benim yerimde olsanız siz de gıcık olur muydunuzz

ya bi de düşünüyorum kv çok temiizim çok temizim der ama temiz değildir. yani bunun bu takıntısı nasıl oldu bilmiyorum . dışardan gelen insanı elini yıkadı mı diye takip eder misin . eşim ediyor. hayır bi de

bunu yapmaya başlıcam. gerçekten tak etti çünkü.

Erkek hz lerine nasıl davranmalıymışız???
Eşiniz öküz o kadar.

bence de tanımı o . bana güleryüzlü ol hep sana dünyaları veririm diyor bi de insan üzgünken ve haksızlığa uğramışken nasıl güleryüzlü olabilir anlatamıyorum.

vileda yapıyorum mesela. diyor ki öyle yapmıcaksın şöyle yapılır. yönlendiriyor akıl veriyor sürekli yok şurdan başlamak doğru. sanki hergün o siliyormuş gibi. ya da başka birşey herkese akılı o verecek o yönlendirecek . herşeyi bilen o .

gerçekten bu psikolojiyi anlayabilen var mı ? bi erkek niye böyle olur ?

eşinizin bu tavrı çok yanlış. evet.
çözüm için öncelikle anlamaya çalışın.
kolay değil ama evet. önce sebeplerini anlamaya çalışın.
mesela ben böyle gördüm babamdan. en ufak sakarlikta hatada bağırır çağırır kızardı. O yüzden hep diken üstü yetiştim. kendim başkalarına yapmam diye düşündüm. ama evlendiğimde eşim sakarlık yapınca babamın aynı tepkisini kendim verirken gördüm. Bu çok acı bisi. maruz kalmak kadar kendin o öfkeyle dolmak da çok acı. eşinizin de böyle bi yetiştirilme tarzı etkili olabilir. bunu anlamaya çalışın. tespit edip iyice sebepleri anladıktan sonra degisim için onu yureklendirin. açıkçası hemencecik çözülmüyor ama kararlılıkla ve sizin kendisinin de çabası azmi ve ilişkinize dair isteklilik ile zamanla çözülür umarım.

Eşinde öfke kontrolü yok ve tahammülü yok. Benim eşim de böyle ve gün geçtikçe daha da artıyor bu halleri. Değişmez sadece sen zamanla alisip böyle huzursuz yasayacaksin(

o kadar doğru bir yorum ki valla . çok etkilendim. sizin acınıza da ayrıca üzüldüm anne babasını eleştirmek haddime değil ama gerçekten anne baba özellikle baba öyle . zaten baba-oğul ilişkisi hiç olmamış . adam kendi dünyasında ve çok sert . evde devamlı karı koca kavga ederlermiş mutsuz bir ev yani . . bilmiyorum

Eşinde öfke kontrolü yok ve tahammülü yok. Benim eşim de böyle ve gün geçtikçe daha da artıyor bu halleri. Değişmez sadece sen zamanla alisip böyle huzursuz yasayacaksin(

bence de değişmez. bana da öyle geliyor açıkçası . siz ne kadarlık evlisiniz ?? bi de çocuk olunca rahatlarım gibi geliyor ve de işe girersem sarmaz bana sanki ne bileyim .

Eşiniz diğer her konuda haksız ama dışardan gelen insanın elini yıkamasına ben de aşırı takık bir insanım ya, hiç titiz düzenli biri değilim ama el yıkamak artı diş fırçalamak benim kutsallarım

Biraz benim eski sayılan eşime benziyor.
Allah yardımcın olsun.
Onlar mükemmel sen ise işe yaramazsın onların gözünde.
Ama hastalar gerçekten hasta ben bunu geç farkettim.

Biraz benim eski sayılan eşime benziyor.
Allah yardımcın olsun.
Onlar mükemmel sen ise işe yaramazsın onların gözünde.
Ama hastalar gerçekten hasta ben bunu geç farkettim.

peki sen nasıl başa çıktın daha doğru başa çıkma şeklin ayrılık mı oldu

ya zaten yıkanması gerekiyor. ben de tabi ki hep yıkarım . ama yıkadığımı gördüğü anda sorması garip ve itici değil mi . ben niye ona sormuyorum da hep o bana . Dünyada tek kendisi sanki temiz. mesela yerler hep çorap dolu . hep ben alır atarım . titiz olan bunu yapar mı

Sizde hiçbir sorun yok, hatta anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla siz bir erkeğe nasıl davranılacağını biliyorsunuz, aynı hataları o yapsa stres olmasın diye kibar davranıyorsunuz. Eşiniz sizi çok mu cepte görüyor acaba, erkekler evlenince böyle oluyorlar bazen.

peki sen nasıl başa çıktın daha doğru başa çıkma şeklin ayrılık mı oldu
Benim konumu okuyabilirsin , özgüvenim zedelendi kendimi sürekli kötü ve işe yaramaz hissetmeme neden oluyordu.
Konuştum 2 gün iyi olduk sonra yine aynı.
Artık yeter dedim burada da konu açmam cesaretimi toplamama yardımcı oldu.
Şuan ayılma sürecindeyiz.

Ay yok sorması çok itici, bazı insanlarda bu temizlikten ziyade kontrol etme dürtüsüyle alakalı ve eşinizin sorunu bu bence. Kontrol etme bağımlılığı var gibi geldi bana ve destek almalı bunu çözmek için

valla anlamadım . öyle olabilir. nişanlıyken gözümün içine bakardı üzerime titrerdi. evlenince garip . keşke evlenmeden aynı evde yapıp yapamayacağımız alınlarında yazsa :)

Bence eşiniz annesinin titiz olmadığının farkında o yüzden böyle takıntılı olmuş kirlilikten nefret etmiş demek ki temizlik takıntısı oluşmuş

kontrol manyagısın dedim . beni eleştirme sen meleksın kusursuzsun diye kızıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…