benim yerimde olsanız siz de gıcık olur muydunuzz

OKB falan olabilir mi eşinizde? Takıntı hastalığı, aşırı titizlik?

Ben sizi çok iyi anlıyorum,eşiniz gibi herşeye öfkelenen bi anneyle büyüdüm ciddi anlamda hayat çekilmez olmuyor,herşeye kızdığı ve sürekli psikolojik şiddet gördüğüm için aileme manevi anlamda çok uzağım.

Bunların aksine neredeyse hiçbir şeye öfkelenmeyen bi eşim var hayatım öylesine kolay ki,tabi ki çalışan bi kadınım,ilkokul bire giden bi kızım,bi de beş aylık hamileyim ama beni strese sokan bi eşim yok. Yani bu sorumluluklarıma göre huzurluyum demek istiyorum aslında.

Asabi olmak sanırım bi karakter meselesi değişeceğini çok düşünmüyorum bol bol geribildirim vererek belki biraz törpülemesini sağlayabilirsiniz inş.

Allah huzurunuzu bozmasın daim etsin inşallah kat kat. benim de tam tersi annem öyle değil işte ben bi eşimde bi de eşimin ailesinde gördüm siniri . görümcem çok küçük yaşta kaçarak evlenmiş. o hiç öyle değil mesela melek gibidir. ama diğer geri kalanlar

işin ilginç tarafı 2.5 yıllık vajinismusum . mesela ona da aşırı anlayışlı. hep destek olmuştur. ama hiç kızılmayacak şeylere sinirleniyor işte.

valla öyle olsa kalkıp kendisi temizlemez mi ? çorapları yere atar ortada çöp bırakır mı . maksat bence bana karışmak olsun.

Bir arkadaşımın eşi OKB, mesela kullandığı tuvalet kağıtlarını banyoda yere atarmış, ama yere değen su şişesini niye mutfak tezgahına koydun diye kızıyormuş.

ben bağırınca diyo ki resmen 2 erkek kavga ediyoruz. üzgün dursam hemen hatasını anlarmış . bağırmak neymiş falan.

Bir arkadaşımın eşi OKB, mesela kullandığı tuvalet kağıtlarını banyoda yere atarmış, ama yere değen su şişesini niye mutfak tezgahına koydun diye kızıyormuş.

valla ozaman çok benziyor olabilir yani ben bi araştırıyım tam onu. abimin eşi psikolog . bir kaç kere denedi ama asla konuşmaya gelemiyor kendisinde bir şey olduğunu düşünmüyor.

valla ozaman çok benziyor olabilir yani ben bi araştırıyım tam onu. abimin eşi psikolog . bir kaç kere denedi ama asla konuşmaya gelemiyor kendisinde bir şey olduğunu düşünmüyor.

Kim kabul ediyor ki canım :) Hah bak ne güzel yengen psikologmuş, bence konuş onunla. Yengen en azından senin anlattıklarından bir çıkarıma varabilir.

ben bağırınca diyo ki resmen 2 erkek kavga ediyoruz. üzgün dursam hemen hatasını anlarmış . bağırmak neymiş falan.

Pöf klasik erkek yalnız. Ben şimdi anladım arkadaşlarınızın demek istediğini. Eşinize kendinizi savunmak adına karşılık veriyorsunuz anladığım kadarıyla, ki bizim ailenin tüm kadınları böyle ve hepsi eşiyle sıkıntılı idi. Büyük teyzem ve yengem hariç. Onlara sorunca anladım, meğer sinin anında susup sonra sakinleşince hatasını anlatmak ya da sessiz kalarak onu pişman ettirmek gibi kadınsal taktikler verdiler :)

Ben de öyle yapıyorum artık, eskisinden çok daha iyiyiz.

Evet tam da bunu demek istediler işte.

İyi de kadın gibi olacaksın diye seni durduk yere ezemez yani. Kavga olsa anlarım. Haklı bi tarafı olsa tamam da tersine geldikçe sana bağıracak sen de yutacaksın. Karşılıklı hatalar olsa iyi sus da onun keyfine modun düşecek devamlı. Bilmiyorum arkadaşların evinin içini bilemez bence kendini düşünerek nasıl davrancağına karar ver. Durduk yere bağıran adama huyuna gideyim diye anlayış gösterilmez.

Ekranı silmedin diye söylenecek al eline bez sil hhayatim atlamisim de sende

Sıçratarak yemek yapıyorsam bir de sen göster nasıl yapılır öğreneyim de

Kalksın kendi yapsın dengesize bak hele ya

Aynı durumdayız tembelsin atanamaya gözün yok diyor .. anlatıyorum anlamıyor velhasıl kelam bı insan insan değilse ne konussaniz boş insanlıktan çıkmış eşiniz suç sizin değil alttan almayın simariyorlar

Malum yerleri fazlaca kalkmış sanırım.Kendisini padişah falan mi sanıyor eşiniz?Siz tavrınızdan ödün verdikçe daha da abartir bu davranışlarını. Calismasaniz da kimse kimseye üstünlük taslayamaz.Ay sinirlendim.

Aynı ayıdan bende de var.
Doğal ortamına gitmesi için bırakıyorum ama gitmiyor, biliyor ne mal olduğunu başka enayi bulamayacağını.
Ama bizim evde karşısında ben gibi daha manyağı oldupu için arada pısıyor.
Sizde falan yok kusur, böyle kontrol manyağı ruh hastaları, karşısındakini de hasta ediyor.
Dikkat edin kendinize, psikolojinizi sağlam tutun.

O napiyor ki ?ya gerçekten insanda psikoloji bırakmıyor.

Ben yedirmiyorum zaten hakkımı . Ondan kavga çıkıyor belki de bu tarz konularda.

Bu yorum o kadar hoşuma gittiki sanki konudaki erkege sinir oldunuz gibime geldi. Ay tamam canim hayatım haklisin a koptum özellikle. Gercekten cok sovulesi erkekler var da bende ban yememek icin dikkatli konusuyorum.
Konudaki eş nefret edilesi resmen o tip tip bakmasina ben olsam çıldırirdim sanirim sanki hizmetcisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…