- 20 Nisan 2025
- 138
- 75
- 13
- Konu Sahibi mevsimbahar18
-
canim kocasindan cekiniyor olabilir kocasi dag ayisiysa eger kadina komsuyla bile gorusmeyi yasaklayan bir tipse kadin korkudan konusmuyo olabilir.ya da komsuculuk oynamayi sevmiyodur.baska bir eve tasinirsam bende komsularima selam vermek istemiyorum.okadar bunaltan tipler varki insani tuketiyorlar.belkide ondan kaciyodurKızlar annemin kapı komşusu var bende 10 yaş falan büyük ben 22yşim o da 30-35 arası evli karı koca evlenmeden öncede kadın beni her gördüğünde kafasını çeviriyordu apartmanda karşılaşıyorduk ben gülümsüyordum o kafasını çeviriyordu bugünde anneme gittim tam ben girerken o da çıkıyordu annem merhaba dedi ben bişey demeden eve girdim o da hamile bende hamileyim yemek bişeyler yapmıştım annem geldiğini duyunca karşı kadına da vereyim dedi bende verme istemiyorum dedim niye vermeyeyim hamile dedi beni görünce kafasını çeviren birinin yaptığım yemeği yemesini istemiyorum dedim annem yaptığın şey çok ayıp vs diye beni suçladı sizce kim haklı?
Annesiyle konuşmaya korkmuyor da, kızıyla konuşmaya mı korkuyor.canim kocasindan cekiniyor olabilir kocasi dag ayisiysa eger kadina komsuyla bile gorusmeyi yasaklayan bir tipse kadin korkudan konusmuyo olabilir.ya da komsuculuk oynamayi sevmiyodur.baska bir eve tasinirsam bende komsularima selam vermek istemiyorum.okadar bunaltan tipler varki insani tuketiyorlar.belkide ondan kaciyodur
Tam tersi adam daha düzgün beni gördüğüm her zaman kafasını sallar merhaba der eşimi gördüğünde de aynı şekildecanim kocasindan cekiniyor olabilir kocasi dag ayisiysa eger kadina komsuyla bile gorusmeyi yasaklayan bir tipse kadin korkudan konusmuyo olabilir.ya da komsuculuk oynamayi sevmiyodur.baska bir eve tasinirsam bende komsularima selam vermek istemiyorum.okadar bunaltan tipler varki insani tuketiyorlar.belkide ondan kaciyodur
Aynı şeyi düşünüyorum ve kokan bir şeyde değildi kadın zaten evden çıkıyorduAnneniz eski komsuluk iliskileri ekolunden geldigi icin kendince hakli.
Siz de sizi yoksayan bir kadina yemek goturmek istemediğiniz icin haklisiniz.
Oyle cok kokan, ekstra bir yemekse belki hamilelik hatrina verilebilir ama gerek de yok.
Belki yemeginizi de reddedip iyice sinir edecek sizi.
Bende aynı şekilde paylaşımcıyım ama bu tarz insanlarla bir şey paylaşmak istemiyorumben seni anliyorum. ben de kendi yaptigim keki böreği annem cok yakindaki erkek kardesine götürmek istedigi zaman vermek istemiyorum. normalde paylasmayi cok severim ama herkesle degil:)
ayrica evde pisen yemek. kokan bir yemek degilse neden ayip olsun ki? hergun evde her piseni kadina götürmüyorsa bunu da goturmeyebilir
O zaman bosverin. Her yaptiginizi birilerine goturmuyorsunuz sonucta. Normal ev yemegi.Aynı şeyi düşünüyorum ve kokan bir şeyde değildi kadın zaten evden çıkıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?