benim yegane falcım :)

ngk119

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
20
1
86
İstanbul
biraz önce onun hakkında da istanbul fal-falcılar kısmında yazdım hesabımı çok kullanmıyorum ama sitenin bu bölümünü çok takip ettim denilen falcıların hepsine gittim ve sadece şans eseri bulduğum biri beni çok mutlu etti :)ve şu an kendisi arkadaşım öyle kafeye filan gitmenize de gerek yok banka hesabını veriyor siz yatırıyorsunuz öyle astronomik rakamlara da bakmıyor sonra size uzun açılımlar yapıyor biraz reklam gibi oldu kabul ediyorum ama birşey olduğunda hep ona sorarım bugüne kadar dediklerinin çoğu çıktı o yüzden onu kaybetmemek için arkadaş oldum başka sürekli fal baktığı insanlar da var hepsi çok memnun herkese çok yardımı dokunmuştur isteyen inanmayabilir ulaşmak isteyenlere nasıl ulaşabileceğini söylerim benim amacım reklam değil sadece paranız boşa gitmesin insanların hayalleriyle oynayıp kandıran çok fazla dolandırıcı var çünkü

Son düzenleme:
kacırdık 3 kişiyi offf yaa :(( :14::14: keşke daha erken girseydim banda baksaydı suan cok ihtycm var bu fala fiytı nekdr peki nekadara bakıyor arkadaşınız

teşkkrederm canm ama keşke banada baksaydı ya yarın fln hemn bugn olmasada olurdu cnm :(

Bende istiyorum fal baktırmak peki bahsettiğiniz falcı kim? birde önce falı baktırıp sonra mı ödeme yapıyoruz?

bahsettiğim falcı benim arkadaşım onu kendisiyle konuşursunuz nasıl olacağına birlikte karar verirsiniz ama çok memnun kalacağınızın garantisini verebilirim bana özelden mesaj atın msn adresinizi bende ona ulaşabileceğiniz linki göndereyim size

bayanlar benimle iletişime geçmek isteyenler buradan yazsın veya msn adreslerini özele yazıp göndersin özele mesaj atamıyorum çünkü

Son düzenleme:
bahsettiğin falcının bilgilerini bana yollar mısın lütfen, baktırmayı düşünüyorum da. özelden msj atamıyorum

sitede kimse yokmuj arkadaşlar,öğrenemedimde zaten benim yolladıklarım fılan,karısık butonlar :(((:ssz:

Back
X