Ablacim soylediginiz seye katildim zaten, kadin kuyruk sallamazsa erkek gelmez muhabbeti mide bulandirici.
Giyinin, kadinlar istedikleri gibi giyinsinler. Kadinlarin giyimlerine sebep kategorize edilmelerine de karsiyim zaten, mini etek giyene yollu, carsaf giyene ocu gibi bakilmasi da ayri ayri sacmalik. Burdaki konu sizin ya da benim giyim stillerimiz degil, burdaki konu kadinlarin giyimlerinde ozgur olmasi. Isteyen kadinlarin yaz sicaginda sort, etek vb giyemeyip sicakladiklari halde istedikleri seyleri giyememesi cunku kotu bakislara maruz kalmasi.Arkadasimla sokakta yururken gulesim geliyor sesli kahkaha koymak istiyorum ama yapamiyorum cunku toplum diyor ki yapma, hafif gorunursun o zaman da tacizi hak edersin. Konu bu.
Siz, yazdigim seylerden din veya kiyafet konusunu nerden cikardiniz?? Benim yazdigim sey kadinlarin bakisla tacize ugramadan istedikleri seyleri giymesi, istedigi gibi gulmesi konusmasi, davranmasi ozgur olmasi yani. Benim gibi giyinmeyen diger kadinlara olan nefretimi kustugum yerler! tam olarak nerede gosterir misiniz lutfen? Gereksiz alinganlik yapmissiniz, ne yazdigimi anlamamissiniz, bu cevabin benim demek istediklerimle hicbir ilgisi yok maalesef.