Benim üstümde sevilmez cinsellik yaşanır mı yazıyo ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Okadar bunaldım ki ne biçim bi devir bu neden böyle . Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz . Bu aralar bi boşluktayım hayatıma girmek isteyenlere şans veriyorum . Biriyle konuşuyodum okadar yeniydiki direk cinsellik konuşmak istiyordu. Onla görüşmeyi kestim
Bide benim bi arkadaşım vardı şakayla benden hoşlandığını söylerdi daha önce buluşmuştuk zaten bikere elimi bile tutmamıştı o benim arka bana eve gel otururuz dedi kötü bişey aklıma gelmedi gittim ve benle birlikte olmak istedi reddettim . Daha sonra mesajda tekrar buluşmak istediğini söyledi ve reddettim konuşmayı kestik .
3. İnstagramdan tanıştığım biri vardı çok önceden konuşmuştuk bu gun bi hikaye attım yanıt verdi gelmek istedi bende kuzenlerimle cafedeydim zaten . Oturduk eve bırakmak istedi istemedik biz kendimiz gittik . Akşam mesaj attj benle görüşmek istiyomuş ama sevgililik ona göre değilmiş bende dedim yanımdaki insan bana ait olmalı oda ait olurum bi hissimde olur ama sevgililiği kaldıramam dedi neyse konuşurken bana sarılıyım öpüyüm seeni istiyorum muhabbetine getirdi konuyu bende dedim ne cesaret böyle şeyler söyleyebiliyorsun benim senle ne muhabbetim oldu dedim sildim ben de mi vae bişey onlarmı anormal ben sadece sevilmeyi haketmiyomuyum ?

Bugun yanıma gelen adamla günlük muhabbet dışında bişey konuşmazdık . Bugun de resmi bi şekilde oturduk arabasına bile binmedik ne sinyali göndermiş olabilirim ?
Yanlış sinyaller gönderiyor olabilir misiniz acaba?

1. Çevrenizde sizin hakkınızda yanlış söylentiler yayanlar olabilir.
2. Çevrenizdeki insanlar gerçekten garip insanlar olabilir(değiştirin)
3. İnsanları kırmamak için kibar davranmaya çalışırken hareketleriniz yanlış anlaşılıyor olabilir.
4. 1,2,3 ün ikişerli kombinasyonu ya da hepsi.

Bugun yanıma gelen adamla günlük muhabbet dışında bişey konuşmazdık . Bugun de resmi bi şekilde oturduk arabasına bile binmedik ne sinyali göndermiş olabilirim ?

Bilmiyorum ki, yanınızda değildim. İnsanlar önüne gelene yürür hale gelmediyse bir şekilde yanlış bir işaret alıyorlardır diye düşünüyorum.

Acaba sexsapaliten mi yüksek? :)
Sen birşey yapmasan bile; oturup kalkman, hareketlerin, konuşman vs çekici olabilir. Hani doğuştan cilveli olma hali. Buda karşı tarafta istek yaratabilir. :)
Karşına 3-4 öküz çıktı diye öyle yorumlama hemen. Duygusallık yaşayacağın ilişkilerinde olacaktır.

Erkeklerin çoğunun aklı fikri orda yeni bişey değil de,insan bari birkaç yemek filan ısmarlar önce yabancı filmlerdeki gibi cık cık cık :)

Biraz daha görmüş yaşamış olgun birilerine bakın belki diğerlerinden daha iyi olabilir.

Bilmiyorum ki inanın cilveli biri değilimdir ahım şahım fiziğim yok açık bile
giymem

1. Sevgilim evlenip ayrılmış tı daha ne yaşasın :)

Ona üzülüyorum işte sevecek bi insan yokda neden herkes benle takılma peşinde daha önce 5 yıl süren bi ilişkim oldu okada üzülüyorum ki bu yapılanlara eski aklıma geliyo
Herkes bir tuhaflasti. Size özel bir durum degil bence. Herkes şansını deniyor. Hicbir ozelligi olmayan adamlar gelip "sevgili olmam istersen sadece takılırız" deme curetini buluyorlar kendilerinde.

Erkeklerin ciddi bir kısmı böyle.

İnstagram hesabınızı ve giyim tarzınızı merak ettim açıkçası. Ben de böyle şeyleri çok yaşadım, arkadaşlarım paylaştığın fotoğraflardan ve hayat tarzından dediler. Ha ben paylaştıklarımı değiştirmedim, böyle şeylere takılmayıp tersleyip gitmeye alıştım o kadar. Eğer rahatsızlığınız fazlaysa bunları bir değerlendirin derim, ya da özelden yollayın isterseniz birlikte bakalım.

Bugun ki giyimim düz kırmızı v yaka kazak ve siyah pantolon .
İnatagramda da en fazla düğünde giydiğim elbiseli fotoğraflarım var açık . Kendim zayıfım ama göğüslerim büyük biraz belki ı dikkat çekiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…