- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Yanlış sinyaller gönderiyor olabilir misiniz acaba?
Bugun yanıma gelen adamla günlük muhabbet dışında bişey konuşmazdık . Bugun de resmi bi şekilde oturduk arabasına bile binmedik ne sinyali göndermiş olabilirim ?
Zaman kötü yahu, herkes fırsatını bulunca şansını dener olmuş
giymemAcaba sexsapaliten mi yüksek? :)
Sen birşey yapmasan bile; oturup kalkman, hareketlerin, konuşman vs çekici olabilir. Hani doğuştan cilveli olma hali. Buda karşı tarafta istek yaratabilir. :)
Karşına 3-4 öküz çıktı diye öyle yorumlama hemen. Duygusallık yaşayacağın ilişkilerinde olacaktır.
Erkeklerin çoğunun aklı fikri orda yeni bişey değil de,insan bari birkaç yemek filan ısmarlar önce yabancı filmlerdeki gibi cık cık cık :)
Biraz daha görmüş yaşamış olgun birilerine bakın belki diğerlerinden daha iyi olabilir.
Herkes bir tuhaflasti. Size özel bir durum degil bence. Herkes şansını deniyor. Hicbir ozelligi olmayan adamlar gelip "sevgili olmam istersen sadece takılırız" deme curetini buluyorlar kendilerinde.
Erkeklerin ciddi bir kısmı böyle.
İnstagram hesabınızı ve giyim tarzınızı merak ettim açıkçası. Ben de böyle şeyleri çok yaşadım, arkadaşlarım paylaştığın fotoğraflardan ve hayat tarzından dediler. Ha ben paylaştıklarımı değiştirmedim, böyle şeylere takılmayıp tersleyip gitmeye alıştım o kadar. Eğer rahatsızlığınız fazlaysa bunları bir değerlendirin derim, ya da özelden yollayın isterseniz birlikte bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?