- 15 Ekim 2018
- 2.189
- 4.417
- 133
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Bence bu bir erkeğe nasıl davranacağını bilmemek değil eşiniz bir insana nasıl davranacağını bilmiyor. Beğenmiyorsa kendi yapabilir ekran silmeyi, yanında sürekli yedek anahtar taşımayı vs.
Bir erkeğe nasıl davranılması gerekiyormuş? O heyheylendikçe, değmeyecek şeyler yüzünden öfke kustukça, "ay tamam, canım hayatım, haklısın, suç bende, bir daha dikkat ederim" diye alttan alıp, egosunu mu şişirmek gerekiyormuş? Sorun sizde değil, eşinizde. Evde de olsanız, on tane eliniz yok, her işi aynı anda halletmek zorunda değilsiniz. Eşinizde dışarıda çalışıyor diye evde hiçbir işe el atmayacak diye bir şey yok. Eşinizin öfke kontrolü problemi varsa, bunun için tedavi görsün. Çünkü bu yıllar içinde tırmanışa geçen bir durum olabilir.
Problem sizde degil ki..
Eşiniz afedersiniz daha evrimini tamamlayamamış.
Yani eşiniz buradan bakıldığında fazla fevri ve nezaket mefhumu olmayan bir eş gibi görünüyor.Gıcık olmakta haklısınız.Ama bence açık açık konuşun onuna yetişkin bir birey olmanızın yanı sıra evin hanımı hayat arkadaşınız olduğunu bilerek konuşmasını isteyin.Ayrıca bi ekranı silsen ne olur silmesen ne olur ?Gündeme gelmesi bile gereksiz.Her özür dilediğinde de hemen af etmeyin. Barışın tabi ki ama incinip kırıldığınızı da his ettirin iyice.
Hahaha bu cok iyiydiProblem sizde degil ki..
Eşiniz afedersiniz daha evrimini tamamlayamamış.
Gıcık olmazdım direk arıza cıkarırdım
Köle mi aldı kendine evlendide
Bide severek evlenmişsiniz tanıyarak görerek bilerek
Ne olmus yani unuttuysan anahtarı vs öldükmü
Yerine kendimi koydumda cinnete davet etmiş
Yok bacım sende suc yok eşinin tepkileri abartı ve yersizoh valla içimin yağları eridi :) gerçekten artık ben mi abartıyorum ya falan demiştim çünkü.
Yok bacım sende suc yok eşinin tepkileri abartı ve yersiz
Bir iş yaptığımda eşim ( ev işiyle ilgili ) bu şekilde yorum yapsa bir daha asla o işe dokunmam. Bildiği gibi yapsın.
Ne olursa olsun eşiniz yaptığınız işi elestiremez. Konuşana kadar, sizi bu şekilde kırana kadar kalkıp silsin.
Adam akıllı al karsına konus derimböyle böyle soğuyorum ya. hiçbir şey yapasım gelmiyor onunla .
Adam akıllı al karsına konus derim
Böyle evlilik cok yürümez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?