benim yerimde olsanız siz de gıcık olur muydunuzz

ev tamamen pis olsa bile o sekilde davranamaz,
anahtar meselesi zaten onun da sorumlulugu, o alsaymis,

bir tek acken sen sen degilsin diyip ac insanin sinirini tribini cekerim, o kadar.

valla anlamadım . öyle olabilir. nişanlıyken gözümün içine bakardı üzerime titrerdi. evlenince garip . keşke evlenmeden aynı evde yapıp yapamayacağımız alınlarında yazsa :)
Bana kalırsa sizi incittikçe soğuduğunuzu anlatın yoksa ben ne yaparsam yapayım bu kadın beni terketmez diye düşünerek sizi ezmeye devam eder

Bana kalırsa sizi incittikçe soğuduğunuzu anlatın yoksa ben ne yaparsam yapayım bu kadın beni terketmez diye düşünerek sizi ezmeye devam eder

söyliyim bakiyim bi . valla açıkçası anlayacağını sanmıyorum . toz konduramıyor eleştiri algılıyor hemen .

eşinizi seviyor olmanız çok güzel
benim eşim de sabırlı. Allah'a şükrediyorum
silip atmak ilişkiyi bitirmek kolay yol. ama eşinizi kazanmak mümkün. ben de eşimle ilk evli olduğumda çok sorun yaşadım özellikle bu konu yüzünden. ama elhamdülillah su an iyiyiz.
eşinize lütfen bu şansı verin
hemen hallolmaz evet sabırla umutla devam edin
sevginizi on plana çıkarın. onu sevdiğinizi sabredeceginizi gösterin.
ailesi kaderi değil. onlardan bazı huyları getirmesi gerekçe olarak anlaşılabiliyor evet ama kaderi değil. birlikte el ele verip düzeltmek elinizde.
emin olun o da çok huzursuz oluyordur . en çok çektiği şeyi su an size yansıtmak onu da aşırı mutsuz ediyordur. ama alternatif bilmiyor. birlikte öğrenin. ona yardımcı olun. motive edin
arada gerileme tekrar geçmişe dönme gibi şeyler olablir. yılmayın. devam edin. bizim 1 2 yılda çok şükür oturdu ilişkimiz. hala yokluyor bazen ama eskisi gibi asla değil. ben de içimde huzur olduğunu hissediyorum.
eşinizin sizinle derdi yok. bunu anlarsanız sizin de sabrınız artar. asıl sorunu o icin de daha fazlasıyla yaşıyor. size yansıyan ufak parçası. eğer yardımcı olabilirseniz büyük bi iş başarmış olacaksınız. ve eşiniz eminim size ailesiyle olandan da öte bi muhabbet besleyecek. su an eşim benim gözlerimi dolduruyor. biliyorum ki anne babam da beni sevdi ama eşimin beni kabullenmesi sabri çok gönlümü aldı. ona çok minnettarım.

Bu arada bu yönde kendisini beslemek için eşinize psikoloji alanında okumalara yönlendirin. insanın kendini anlamasi bu konuda cok onemli. Hayati oylesine degil kiymet bilerek kendini bilerek yasamasi onemli. Mooji var en kolayı youtubeda. türkçe seçeneği de var. ordan dinlemeye başlayın birlikte bence.

aile saadeti dilerim
sevgiler

eğer ingilizce biliyorsanız su yazı da tam bizi anlatıyor

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1523110027702238&id=324302597582993

bilmemenle alakası yok
eşinin mizacı sert sanırım
işin zor

çok güzel anlatmışsınız gerçekten bunca uğraşınız yorumunuz için teşekkür ederim. eşinizle daha da güzel günler dilerim inşallah mutlu olursunuz her daim.

psikoloji pek ilgiisini çekmiyor. sayısal kafası var. ve mantıksız buluyor . çok dedim. genel kültür seviyesi yüksektir ama insan ilişkileri psikoloji vs en ufak anlamaz.
ailesinde de sorun olduğunu asla bana dillendirmez. eleştirmeme izin vermez. hatta tabumuzdur . benim yanımda kavga ederlerse hepsine kızar .

Bunun erkek ya da kadın olmakla değil insan olmakla alakası var. Yani erkekler okuzdur, yontulmamış odundur, insanlıktan, nezaketten bihaberdir diye genel bir durum yok aslında. Bu senin şanssızlığın ki bu tiplerden birine düşmüşsün. Egitilebilirlik seviyesi nedir kocanda bilmiyorum ama tanıdığım bu tipler içinde uzun zaman eğitimden geçerek insana dönüşenler oldu ama eğiten kadınlar insanlıktan çıktı.

Bi erkeğe davranmayı bilmek nedir ya, o sana her bağırdığında ay canım aşkım bitanem, falan mı demek lazımmış. Eşiniz demekki öfkesini çok kontrol edemeyen biri, siz her yaptığı davranıştan belli bir süre geçtikten sonra onla konuşun. Ama o an değil, daha çok sinirlenebilir. Belki sonra o da farkediyordur yanlışını

Aman paşam diye büyütünce erkek çocuklarını böyle oluyor işte. Öfke problemi ve kontrol takıntısı var. Dediğini yaparak değil yapmayarak eğit alışsın tepki vermeyi öğrensin. Ondan korkma sen de tepki ver

Nasil tepkiler mesela . Ben genelde suratımı asıyorum ve yaptığın hoş degil vs vs başlıyorum.

Nasil tepkiler mesela . Ben genelde suratımı asıyorum ve yaptığın hoş degil vs vs başlıyorum.

O bağırırsa sen de bağır alacağı tepkiyi bilerek davransın sen küsüp gidersen sinirini senden çıkarır. Mesela benim çevremde birisi bana bağıramaz çünkü ben onlardan daha cok bağırarak pişman ederim(eğer haklıysam) o yüzden tartışmamaya çalışırlar. Çekilmez biri değilim ama öyle davranırım ki bi dokunup bin işitceğini bilsin de o topa girmesin. Sen de o ne yapıyorsa onu yap.

Siz değil de eşiniz bir insana nasıl davranılır onu bilmiyor sanırım. Ben sizin hareketlerinizde bir tuhaflık göremedim. Kötü da davranmıyorsunuz. İnsanların huyu öyle demelerine falan da kanmayın. Böyle bir huy olamaz, değiştirmek zorunda bence Kimsenin kimseye saygısızlık yapabilme hakkı yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…