• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim yerimde olsaniz ne yapardiniz ??

Babydeluxe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
81
0
0
Almanya
Arkadaslar cok ama cok caresiz bir durumdayim. Büyük bir boslugun icinde hissediyorum kendimi ve nasil cikacagimi bilmiyorum :(
Su an üniversite okuyorum Isletme Enformatigi bölümünde..Almanya da yasiyorum bu arada beni bilmeyenler icin. Ben bu okulda basladigimdan beri birtek hedef sectim kendime, benim okudugum okul Izmirde bir üniyle ortak ve burdan 1 dönemi Izmirde okuma imkanim var. Benim erkek arkadasim Istanbulda yasiyor, o yüzden ben ne yapip edip Izmirdeki dönemi kazanmak istiyordum sevgilime tam olmasa da biraz daha yakin olmak icin en azindan bir süreligine ayni ülkede olalim diye ve daha birbirimizi daha fazla görelim diye. Ama ben anliyorum ki bu okudum bölüm bana cok agir geliyor sinavlara 1 ay fln kaldi ve yetisemiyorum daha ders calismaya bile baslamadim. Bu yükü tasiyamaz hale geldim resmen bunalima girdim. Okulu birakmayi düsünüyorum. Güzel bir meslek yapip para kazanmak istiyorum artik. Bu durumu erkek arkadasimla paylastim ve cok üzüldü, resmen hayal kirikligina ugradi. Ne hayaller kurmustuk birlikte ben Izmire gelecektim o her firsatta yanima gelecekti :(
Herseyden vazgectin hic caba göstermiyorsun diyor, ama anlamiyor beni bana cok agir geliyor bu okul heves diye birsey kalmadi bende artik. Okul isi yatti artik kim bilir nekadar beklicez ne zaman evlenicez diye laflar ediyor, kendimi suclu hissediyorum. Herseyi mahvettim :(
Nolur akil verin bana aramizin acilmasindan korkuyorum :(

Ama başta söz vermişsin şimdi vazgeçiyosun ben olsam ben de bozulurdum açıkçası
Sen elinden geleni yap,çalış,dua et Allah isterse her şey olur canım :16:

daha ders çalışmaya bile başlamadığına göre yeterince çabalamıyorsun. insanlar neleri başarıyor. 50 yaşında adam uçak kullanmayı öğreniyor. o yüzden yapamıyorum diye bir şey yoktur. bence sen yeterince istemiyorsun.

daha ders çalışmaya bile başlamadığına göre yeterince çabalamıyorsun. insanlar neleri başarıyor. 50 yaşında adam uçak kullanmayı öğreniyor. o yüzden yapamıyorum diye bir şey yoktur. bence sen yeterince istemiyorsun.

Neden sevgilimin yaninda olmak istemeyeyim ki? hic calismadim desem yalan olur elbet te acip okudum kitaplari kagitlari, su an 2. dönemindeyim ve 1. dönemden de daha acik sinavlarim var onlari tekrarlamam lazim ve 2. dönemin sinavlari da var ayni zamanda. Ilk basta herseyin yolunda gidecegini ve okadar da zor olmayacagini anladim, ama gün gectikce yükü agirlasmaya basladi, hem okuyorum, okul ciki$i i$e gidiyorum. Herseyden cok istiyorum onunla olmayi, ama istemekle hersey olmuyor iste. Birde sinavlardan gecememe korkusu var icimde :(

Neden sevgilimin yaninda olmak istemeyeyim ki? hic calismadim desem yalan olur elbet te acip okudum kitaplari kagitlari, su an 2. dönemindeyim ve 1. dönemden de daha acik sinavlarim var onlari tekrarlamam lazim ve 2. dönemin sinavlari da var ayni zamanda. Ilk basta herseyin yolunda gidecegini ve okadar da zor olmayacagini anladim, ama gün gectikce yükü agirlasmaya basladi, hem okuyorum, okul ciki$i i$e gidiyorum. Herseyden cok istiyorum onunla olmayi, ama istemekle hersey olmuyor iste. Birde sinavlardan gecememe korkusu var icimde :(

çalışıyorsan başaramama korkusunu yenmeye çalış canım. olumlu düşün ki sınavların iyi geçsin. sevgilinle kurduğunuz hayalleri düşün o zaman zor gelmez.

çalışıyorsan başaramama korkusunu yenmeye çalış canım. olumlu düşün ki sınavların iyi geçsin. sevgilinle kurduğunuz hayalleri düşün o zaman zor gelmez.

Aslında ben çok yoruldum hep çaba sarfetmekten, çünkü bugüne kadar hep ben uğraştım hep ben ayakta titmaya çalıştım herşeyi ama o daha hiç birşey yapmadı bizim için. Çok yoruldum ben tek taraflı olmasından. Okul içime sinmiyorsa, bana göre olmadığını anladıysam ozaman afedersiniz kıçımı yırtıp kendimi bunalıma strese sokmanın ne anlamı var ?? Tamam hayallerimiz vardı birlikte ama biz birbirimizi seviyorsak okul hiçbirşeye ne bahane ne de engel olur, sizce ?

Aslında ben çok yoruldum hep çaba sarfetmekten, çünkü bugüne kadar hep ben uğraştım hep ben ayakta titmaya çalıştım herşeyi ama o daha hiç birşey yapmadı bizim için. Çok yoruldum ben tek taraflı olmasından. Okul içime sinmiyorsa, bana göre olmadığını anladıysam ozaman afedersiniz kıçımı yırtıp kendimi bunalıma strese sokmanın ne anlamı var ?? Tamam hayallerimiz vardı birlikte ama biz birbirimizi seviyorsak okul hiçbirşeye ne bahane ne de engel olur, sizce ?

ben seni motive etmek amaçlı söyledim hayallerini düşün diye. cidden bölümü sevmiyorsan ve sırf onun için seçtiysen yazık. Allah korusun ileride ilişkiniz biterse sevmediğin bir bölümden mezun biri olacaksın.ailen dışında kimse içinde fedakarlık etme. ne kadar verirsen o kadar acı çekersin sonra.

ben seni motive etmek amaçlı söyledim hayallerini düşün diye. cidden bölümü sevmiyorsan ve sırf onun için seçtiysen yazık. Allah korusun ileride ilişkiniz biterse sevmediğin bir bölümden mezun biri olacaksın.ailen dışında kimse içinde fedakarlık etme. ne kadar verirsen o kadar acı çekersin sonra.

Evet bu bölümü sevmiyorum ve o yüzden bırakcam okulu. Hayal kırıklığına uğradı hemde çok büyük. İnşallah ilişkimizi etkilemez bu durum, elbette onu bekletmek istemiyorum biran önce bir meslek öğrenip evlenmek istiyorum. Ama elim boş sap gibi asla gitmem, okul olmuyor ozmn bi meslek öğrencem en azından tecrübem olsun güzel bir iş bulayım istanbulda.

Back
X