- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.174
- 798
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Bana kalırsa sizi incittikçe soğuduğunuzu anlatın yoksa ben ne yaparsam yapayım bu kadın beni terketmez diye düşünerek sizi ezmeye devam edervalla anlamadım . öyle olabilir. nişanlıyken gözümün içine bakardı üzerime titrerdi. evlenince garip . keşke evlenmeden aynı evde yapıp yapamayacağımız alınlarında yazsa :)
Bana kalırsa sizi incittikçe soğuduğunuzu anlatın yoksa ben ne yaparsam yapayım bu kadın beni terketmez diye düşünerek sizi ezmeye devam eder
o kadar doğru bir yorum ki valla . çok etkilendim. sizin acınıza da ayrıca üzüldümanne babasını eleştirmek haddime değil ama gerçekten anne baba özellikle baba öyle . zaten baba-oğul ilişkisi hiç olmamış . adam kendi dünyasında ve çok sert . evde devamlı karı koca kavga ederlermiş mutsuz bir ev yani . . bilmiyorum
o kadar doğru bir yorum ki valla . çok etkilendim. sizin acınıza da ayrıca üzüldümanne babasını eleştirmek haddime değil ama gerçekten anne baba özellikle baba öyle . zaten baba-oğul ilişkisi hiç olmamış . adam kendi dünyasında ve çok sert . evde devamlı karı koca kavga ederlermiş mutsuz bir ev yani . . bilmiyorum
Yeri gelir eleştirirsiniz de çok zor birisi eşinizsöyliyim bakiyim bi . valla açıkçası anlayacağını sanmıyorum . toz konduramıyor eleştiri algılıyor hemen .
bilmemenle alakası yokselam kızlar.
şimdi hislerimi nasıl anlatıcam bilmiyorum.Hepsini anlatıp sizi sıkmak istemiyorum tabi ama dün ve bugünkünü bahsetsem temeldeki problemi anlarsınız bence.
eşimin bazı huyları beni fazlasıyla sinirlendiriyor. fazla mı titiz desem sert mizaç mı ya da kontrol manyağı mı çözemiyorum. normalde mesleğim var atanmayı bekliyorum 2 yıldır evdeyım çalışmıyorum şu an. neyse yani kısaca hep evdeyim.Bu yüzden yemektır temizliktir hepsi bende.
dün bütün gün yine temizlik yaptım ev filan. herşey gayet toplu akşam bu laptopu almış surat beş karış niye ekranı silmedin diyo. ama suratı bi görseniz sanki dünyanın suçunu işlemişim. kaba saba bakmalar. yemek yaparken kirletiyosun yok su sıçrıyor diye laf söylemeler. sanki çocuğum hesap soruyor.
bu sabah ta evlendiğimden beri ilk kez anahtarı yanıma almadan kapıyı çekip çıktım. sonra tühh dedim aklıma geldi. kapıda kaldık yani . bunu bi görseniz sanki dövücek ya . ben o bu tarz hata yaptığında ona kibar konuşurum daha fazla stres olmasın diye. kendisi bana bir bakışı var . nefret ettırdı yani kendinden. ki çok severek evlendik. bu asabi huyu dışında bir rahatsızlığım yok. temelde hep böyle şeyler . ama günde düşünsenize bi insanın size bunu birden fazla çeşitli konularda yaptğını. gerçekten yine neyi yanlış yapıcam üzüntüsü oldu bendesonrasında özür diliyor soğuk olma bana diyor. ama beni okadar üzdükten sonra ne değeri kalıyor ki özrün. acaba ben mi abartıyorum kızlar? hertürlü eleştiriye açığım.
he bu arada ben babasız büyüdüm. 2 yaşındayken vefat etti. annem tek başına büyüttü bizleri. evde erkek yoktu yani . arkadaşlarıma anlatırdım eskiden. sadece annenle büyüdüğün için bir erkeğe nasıl davranman gerektiğini bilmiyosun bence sorun o derlerdi . acaba gerçekten bilmiyor muyum bi alakası var mıdır ?
eşinizi seviyor olmanız çok güzel
benim eşim de sabırlı. Allah'a şükrediyorum
silip atmak ilişkiyi bitirmek kolay yol. ama eşinizi kazanmak mümkün. ben de eşimle ilk evli olduğumda çok sorun yaşadım özellikle bu konu yüzünden. ama elhamdülillah su an iyiyiz.
eşinize lütfen bu şansı verin
hemen hallolmaz evet sabırla umutla devam edin
sevginizi on plana çıkarın. onu sevdiğinizi sabredeceginizi gösterin.
ailesi kaderi değil. onlardan bazı huyları getirmesi gerekçe olarak anlaşılabiliyor evet ama kaderi değil. birlikte el ele verip düzeltmek elinizde.
emin olun o da çok huzursuz oluyordur . en çok çektiği şeyi su an size yansıtmak onu da aşırı mutsuz ediyordur. ama alternatif bilmiyor. birlikte öğrenin. ona yardımcı olun. motive edin
arada gerileme tekrar geçmişe dönme gibi şeyler olablir. yılmayın. devam edin. bizim 1 2 yılda çok şükür oturdu ilişkimiz. hala yokluyor bazen ama eskisi gibi asla değil. ben de içimde huzur olduğunu hissediyorum.
eşinizin sizinle derdi yok. bunu anlarsanız sizin de sabrınız artar. asıl sorunu o icin de daha fazlasıyla yaşıyor. size yansıyan ufak parçası. eğer yardımcı olabilirseniz büyük bi iş başarmış olacaksınız. ve eşiniz eminim size ailesiyle olandan da öte bi muhabbet besleyecek. su an eşim benim gözlerimi dolduruyor. biliyorum ki anne babam da beni sevdi ama eşimin beni kabullenmesi sabri çok gönlümü aldı. ona çok minnettarım.
Bu arada bu yönde kendisini beslemek için eşinize psikoloji alanında okumalara yönlendirin. insanın kendini anlamasi bu konuda cok onemli. Hayati oylesine degil kiymet bilerek kendini bilerek yasamasi onemli. Mooji var en kolayı youtubeda. türkçe seçeneği de var. ordan dinlemeye başlayın birlikte bence.
aile saadeti dilerim
sevgiler
Bunun erkek ya da kadın olmakla değil insan olmakla alakası var. Yani erkekler okuzdur, yontulmamış odundur, insanlıktan, nezaketten bihaberdir diye genel bir durum yok aslında. Bu senin şanssızlığın ki bu tiplerden birine düşmüşsün. Egitilebilirlik seviyesi nedir kocanda bilmiyorum ama tanıdığım bu tipler içinde uzun zaman eğitimden geçerek insana dönüşenler oldu ama eğiten kadınlar insanlıktan çıktı.selam kızlar.
şimdi hislerimi nasıl anlatıcam bilmiyorum.Hepsini anlatıp sizi sıkmak istemiyorum tabi ama dün ve bugünkünü bahsetsem temeldeki problemi anlarsınız bence.
eşimin bazı huyları beni fazlasıyla sinirlendiriyor. fazla mı titiz desem sert mizaç mı ya da kontrol manyağı mı çözemiyorum. normalde mesleğim var atanmayı bekliyorum 2 yıldır evdeyım çalışmıyorum şu an. neyse yani kısaca hep evdeyim.Bu yüzden yemektır temizliktir hepsi bende.
dün bütün gün yine temizlik yaptım ev filan. herşey gayet toplu akşam bu laptopu almış surat beş karış niye ekranı silmedin diyo. ama suratı bi görseniz sanki dünyanın suçunu işlemişim. kaba saba bakmalar. yemek yaparken kirletiyosun yok su sıçrıyor diye laf söylemeler. sanki çocuğum hesap soruyor.
bu sabah ta evlendiğimden beri ilk kez anahtarı yanıma almadan kapıyı çekip çıktım. sonra tühh dedim aklıma geldi. kapıda kaldık yani . bunu bi görseniz sanki dövücek ya . ben o bu tarz hata yaptığında ona kibar konuşurum daha fazla stres olmasın diye. kendisi bana bir bakışı var . nefret ettırdı yani kendinden. ki çok severek evlendik. bu asabi huyu dışında bir rahatsızlığım yok. temelde hep böyle şeyler . ama günde düşünsenize bi insanın size bunu birden fazla çeşitli konularda yaptğını. gerçekten yine neyi yanlış yapıcam üzüntüsü oldu bendesonrasında özür diliyor soğuk olma bana diyor. ama beni okadar üzdükten sonra ne değeri kalıyor ki özrün. acaba ben mi abartıyorum kızlar? hertürlü eleştiriye açığım.
he bu arada ben babasız büyüdüm. 2 yaşındayken vefat etti. annem tek başına büyüttü bizleri. evde erkek yoktu yani . arkadaşlarıma anlatırdım eskiden. sadece annenle büyüdüğün için bir erkeğe nasıl davranman gerektiğini bilmiyosun bence sorun o derlerdi . acaba gerçekten bilmiyor muyum bi alakası var mıdır ?
+1000Ay yok sorması çok itici, bazı insanlarda bu temizlikten ziyade kontrol etme dürtüsüyle alakalı ve eşinizin sorunu bu bence. Kontrol etme bağımlılığı var gibi geldi bana ve destek almalı bunu çözmek için
eşinizin mesleğini merak ettim
Bilgisyaar mühendisi iyi bir devlet kurumunda . Işte egitimle alakasi maalsef yok.
yok ben asker diye tahmin etmiştim tecrübelerime dayanarak ama yanıldım :)
Aman paşam diye büyütünce erkek çocuklarını böyle oluyor işte. Öfke problemi ve kontrol takıntısı var. Dediğini yaparak değil yapmayarak eğit alışsın tepki vermeyi öğrensin. Ondan korkma sen de tepki ver
Nasil tepkiler mesela . Ben genelde suratımı asıyorum ve yaptığın hoş degil vs vs başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?