- Konu Sahibi rengarenkdunyam
Yaşıyoruz, iyisi ile kötüsü ile şu dünya da yaşamaya çalışıyoruz. İnsanız sonuçta hepimiz yaşadıkça duygularımız, hislerimiz değişiyor ve konuşma ve yazma isteği hissediyoruz. Bazı durumlarda yazmak yeterli oluyor ama bazı durumlarda karşımızdakiler de bizi dinlesin, takılıp kaldığını hissettiğin o tümsekte elimizi tutsun istiyoruz. Yani ben böyle hissediyorum, istiyorum açıkçası. Ama son zamanlarda durum böyle olmuyor.En yakın arkadaşımdan bahsediyorum, aslında kardeş gibiyiz. Son zamanlarda hayatında erkek arkadaşı var, bu durum için onun adına çok mutluyum çünkü güzel başlayan ve kendisi olursa güzel gidecek bir ilişkisi var, bana gelirsek son zamanlarda uğraştığım farklı birkaç sorunlarım var ve bu sorunlar hayatıma yön verecek sorunlar, hani kararım sonucunda taşınacağım, hayatımı tümden değiştireceğim sorunlar... Ve ben düşüncelerimi, kararlarımı bu kardeşim gibi gördüğüm kişi ilede paylaşmak istiyorum. Yani soruyor
- nasılsın, nerdesin, neler yaptın ?
Anlatacağım 2 cümle kuruyorum sonra
Hmmm, ben birşey olacağını sanmıyorum, ya ben sana ne dicektim Ali ile konuştuk........................
1, 2 , 3 dinledim cevap verdim en son dedim ki , canım bak ben bu ara kendimi hiç iyi hissetmiyorum, düşüncelerimin sağlıklı olduğunu zannetmiyorum, o yüzden ben yorum yapmayayım.
Şey ben sana anlatmak seninle paylaşmak istemiştim.
En son 2 gün önce eniştemi kaybettim ve işteyim, arkadaşta izinli Alisi ile bulışacak. Apar topar işten izin aldım eve gidiyorum yolda arkadaş aradı durumu anlattım.
Gerçekten mi ? Üzüldüm, ya benim sana Ali ile ilgili şeyrleri şu birgünde yaptıklarımızı anlatmam lazım, şimdi kardeşim erkek arkadaşıyla buluşçak onu dışarı çıkartıyorum hmmm biliyor musun Ali bana gül aldı diyip anlatıyordu.
Konuşmak istemiyorum dedim telefonu kapattım.
Düşünüyorum tamam arkadaşım dostum kankam tamam bu onun ilk ilişkisi, tamam birşeyleri benimle paylaşmak istiyor ama ben daha nasıl açık olabilirim ona, yok şu ara sağlıklı bir düşünce yok ve ölüm acısı yaşadım, başın sağolsun diceği yerine Ali dedi bana. Sonrada mesaj atmış, kusura bakma konuşmamam gerekirdi ama anlatmak istedim..
Benim yanlışım nerede, neden hassas düşündükçe üzülen ben oluyorum ?
- nasılsın, nerdesin, neler yaptın ?
Anlatacağım 2 cümle kuruyorum sonra
Hmmm, ben birşey olacağını sanmıyorum, ya ben sana ne dicektim Ali ile konuştuk........................
1, 2 , 3 dinledim cevap verdim en son dedim ki , canım bak ben bu ara kendimi hiç iyi hissetmiyorum, düşüncelerimin sağlıklı olduğunu zannetmiyorum, o yüzden ben yorum yapmayayım.
Şey ben sana anlatmak seninle paylaşmak istemiştim.
En son 2 gün önce eniştemi kaybettim ve işteyim, arkadaşta izinli Alisi ile bulışacak. Apar topar işten izin aldım eve gidiyorum yolda arkadaş aradı durumu anlattım.
Gerçekten mi ? Üzüldüm, ya benim sana Ali ile ilgili şeyrleri şu birgünde yaptıklarımızı anlatmam lazım, şimdi kardeşim erkek arkadaşıyla buluşçak onu dışarı çıkartıyorum hmmm biliyor musun Ali bana gül aldı diyip anlatıyordu.
Konuşmak istemiyorum dedim telefonu kapattım.
Düşünüyorum tamam arkadaşım dostum kankam tamam bu onun ilk ilişkisi, tamam birşeyleri benimle paylaşmak istiyor ama ben daha nasıl açık olabilirim ona, yok şu ara sağlıklı bir düşünce yok ve ölüm acısı yaşadım, başın sağolsun diceği yerine Ali dedi bana. Sonrada mesaj atmış, kusura bakma konuşmamam gerekirdi ama anlatmak istedim..
Benim yanlışım nerede, neden hassas düşündükçe üzülen ben oluyorum ?