- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Yaş kaç cnm
Yanlış sinyaller gönderiyor olabilir misiniz acaba?
Erkeklerin kafası öyle çalışıyor yazılmış da ortada garip bir durum var. Gelen tüm erkekler iki konuşma sonrası bunu diyorsa başka birşey vardır bir değil iki değil yani. Bir de adamlar hemen harekete geçiyor pervasızca açık açık söylüyorlar niyetlerini. Her erkek de kadın görünce atlamaz. Ben o kadar gezdim tozdum kız başıma en fazla flörtöz bakışlar vs oldu. O da tanındığım kişilerden değil, alkollü mekanlarda yani işte niyeti bozuk olan kişiler diyebiliriz. Bence başka birşey var siz de şüpheleniyorsanız çevrenizden biraz uzak kalmayı deneyin. Sırlarınızı herkesle paylaşmayın. Yakın bildiğiniz arkadaşlarınızla bile...
Küçük ilçedeyiz demişsiniz. İlçe olunca herkes birbirini tanır. Ne kadar açık görüşlü bir yer olsa bu defa dedikodu olur. Siz olur olmadık birileri ile görüştünüz mü? Bu kişilerle yakınlaştınız ya da bu kişilere fotoğraf falan attınız mı?Bende onun için konu açtım hiç görüşmediğim hep buluşmak isteyen ama reddettiğim arkadaşımın evine gidince birlikte olmak istedi . Hele bugun ki adam bana 3 ay önce görüştük sadece çay içtik öncesinde ve sonrasında bu tarz bi muhabbet geçmedi ama bugun neden böyle oldu anlamadım
Ay midem bulandı iğrenç bunlar yaa.birde mesela eskiden evli kadina kimse yan gozle bakmazdi..baksa bile belkide sosyal kontrolden dolayi icraate gecilmezdi. artik millet cosmus azmis..evli olsa daha iyi olur diyor. niye? cunku evli kadin basina bela olmazmis. yok kizligim yok bekaretim tantana yapmazmis..ha birde ekstradan tecrubeli olur mantigi
gercekten oyle ama canim maalesef : (Ay midem bulandı iğrenç bunlar yaa.
Haklısın , hamile kadına bile seks yapmış demek ki gözüyle bakan sapık insanlarla dolu ortalık.gercekten oyle ama canim maalesef : (
Zaman kötü yahu, herkes fırsatını bulunca şansını dener olmuş
ya bak tum site cuvallanmasin uzerime burdada konular cokca aciliyor. bizde kadin veya erkek karsi cinse yuz vermeye gelmiyor hemen bi beklentiye girmis oluyorlar bence. yani karsi cins olunca noluyor, hemen cinsellik sevgililik mi olmali? illa biri bostaysa ki artik bosta olmayada gerek yok soyle bi alici gozuyle bakiyorlar. ben anlamiyorum bu arkadaslari bende bi tuhaflik var benceErkekler afedersin "güldü , verecek" düşüncesinde.Çok kötü tarif ettim ama böyle yani.Bence ondan böyle şeyler yaşamışsın.Surat assan da kezban diyor aynı beyinsizler.
iyi yonunden bak, tekrar hamile kalamaz:) ayyy yhaaHaklısın , hamile kadına bile seks yapmış demek ki gözüyle bakan sapık insanlarla dolu ortalık.
Küçük ilçedeyiz demişsiniz. İlçe olunca herkes birbirini tanır. Ne kadar açık görüşlü bir yer olsa bu defa dedikodu olur. Siz olur olmadık birileri ile görüştünüz mü? Bu kişilerle yakınlaştınız ya da bu kişilere fotoğraf falan attınız mı?
Öyle çoğu , haklısın.Artık evli bekar ayrımı da kalktı , bu çok kötü ahlaki çöküntü sinyalleri hep aslında da henüz farkında değiliz.Cinsel özgürlük olmadığından hep bunlar gerçi.Aman konuş konuş bitmez bu konular , altından kalkamayız yani.Konu sahibinin yerinde olsam sosyal erkek arkadaş konusunda daha seçici olur ve herkesle çay bile içmezdim.Kezbanlıksa kezbanlık , zaten kezbanlık da bu tür soytarı erkekler yüzünden ortaya çıktı bence.ya bak tum site cuvallanmasin uzerime burdada konular cokca aciliyor. bizde kadin veya erkek karsi cinse yuz vermeye gelmiyor hemen bi beklentiye girmis oluyorlar bence. yani karsi cins olunca noluyor, hemen cinsellik sevgililik mi olmali? illa biri bostaysa ki artik bosta olmayada gerek yok soyle bi alici gozuyle bakiyorlar. ben anlamiyorum bu arkadaslari bende bi tuhaflik var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?