- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Ya sinir oldum tabi. İki tarafın da kaybetme korkusu olmalı biraz, ağızdan bir laf çıkarken, bir eylemde bulunurken dikkat etmeli karşı tarafı kırar mıyım diye. Bakıyorum bu erkeklerde daha az. İstedikleri gibi hoyratça davranabiliyorlar, erkek ya, kadın alttan almalı kafasına öyle bir sarılmışlar ki... Kadınların çoğu da bu saygısız durumlarda taviz verip, bunu da ilişkiye emek vermek zannediyor. Böyle erkeklere de, kadınlara da sinir oluyorum.Bu yorum o kadar hoşuma gittiki sanki konudaki erkege sinir oldunuz gibime geldi. Ay tamam canim hayatım haklisin a koptum özellikle. Gercekten cok sovulesi erkekler var da bende ban yememek icin dikkatli konusuyorum.
Konudaki eş nefret edilesi resmen o tip tip bakmasina ben olsam çıldırirdim sanirim sanki hizmetcisi var
Ya sinir oldum tabi. İki tarafın da kaybetme korkusu olmalı biraz, ağızdan bir laf çıkarken, bir eylemde bulunurken dikkat etmeli karşı tarafı kırar mıyım diye. Bakıyorum bu erkeklerde daha az. İstedikleri gibi hoyratça davranabiliyorlar, erkek ya, kadın alttan almalı kafasına öyle bir sarılmışlar ki... Kadınların çoğu da bu saygısız durumlarda taviz verip, bunu da ilişkiye emek vermek zannediyor. Böyle erkeklere de, kadınlara da sinir oluyorum.
Senden öğreneceğim seyler var ozaman :)
Yalnız konunu tam okuyamadım ama vajinismus demişsin, devam ediyor mu?
Evet devam ediyor
Aklıma şöyle bir şey geldi, eşin cinsel gerginliğini bu şekilde yansıtıyor olmasın sana?
Bunu annem de böyle söyledi. Ama kendisi hiç sorun degil ben seninle bunun için evlenmedim. Bir ömur beklerim yeter ki sen iyi ol vs diyor . Yani ağlıcak olsam tamam denemeyelim diyor üzüluyor. Hic agresiflesmez. Ben hic ona yormadim. Ama sonuçta fizyolojik olarak o şekilde yansıyorsa onu işte hiç hesap edemiyorum. Olabilir de olmayabilir de yani.
Kalk bi zahmet kendi laptopunu kendin temizle diyemiyorsaniz da hata sizde.bu kadar sinmeye,kul kole olmaya ne gerek var.Gecen gun kotunun cebinde arabanin anahtariyla bi guzel makina yikamis.Neden cebinde birakiyosun bir daha unutma dedim.Gerci bisey dememisti sagolsun da fazla alttan aliyorsunuz siz.
Siz sonuna kadar haklısınız. Evde baba olması bir erkeğe nasıl davranılacağım gösteren ve öğreten bir durum değil ki. Üstelik bir hata da yapmanışsınız. O alsın anahtarı madem öyle yanda ne demek ekranı niye silmedin. Bu kızılacak bir şey değil ki. Eşiniz sinirli biri bence sizin hiç suçunuz yok üzülmeyinselam kızlar.
şimdi hislerimi nasıl anlatıcam bilmiyorum.Hepsini anlatıp sizi sıkmak istemiyorum tabi ama dün ve bugünkünü bahsetsem temeldeki problemi anlarsınız bence.
eşimin bazı huyları beni fazlasıyla sinirlendiriyor. fazla mı titiz desem sert mizaç mı ya da kontrol manyağı mı çözemiyorum. normalde mesleğim var atanmayı bekliyorum 2 yıldır evdeyım çalışmıyorum şu an. neyse yani kısaca hep evdeyim.Bu yüzden yemektır temizliktir hepsi bende.
dün bütün gün yine temizlik yaptım ev filan. herşey gayet toplu akşam bu laptopu almış surat beş karış niye ekranı silmedin diyo. ama suratı bi görseniz sanki dünyanın suçunu işlemişim. kaba saba bakmalar. yemek yaparken kirletiyosun yok su sıçrıyor diye laf söylemeler. sanki çocuğum hesap soruyor.
bu sabah ta evlendiğimden beri ilk kez anahtarı yanıma almadan kapıyı çekip çıktım. sonra tühh dedim aklıma geldi. kapıda kaldık yani . bunu bi görseniz sanki dövücek ya . ben o bu tarz hata yaptığında ona kibar konuşurum daha fazla stres olmasın diye. kendisi bana bir bakışı var . nefret ettırdı yani kendinden. ki çok severek evlendik. bu asabi huyu dışında bir rahatsızlığım yok. temelde hep böyle şeyler . ama günde düşünsenize bi insanın size bunu birden fazla çeşitli konularda yaptğını. gerçekten yine neyi yanlış yapıcam üzüntüsü oldu bendesonrasında özür diliyor soğuk olma bana diyor. ama beni okadar üzdükten sonra ne değeri kalıyor ki özrün. acaba ben mi abartıyorum kızlar? hertürlü eleştiriye açığım.
he bu arada ben babasız büyüdüm. 2 yaşındayken vefat etti. annem tek başına büyüttü bizleri. evde erkek yoktu yani . arkadaşlarıma anlatırdım eskiden. sadece annenle büyüdüğün için bir erkeğe nasıl davranman gerektiğini bilmiyosun bence sorun o derlerdi . acaba gerçekten bilmiyor muyum bi alakası var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?