder inşallah....tüm emek sarf eden arkadaşlarımın POZİTİF olmasını öyle canı gönülden istiyorum ki..Allah emeğimizi boşa çıkarmaz inşallah...
tedavin hayırlı olsun.Allah emeklerini boşa vermesin a.s.
ben önce hamiştim sonra kaybettim canım
sen düşünme bunları moralını yuksek tut
sakın sıkma canınıŞeniz
kuzi bendende slm canım.iğnelerden sadece kalçadan olan monegonu dışarda vuruluyorum,puregonu kendim vurluyorum.Bana saatleriyle ilgili brşey demediler,aynı zamanda yaptırabilirsin dediler.İğneleri yaptırcam gün saat akşam 7 gibi bulduğumdan her akşam 7 de oluyorum. Bide canım bugün dr. gittim geldim.Yeni bir iğne daha verdiler yarın onada başlıcam.Adı orgalutran bunuda kendim yapıcam göbekten.Hakkımızda hayırlısı canım.
Ha bu arada yumurtalarım çokmuş bu iyi haber,yumurta sıkıntısı çekmicez tabi ağrısı bakımında çok çok fazlası iyi değilmiş.Bu sevindirici haber E2 sonucuda şimdi 650 lilerde falandı bugün.Pazartesi 1- 1,5 ta tekrar randevu verdiler.
Hadi hayırlısı canım inşallah sayısı gibi kaliteside iyidir yumurtalarında hemen tutunurlar annelerine, bende pazartesi gidicem muhtemelen çatlatma iğnesi verebilirim dedi doktor bu hafta içinde bitecek benim tedavi heralde hayırlısıyla, asıl zor olan bekleme dönemine geçicez bakalım onu nasıl atlatıcaz :sm_confused:
ya evet dimi canım inşallah sonu güzel olsun da biz beklemeye razıyız.Kuzi sana bir kutunun içinde hazır 5 tane olan aşıdan verdimi,bu yumurtaların erken çatlamasını önlemek içinmiş.Eğer verdiyse bana diğer iğnelerle aynı saatte yapabilirsin dedi.Burda yağmur a sabah onu akşam diğer iğneleri yap demiş,kafam karıştı.Eğer sen kullandıysan nasıl yaptın.
canım benim tüp değil aşılama ama benim yumutalardan biri çabuk geliştiği için erken çatlayıp diğerlerini çatlatmama riski olduğundan çatlatma iğnesinden 2 gün önce diğer iğnelerle beraber yap demişti. 2 gün yaptım
Anladım saol;benimde kafam karıştı ama önemli değil heralde.Olsa derlerdi heralde,hatta birini göbeğinin bir tarafından,birini diğerinden yapabilirsin dedi.Deri altı iğnesi olduğu için kendim yapıcam.Bide sen o iğneni 45 derece açıylamı yaptın yoksa 90 mı Cevap verebilirmisin canım.Bana hemşire 90 dedi,aşıda 45 yazıyor.
Mehayla yazışmalarını okudum,inşallah sende bebiş var akdas.yerimseniben:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?