Benim yaptığım mı ayıp onun yaptığı mı?

mevsimbahar18

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
138
75
13
Kızlar annemin kapı komşusu var bende 10 yaş falan büyük ben 22yşim o da 30-35 arası evli karı koca evlenmeden öncede kadın beni her gördüğünde kafasını çeviriyordu apartmanda karşılaşıyorduk ben gülümsüyordum o kafasını çeviriyordu bugünde anneme gittim tam ben girerken o da çıkıyordu annem merhaba dedi ben bişey demeden eve girdim o da hamile bende hamileyim yemek bişeyler yapmıştım annem geldiğini duyunca karşı kadına da vereyim dedi bende verme istemiyorum dedim niye vermeyeyim hamile dedi beni görünce kafasını çeviren birinin yaptığım yemeği yemesini istemiyorum dedim annem yaptığın şey çok ayıp vs diye beni suçladı sizce kim haklı?

ben seni anliyorum. ben de kendi yaptigim keki böreği annem cok yakindaki erkek kardesine götürmek istedigi zaman vermek istemiyorum. normalde paylasmayi cok severim ama herkesle degil:)
ayrica evde pisen yemek. kokan bir yemek degilse neden ayip olsun ki? hergun evde her piseni kadina götürmüyorsa bunu da goturmeyebilir

Anneniz eski komsuluk iliskileri ekolunden geldigi icin kendince hakli.
Siz de sizi yoksayan bir kadina yemek goturmek istemediğiniz icin haklisiniz.

Oyle cok kokan, ekstra bir yemekse belki hamilelik hatrina verilebilir ama gerek de yok.

Belki yemeginizi de reddedip iyice sinir edecek sizi.

Annenizi anlıyorum hem belki kokmustur sonuçta hamile ve muhabbetim var diye düşünmüş. Ama siz haklısınız size saygı göstermeyen birisine herhangi bir iyilik yapmaya gerek yok.

canim kocasindan cekiniyor olabilir kocasi dag ayisiysa eger kadina komsuyla bile gorusmeyi yasaklayan bir tipse kadin korkudan konusmuyo olabilir.ya da komsuculuk oynamayi sevmiyodur.baska bir eve tasinirsam bende komsularima selam vermek istemiyorum.okadar bunaltan tipler varki insani tuketiyorlar.belkide ondan kaciyodur

Annesiyle konuşmaya korkmuyor da, kızıyla konuşmaya mı korkuyor.

Sizinle sorun yaşamamışsa kocişkosunu kıskanmış olabilir var öyle ruh hastaları. Annemlerin yazın yaşadığı evin, karşı komşusu vardı. Balkon oraya bakıyordu ve ben ordaysam balkonda oturuyorum. Kadın annemle konuşur vs. Bana hiç bir şey demezdi. Kadın 45-50 yaşlarında kocası 65-70 yaşında ve bahçesiyle ilgilenirdi adam.

Görümcesine demiş ki bu kadın kocama bakıyor Sonra görümceyle kötü olmuşlar ve kadın gelip bize demişti şok oldum. Kıçının kılı ağarmış evli bir adama bakmam yani bekar bile olsam. Bundan belki 10 sene evveldi bu olay ve halen kadın aynı davranıyor

Tam tersi adam daha düzgün beni gördüğüm her zaman kafasını sallar merhaba der eşimi gördüğünde de aynı şekilde

Aynı şeyi düşünüyorum ve kokan bir şeyde değildi kadın zaten evden çıkıyordu

Bende aynı şekilde paylaşımcıyım ama bu tarz insanlarla bir şey paylaşmak istemiyorum

Aynı şeyi düşünüyorum ve kokan bir şeyde değildi kadın zaten evden çıkıyordu
O zaman bosverin. Her yaptiginizi birilerine goturmuyorsunuz sonucta. Normal ev yemegi.

Annenize de kizmayin ama. O da kendi eski toprak gorgusuyle hareket etmek istemis.

Acikca soyleyin, bu kadin beni yoksayiyor ve yaptigim duz ev yemegi, goturecek ekstra bir sey degil diye.

Annenizle muhabbeti varsa verebilir gayet normal,annenizin komşusu sonuçta,birde hamile demişsiniz bu sebeple anneniz,gördü canı çeker diye düşünmüş olabilir.
Siz yaptınız yemeği ama sizden çıkmış annenize götürmüşsünüz,ne yapacağına o karar vermeli diye düşünüyorum.
Siz vermek istemeyebilirsiniz sizde haklısınız kendinize göre ama dediğim gibi anneniz de kendince haklı.
Öte yandan kadın istemeyecek belki de götürdüğünüz yemeği. Onun haberi bile yok sizin hislerinizden,tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali.

Ben kararsız kaldım ya. Ama annende kendi açısından haklı sen daha az haklısın gibi. Bilemedim. Ama benim kızıma ters bakana ben uçan tekme atarım gibi. Sevdiklerimi sevmeyeni sevmem. Ama bebişin hakkı için verebilirim. Onun için vermek istemiştir annen.

Annem vermek istese verebilir. Böyle şeylere takılmam ben. Önemli olan annemin gönlünün olması. Konuda haklı haksız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…