Benim üstümde sevilmez cinsellik yaşanır mı yazıyo ?

Yani amin insaalah diyelim :) ama tatlım fıtrat denen bisey var. Onlarin yaradılısı böyle.

Karakteri saglam olan, iyi egitim almış, cinsel aclık cekmeyen, kadına insan olarak da değer verenler senin talep ettiğin profildeki erkekler ama bu kalitedeki adam az. Ben niye yıllardır yalnizim bi denk gelmiyor ki öylesi.

Çogunluk senin saçının telinden tahrik olacak, her hareketinden , her sözunden anlam çikarıp yataga atmaya calisacak kadar aç. Maalesef genel durum böyle gibi.

Bu hanzolar etraftalar ve dedigin gibi bakislariyla bile taciz ediyorlar. Biz de kadın olarak kendimizi koruyup, kollamanın, dogru adami secmenin yollarini ögrenmeye calisiyoruz.

Damacanaya hallenilen ördeğe tecavüz edilen yerde kendi halinde bir kıza saçma sapan teklifle gelmeyeceğini düşündü buradaki tüm kadınlar Allah Allah

Tamda niye bize bir şey olmuyor denilecek ülkedeyiz cidden
Her tacize uğrayanın yemin ediyorum üstümde açık bir kıyafet yoktu demesine sebep sizsiniz
Kadın kadının düşmanı gerçekten

+100000
Her yere atlarlar böyle biz niye tacize uğramıyoruz acaba diye birde
Senin kendi başına evden çıkma özgürlüğün mü var ki tacize uğrayasın dedim birine

Akşam ezanından sonra eve girmesi yasak girerse dayak yer
Anne babasıyla bir yere çıkar belki yanlış anlarlar diye gülmez tebessüm bile etmez
Karşı cinse merhaba bile demez
Aslında içten içe tüm bunları yapmak isteğiyle yanar ama doğduğundan beri yapılan her türlü baskıyı kıramaz
Sonra kendinden biraz özgür kız gördü mü dili zehir akıtmaya başlar
Bir kadının başına kötü bir şey geldi mi
En güzel rahatlama cümleleri ise budur
Niye bizim başımıza gelmiyor

Kendi adima konusayim o zaman hayir dememe ragmen israrci olan cok kisiye rastladim ve hayir dememle israri kesenlerde oldu ama yuzde elli diyebilirim bu oran az degil evlisiniz galiba ve zaman ilerledikce bu oran artti.
Istatiklere gore yillara gore kadina yapilan taciz tecavuz ve siddet sayisinda artma olmus demek ki bir artis var..

Gülüm olay taciz tecavüz de değil, bu konuda öyle bir durum yok çok şükür ama bazı erkeklerin varlığı inkar ediliyor maalesef, hayır kelimesinden anlamayan, bunu bile cilve sanan erkeklerin varlığını inkar etmek çok ilginç, hayır hayır demektir oysa.

Ya bu sitede bile her gün ortalama 10 erkek üyeliği atıyoruz, sitenin adı kadınlar kulübü, kullanım sözleşmesinde erkek üyelik alınmadığı yazıyor ama yine de üye oluyorlar, profillerindeki cinsiyet kısmını erkek olarak işaretlediyse yine iyi, panelden tespit edip iptal etmesi kolay ama kadın profiliyle gelenleri tespit o kadar zor ki, vajinusmus topiğini gezip konuya yazan kadınlardan bazılarını kendince seçip ben de aynı sorunu yaşıyorum bacım, her ayrıntısını bana anlat diyen adamlar var, üyeler durumdan şüphelenip özelleri kötü içerik yapıyor da görüyoruz neler neler yazdıklarını, kadın profiliyle estetik bölümünde yazanlara meme estetiğine bakabilir miyim bana foto atsana diyen adamları ne yapalım? Tek amaç var ben yazmayayım siz anlayın, biz burada alenen çıplak fotosunu atmış adamlar gördük defalarca.

Sosyal medyada açılmış her platformu kadın tavlarız diye kullanan adamları nereye koyalım? Herkese açık bir de şöyle bakımlı bir fotoğrafını koy 1 saat veriyorum en az 10 erkek gelir, ben kullanmıyorum ama eşim kullanıyor, eşimin başına geldi, adamın hesabını hacklemiş birisi, kadın fotosu koymuş, fotoğraf öyle çıplak falan da değil ama alımlı güzel bir kadının fotosu, muhtemelen yabancı sitelerden alınmış bir görsel, sabahtan gece yarısına kadar gerçekte 300 takipçili olan hesap 3000 takipçiye mi ne çıkmış, rakamı tam hatırlamıyorum ama acayip fazla bir takipçi sayısına ulaşılmış, takipçilerin hepsi erkek :))) eşim ulaştı uygulama yöneticilerine, durumu izah edip hesabı da tümden sildi, düşün ki adam erkek haliyle isyan etti kendi cinsine.

Biz böyle yazınca hepsine bir öfke var sanılıyor, kendi adıma öyle bir durum yok, öyle olsaydı erkek arkadaşlarım olmazdı, evli de olmazdım, bu başka birşey, bizim kızdığımız adam gibi adamlar değil, açlık yaşayan ve her gördüğü kadını elde etmeye programlanmış bir takım varlıklar.

Bu ulkedeki kadin nefretinin en buyuk kaynagi yine kadinlar, hem de ben soyleyim boyleyim seklinde namus timsali kadinlar. Aman hafif sanmasinlar diye poponuzda kazik varmis gibi gulmeden konusmadan yasamak, yaz sicaginda kolun bacagin her yerin kapali gezmeye mecbur kalmak guzel seyler mi? Bu söyleminizden çıkardım. Siz onu kast etmemişsiniz. Ben yanlış anladım. Yoksa temelde aynı şeyleri söylüyoruz. Kusura bakmayın. Bana göre sokakta erkek de kadın da normal şekilde yürüsün. Bağıra bağıra konuşan gülen kadına da erkeğe de sinir oluyorum. Giyim tarzı da ölçülü olsun. Kadın da erkek de ölçülü giyinsin. Özellikle erkeklerin dar dar giyinerek bir taraflarının görünmesi arkalarının açılması hiç hoş değil. Kadınlarınki de hoş değil. Yanlış anladığım için tekrar kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…