benim yerimde olsaydiniz, nasil bir yol izlerdiniz?

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
size birsey danismak istiyorum..

marionun en son yaptigindan sonra,yarin tam bir hafta olacak döneli, onu eve almamistim, hic bir sekildede görüsmeyi Kabul etmemistim, (ayni is yerinde calisyoruz, rapor aldim onu görmeyim diye) cok öfkeliydim..kontrolumu kaybetmistim..

en son yaptigi sey, gizleyerek, saklayarak yurt disina geziye gitmesi..gitmicem diye söz verdigi halde..

dün gece artk konustuk Sabaha Kadar balkonda, basta tanidigi ben ile suanki ben ile cok fark varmis.. ben onu cok skiyormusum, nefes aldirmiyormusum, sürekli mutsuz ve huzursuzmusum, tepeden tirnaga karamsar ve negatifmisim, icim kararmisim, kapkaranlik olmus.. mutsuzluktan zehirlenmisim ve onuda zehirliyormusum.. nefes aldigini yurt disinda benden uzakta oldugunda anlamis..sevgisi varmis, ama böyle giderse sevgisini kaybetmekten korkuyormus..

beni özlemis, cok özlemis ama suanki beni degil.. eski cilemi özlemis.. deli dolu, yerinde duramayan, bicir bicir, simsicak cilemi özlemis.. ama o cilem artik gitmis.. yokmus.. ve görünüre göre geri gelmesi cok uzakmis..

bu cilem onun sevdigi kiz degilmis, onunla evlenmek hayatini paylamak istememis..

bana 2 secenek sundu.. beraber tatil planlamistik.. tatile Kadar ayri kalalim.. sonra yeniden en bastan deniyelim, yeni tanismis gibi.. herseyden, herkesden uzak tatilimizi yapip konusalim ne yapacagimiza karar verelim.. tatlimizi 2 ay sonra..

yada yine karamsar olup tamamen yollari ayirmak..

sadece iyice düsün ve bana kararini söyle, benim kararim birinci secenek dedi, yani tatil yapmak ve sonra kararlastirmak..

bu arada tatili o karsiliyor..

sizce umutsuz vakamiyiz..ben öyle zannediyorum.. ama denemekten birsey kaybetmem??

1hafta önce onun icin hic birseye degmeyecegini düsünüyordum ama ciddi anlamda tamamen yollari ayirmaktan bahsedince.. korktum..

onu görünce, karsimda oturunca, onu izleyince, konusurken dinleyince, incelerken ..onu ne Kadar cok özledigimi, aslinda simski sarilmak istedigimi hissettim..ve ona olan öfkem yüzünden baskasini kullandim, baskasina sarildim diye cok utandim... icim aciyor.. ve artik bu dengesizligimin bir sonu gelmeli.. nasil olacak bu isin sonu.. gercekten onun gitmesini istiyormuyum hic emin degilm..

bu is biterse, sanki onu arayip duracakmisim, yapisip kalacakmisim gibi geliyor..pisman olmaktan korkuyorum..

bir kere daha pisman olmak istemiyorum..yeterince pismanim zaten..

O zaman tatile gidin, bu kadar kararsiz olacak bi durum yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence seçeneklere karar vermeden önce şunu gözden geçir. acaba her şeyi unutmak yeniden başlamak yapabileceğin bir şey mi? herkes yapamaz çünkü, ben yapamam mesela. ama sevgi her zorluğu aşabilir de tabi. sen neye inanıyorsun o önemli.

Mario haklı kızacaksın ama adam seninle bi'karşılaştı hayatı karardı resmen.
Önce erkek kardeşinle uğraştı, dayak yedi, sonra ailenle uğraştı.
Tam kavuştuk dedi bu sefer de sen burnundan getirdin.
Ailenle olan sorunun acısını hep ondan çıkardın.
Adam resmen sana aşık olduğuna pişman olsa yeri.
Tamam iyi günde kötü günde de insan mutlu olmak için birini sever, evlenir kim ister her eve geldiğinde karamsar, negatif elektrik yayan biriyle 4 duvar içinde oturmak. Benim bile karşımda iki saat somurtuk otursa gülsene be diye dürtesim geliyo adamı enerjim sömürülüyo sanki ki ben çok gülen bi'insanım:44:

Onun da hataları var ama sen yabancı bi'adamla bilerek evlenip Türklerdeki kalıplara sokamazsın, boğulur. Bak işyeriyle tatile gitmek istedi göndermedin o da boğuluyorum dedi kaçtı gitti. Yanlış mı yanlış ama senin yaptığın bin kat daha yanlıştı.

O da beni mutsuz ediyosun, boğuyosun diye başkasında derman arayabilir demek ki senin kafana göre.

Seviyosan sarsıl kendine gel derim. Ailenle aranı bozdun, okadar zorluk çektin sen bu adama kavuşmak için ama görüyorum ki hakkını veremiyosunuz...

Onsuz olmak seni daha mutsuz yapacaksa tatile cik.pozitif olmayi dene ama eski askla biraz zor yaparsin.ama denemedim de demezsin.bende cok karamsar ve surekli mutsuzum.evli ve cocuklu olmasaydim yeni bir ask arardim. Beni duzeltirdi diye dusunuyorum.yanlis anlasilmasin esimi seviyorum ama bana karsi cok ilgisizlesti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 ay gorusmeden tatile cikma fikri bence cok hos bi fikir degil. Beraber olacaginiz varsa 2 ay birbirinizi gormeden duramazsiniz. 2 ay zorunlu ayrilik olsa birbirinizi ozlersiniz elbet ama iki ay gorusmemeyi secip gorusmediginiz zaman ancak ayri olmaya alisirsiniz.

Ne yapacagini bilmiyorum. Bunalim, depresyon, mutsuzluk hissettigin surece marionun istedigi es olamayacaksin. Gercekten gecmise bir sunger cekip, icten gulumsemek icin cabalamadigin surece isterseniz 10 kere yeniden baslayin, sonuc hep ayni olur. Ayni duygular, ayni kisiler, ayni tavirla farkli bi sonuc beklemek olur mu?

Vaziyetiniz boyle giderse mutlaka birbirinizden soguyup ayrilacaginizi gosteriyor.

Evliliginiz degil senin saglik sorunun beni daha cok endiselendiriyor. Cok ama cok kotu bi ruh hali icersindesin. Bugun mario senden ayrilsa mutlu olur diye dusunuyorum ama sen bu ruh halinden cikmadigin surece hep boyle mutsuz mutsuz dolasir durursun.

Dusuncelerini toparla kendine gel. Bir sure dusun. Hayattan ne istiyorsun? Senin mutlu olman icin ne lazim? Elindekileri kullanarak nasil mutlu olabilirsin?

Boyle olmaz. Kimse dayanmaz bu haline. Ya gecmise sunger cekip yeniden dogmus gibi bir anda degiseceksin, ya da bu isin sonu belli. Sen gururundan kocana sarilmaz, ona sevgini belli etmezsen, o da ayni senin gibi sicakligi bir baska yerde arar. Gecen konunda sana hak verdigim gibi, boyle bi durumda da esini suclayamam

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

marionun en son yaptigindan sonra,yarin tam bir hafta olacak döneli, onu eve almamistim, hic bir sekildede görüsmeyi Kabul etmemistim, (ayni is yerinde calisyoruz, rapor aldim onu görmeyim diye) cok öfkeliydim..kontrolumu kaybetmistim..

en son yaptigi sey, gizleyerek, saklayarak yurt disina geziye gitmesi..gitmicem diye söz verdigi halde..

dün gece artk konustuk Sabaha Kadar balkonda, basta tanidigi ben ile suanki ben ile cok fark varmis.. ben onu cok skiyormusum, nefes aldirmiyormusum, sürekli mutsuz ve huzursuzmusum, tepeden tirnaga karamsar ve negatifmisim, icim kararmisim, kapkaranlik olmus.. mutsuzluktan zehirlenmisim ve onuda zehirliyormusum.. nefes aldigini yurt disinda benden uzakta oldugunda anlamis..sevgisi varmis, ama böyle giderse sevgisini kaybetmekten korkuyormus..

beni özlemis, cok özlemis ama suanki beni degil.. eski cilemi özlemis.. deli dolu, yerinde duramayan, bicir bicir, simsicak cilemi özlemis.. ama o cilem artik gitmis.. yokmus.. ve görünüre göre geri gelmesi cok uzakmis..

bu cilem onun sevdigi kiz degilmis, onunla evlenmek hayatini paylamak istememis..

bana 2 secenek sundu.. beraber tatil planlamistik.. tatile Kadar ayri kalalim.. sonra yeniden en bastan deniyelim, yeni tanismis gibi.. herseyden, herkesden uzak tatilimizi yapip konusalim ne yapacagimiza karar verelim.. tatlimizi 2 ay sonra..

sadece iyice düsün ve bana kararini söyle, benim kararim birinci secenek dedi, yani tatil yapmak ve sonra kararlastirmak..

sizce umutsuz vakamiyiz..ben öyle zannediyorum.. ama denemekten birsey kaybetmem??

1hafta önce onun icin hic birseye degmeyecegini düsünüyordum ama ciddi anlamda tamamen yollari ayirmaktan bahsedince.. korktum..

onu görünce, karsimda oturunca, onu izleyince, konusurken dinleyince, incelerken ..onu ne Kadar cok özledigimi, aslinda simski sarilmak istedigimi hissettim..ve ona olan öfkem yüzünden baskasini kullandim, baskasina sarildim diye cok utandim... icim aciyor.. ve artik bu dengesizligimin bir sonu gelmeli.. nasil olacak bu isin sonu.. gercekten onun gitmesini istiyormuyum hic emin degilm..

bu is biterse, sanki onu arayip duracakmisim, yapisip kalacakmisim gibi geliyor..pisman olmaktan korkuyorum..

merhaba canım..ben kk da yeniyim.seni ve yaşantını da burda okuduğum kadar kısmen biliyorum..bir çok fedakarlıktan sonra evlenmişsiniz ve yaşadıklarının sende oluşturduğu negatif ruh hali eşini artık boğmuş anlaşılan..benzer sıkıntılar yaşadım ben de..yeni evliyim ve eşim hep suratsızsın ve negatifsin diye sürekli eleştirir beni..ben aslında sadece onunla birlikteyken öyleyim arkadaşlarımla vakit geçirirken çok mutluyum..sen de anladığım kadarıyla eşinin sana yaşattıklarından ötürü ona karşı içinden belki kin ya da öfke duyuyosun ve bunu eşin doğal olarak anlıyo..aslında bunu onu çok sevdiğin ve sana yaşattıklarına içerlediğin ve ondan değer görmediğini düşündüğün için yapıyosun..ama gel gör ki eşin senin bu ruh halinle kendini yetersiz görüyo ve senle vakit geçirmek istemiyo..
sözü çok uzatmıcam ama sen de kısmen kendimi gördüğüm için sana nacizane bi tavsiyem olcak: Eşini hayatının merkezine oturtma.Kendi düzenini kur hobilerine zaman ayır ve onun hareketlerini çok inceleme..Mutlu olduğun şeyler yap ve eşinin üstüne haddinden fazla düşme..sen kendin olarak hayatın tadını çıkar ve mutlu olmaya çalış..eminim eşin senin mutlu olduğunu görünce daha çok senle vakit geçirmek isticek ve onun bu isteği seni daha çok motive edecek..onun hayatına karşı ajan gibi olma..kendi hayatında şen şakrak aranan çilem ol ve eşin de sürekli ilgi bekleyen mızmız çilem olarak görmesin seni..tabi bunları sıralıyorum ama yapması çok kolay değil çünkü bazı insanların ruhunda vardır negatiflik..ee zamanla aşıcan inşallah tatlım..
bu arada burcun ne gerçekten merak ettim?? :)

çilemcim tabiki o tatile git bak canım benim ne güzel kendini anlatmışsın bize eşinede tatilde böyle anlat duygularını inan herşey çare var ölümden başka tabi o yüzden eşini böyle sevip özlerken neden evliliğin bitsin canım evliliğin bitince daha mı iyi olacak yapma kendine gel ve eşinin isteklerine kulak ver her zaman kadınlar haklı diye birşey yok canım benim empati kur sevgilerle:54:

Siz kendinizi değiştirmediğiniz sürece ayrı kalmak da işe yaramaz tatilde. Kendi de söylemiş boğmuşsunuz adamı, enerjisini emiyorsunuz mutsuzluğunuzla. Sonunda o da kaçıp gitmiş tatile sizden uzaklaşmak kafa dinlemek belki ne yapacağına karar vermek için. Kusura bakmayın ama benim hayatımda sizin gibi bi insan olsa gözünün yaşına bakmazdım. Ya mutsuzluğunuzu, kıskançlığınızı, karamsarlığınızı, kısıtlamalarınızı bir kenara bırakın ve devam edin ya da bırakın adamcağız hayatına devam etsin. Bu şekilde davranmaya devam ederseniz sizi hayatından çıkarınca daha mutlu olacağı kesin. Gerekiyorsa profesyonel yardım alın.

Mario haklı kızacaksın ama adam seninle bi'karşılaştı hayatı karardı resmen.
Önce erkek kardeşinle uğraştı, dayak yedi, sonra ailenle uğraştı.
Tam kavuştuk dedi bu sefer de sen burnundan getirdin.
Ailenle olan sorunun acısını hep ondan çıkardın.
Adam resmen sana aşık olduğuna pişman olsa yeri.
Tamam iyi günde kötü günde de insan mutlu olmak için birini sever, evlenir kim ister her eve geldiğinde karamsar, negatif elektrik yayan biriyle 4 duvar içinde oturmak. Benim bile karşımda iki saat somurtuk otursa gülsene be diye dürtesim geliyo adamı enerjim sömürülüyo sanki ki ben çok gülen bi'insanım:44:

Onun da hataları var ama sen yabancı bi'adamla bilerek evlenip Türklerdeki kalıplara sokamazsın, boğulur. Bak işyeriyle tatile gitmek istedi göndermedin o da boğuluyorum dedi kaçtı gitti. Yanlış mı yanlış ama senin yaptığın bin kat daha yanlıştı.

O da beni mutsuz ediyosun, boğuyosun diye başkasında derman arayabilir demek ki senin kafana göre.

Seviyosan sarsıl kendine gel derim. Ailenle aranı bozdun, okadar zorluk çektin sen bu adama kavuşmak için ama görüyorum ki hakkını veremiyosunuz...

Basta o Kadar fedakarlik yapti biliyorumm.. sonradan da yapti ama son zamanlarda cok Garip davrandi ki son zamanlarda iyiye gidiyor diye seviniyordum ben.. sonra böyle olunca..hoop yine en basa döndük..

anlatabildim mi bilmiyorum..

bende bundan korktum, baskasinda arayacak diye.. belkide aramistir isvecde bilmiyorum..dedigine göre hic bir sekilde bir bayanla temasda bulunmamis, ayni seyi bende ona söyledim ama dogruluk payini siz biliyorsunuz..

bilmem anlatabildim mi..:26:

2 ay gorusmeden tatile cikma fikri bence cok hos bi fikir degil. Beraber olacaginiz varsa 2 ay birbirinizi gormeden duramazsiniz. 2 ay zorunlu ayrilik olsa birbirinizi ozlersiniz elbet ama iki ay gorusmemeyi secip gorusmediginiz zaman ancak ayri olmaya alisirsiniz.

Ne yapacagini bilmiyorum. Bunalim, depresyon, mutsuzluk hissettigin surece marionun istedigi es olamayacaksin. Gercekten gecmise bir sunger cekip, icten gulumsemek icin cabalamadigin surece isterseniz 10 kere yeniden baslayin, sonuc hep ayni olur. Ayni duygular, ayni kisiler, ayni tavirla farkli bi sonuc beklemek olur mu?

Vaziyetiniz boyle giderse mutlaka birbirinizden soguyup ayrilacaginizi gosteriyor.

Evliliginiz degil senin saglik sorunun beni daha cok endiselendiriyor. Cok ama cok kotu bi ruh hali icersindesin. Bugun mario senden ayrilsa mutlu olur diye dusunuyorum ama sen bu ruh halinden cikmadigin surece hep boyle mutsuz mutsuz dolasir durursun.

Dusuncelerini toparla kendine gel. Bir sure dusun. Hayattan ne istiyorsun? Senin mutlu olman icin ne lazim? Elindekileri kullanarak nasil mutlu olabilirsin?

Boyle olmaz. Kimse dayanmaz bu haline. Ya gecmise sunger cekip yeniden dogmus gibi bir anda degiseceksin, ya da bu isin sonu belli. Sen gururundan kocana sarilmaz, ona sevgini belli etmezsen, o da ayni senin gibi sicakligi bir baska yerde arar. Gecen konunda sana hak verdigim gibi, boyle bi durumda da esini suclayamam

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

benim tek istedigim huzur ve güven.. baska birsey istemiyorum..sanirim herkes ayni seyi istiyor bu hayattan..

biliyorum kimse dayanmaz bu Halime.. herkes Cabuk gidiyor.. ben kacamiyorum da kendimden..

madem düşüncelerin bu şekilde tekrar bi şans ver evliliğine derim. Ama geçmişteki herşeyin üzerine sünger çekerek. Empati ve saygı üzerine. Genede karar senin... :ssz:

Back
X