Benim üstümde sevilmez cinsellik yaşanır mı yazıyo ?

cay icmedi diye kezban diyeceklerse, ben kezoslarin kralicesiyim derdim :)) ya bunu diyecek adam zaten belli ucuz basit ulasamadigina mundar diyen bir tiptir. amaan ulkedeki tum manyaklari akilli kadinlar mi adam edecek. bos vermek lazim bazen

Yalan söylemiş demek ki. Aradığı şey tam da oymuş.
O zaman sizin verdiğiniz sinyaller yanlış. Mesela arkadaşınız sizi eve çağırıyor ve küt gidiyorsunuz. Küçük ilçe, arkadaş, erkek, eve davet.... Bana gereksiz geldi. Instagramdan hikayeye yanıt veren geçmişte kalmış arkadaş buluşalım dedi hazır kafedeyiz diye gel dediniz. Ne gerek vardı?

En doğru açıklama bence bu oldu en dogru tespit

1. Kisi : hızlı yasayan biri, vakit kaybetmeden şansını denemiş.

2. Kisi: şakayla karışık da olsa anlatımınıza göre 1den fazla hoslandigini söylemis, siz de dikkate alıp negatif tepki vermeyince cesaret bulmuş hatta arkadaslığınızı kesmedìğiniz için flört ettiğiniz hissine kapılmış da olabilir, sonunda fırsatını bulduğu anda niyetini söylemis.

3. Kisinin kafası baya değişikmiş sevgililiği kaldıramamak ne demek ki

Soruna dair ipucu bence 2. ve 3. kisilerle iliskinizde saklı. Baya saf, naif düşünüp net tepki vermiyorsunuz. mesela, hikayenize yanıt veren birinin aynı gün hemen sizinle bulusmak istemesi gayet normal size göre, yine o günkü mesajlaşmada da bir yandan sevgililik müzakereleri yürütüyorsunuz diger yandan da çocuk sarilmadan bahsedince bu ne cesaret diyorsunuz.

Evet devir degişmiş olabilir ama bence konustugunuz kisilerle mesajlaşmalarınızı objektif bir gözle tekrar inceleyin iyi niyetli ve saf söylenen bazı şeyler yanlis anlasilip cesaret veriyor olabilir

Romantiklerin kalbi paramparça edildi
Evlilikler iş anlaşmalarına döndü
Erdemli ahlaklı insanlar enayi oldu
Af edersiniz b.... Gibi döneme denk gelmişiz

Bunu dert olaarak yazıyorsan sadece karsı taraf değil senin tavırlar da da sıkıntı vardır. Fazla iyi niyetli ve samimi davranabilirsin. Ayrıca 22 yasında olup evlenip ayrılmış biri ile 5 yıl ilişki yaşadığın için sen anlatmasan bile senin ile ilgili kafalarında bir imaj oluşmuştur. Kesin ve net olursan böyle tiplerle uğraşmazsın. Biraz büyümek lazım her anlamda. Kendine fazla yüklenmeden yavaştan yavaştan tavırlarını değiştir.

Bosver sen onlari... Belki cevreniz(bulundugunuz yer kucuk) kucuk oldugundan cok fazla oyle sanslari olmuyordur, ac kalmislardir... Bu benim fikrim...Erkek cinsi sonucta..

Ben bu erkeklere kızmazdım açıkcası. En azından adamlar dürüst olmuş.
Sevgili olma paravanının arkasına saklanıp duygularınızla oynamamışlar en azından.

Küçük bir yerde yaşıyorsunuz, boşboğaz bir sevgiliniz oldu mu? Gerçi olmasa da küçük yerlerde dedikodu çoktur... Ayrıca bildiğim kadarıyla günümüzde erkeklerin bu talepleri ve cesaretleri arttı. Bekar arkadaşlarım da çok şikayetçi. Bir de yanlış anlıyor olabilirler sizi, küçük bir ihtimal.

Sizi çok iyi anlıyorum
İş yerim değiştiğinde farklı ortama girdiğimde bana da bu tarz yaklaşımlar olmuştu ve kendimi çok kötü hissetmiştim çünkü ben yine aynı bendim
Ve kendimi sorgulayıp durmuştum
Ama şunu anladım insanlarlar artniyetli çünkü güler yüzle verilen bir selamı dahi istismar ermeye çalışmak o insanların kalitesizliği
Şu an asık suratlı ve buzdolabı kıvamında dolaşıyorum çok çok az diyalog kuruyorum ha tarzım değil ama hiç değilse midem daha az bulanıyor

Hatta o kadar irrite olmuşum ki şu an ‘çekici’ lafı bile acaba bu adam bana asılıyor mu diye sorgulamama yol açtı
Bence ben de çok sağlıklı bir durumun içinde değilim ama yapacak birşey yok insanlarda pis nefis olduğu müddetçe

Bu devirde cinsellik cok kolay yasanır olduğundan aynı şeyi sizden de bekliyorlar.

Benim de en büyük sorunum bu ki bi de ben dulum yani sanıyorlar ki zaten hazırım.

Caresi düzgün insan olduğuna ikna olmadıkça yakınlaşmamak. Bunu anlamak için de tabii ki iletişim kurmak gerekiyor. Kurulan iletisimde rahatsız olmamak içinse bu konularda kendinden emin ve net bir tutum sergilemek lazım.

Gercekten de erkeklerin ayarı kacmıs durumda. Yani siz insanca yaklaşıp, mesajına yanıt verdiğinizde ya da bi cafede oturdugunuzda konuyu sarılıp, öpmeye getirme cesareti bulmaları tuhaf. Bunların konusulması icin once sevgili olunması gerekiyor ama günümüzde adim adım ilerlemeden, hiç emek vermeden direkt yatağa atlamaya calışıyorlar.

Guzel olan basta görüp noktayı koymussunuz. Bazi seyleri yasadikca ogreniyoruz. Bu tür hanzoları biz yola getirmek zorunda değiliz ama bunlardan uzak kalmanin yollarini ögrenmek zorundayız.

Memleket erkenlerinin durumu ortada işte. Çoğu ahlak yoksunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…