Benim yıkımım:

Drottine

Let it go with the flow..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
928
320
133
Merhaba arkadaşlar,
Ben 3.5 yıllık evliyim ve bu evlilik ben öğrenciyken başladı. Şu anda ise çok şükür öğretmenim ve aynı zamanda 2 aydır yurtdışındayım.2 ay içinde ise döneceğim. Şu anda o kadar kötüyüm ki ben sadece anlatmak istiyorum..
Kız kardeşim çeşitli psikolojik problemler yaşayıp hastanede dahi yatmış biri ve ben onu yıllardır iyi etmeye çalışıyorum. Kocamla aramız gelgitli olsa da iyi çok şükür. 2 gece önce kız kardeşim beni arayıp bana eniştesiyle alkol aldıktan sonra, orada kaldığını ve gece eniştesinin gelip ona yakınlaştıgını onunsa oradan kaçtıgını anlattı. Inanamadım çünkü eşim asla bunu yapacak bir insan değildi. Yani yapsa dahi bu kız kardeşim olmazdı çünkü çok problemli bir genç kız ve yedi düvele duyurur başına gelenleri. Asla en igrenc sırrını bile saklayamaz. Ancak bana kanıtla geleceğini söyledi ve geldi. Kocam telefonda onla konuşurken videoya çekmiş kendini. Neden yaptın böyle bir şey diyor ve kocam alkolun etkisinden oldugunu ve kendisinin de anlayamadıgını, özür dilediğini, asla böyle bir sey yasanmayacagını vb. söylüyor. Ben şu anda kendi yıkımımda nefes alamıyorum. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. İkisini de hayatımdan çıkarmak istiyorum, kaçmak gitmek istiyorum. Kocam beni nişanlıyken de aldatmıştı. Bu adam değişmez diyorum. Sonra aklıma yüzüp yüzüp kuyruguna geldiğimiz, artık bebek düşünmeye başladığımız, hayallerimizi gerçekleştirmeye sadece 1 adımımız kaldığı geliyor. Ama kendime söz verdim, bir daha güvenimi sarsarsa affetmeyeceksin dedim.. Üstelik kız kardeşim kafasında kurup gerisini abartıyor olabilir ancak bana daha fazlasının oldugunu ve bunu daha önce de denediğini hatta birkaç kez başardıgını söylüyor.. Ben şu anda yurtdışında kafayı yiyorum, soramıyorum dogru mu diye, dönemem de bir burs ile öğretmenlik yapıyorum burada..
Ben mi suçluyum onu 4 ay yalnız bıraktım diye deyip duruyorum..
Allah aşkına bana yardım edin..

Yani yanlis anlamadiysam kardesiniz dogruyu soyluyor oylemi?
Kocaniz ne yapmis tacizmi yoksa aklima bile getirmek istemedigim igrencligimi
sayet oyleyse yemin ediyorum bu sozu gic bu kadar rahat kullanmamistim daha once KESİNLİKLE BOSAYİN
terbiyesiz
madem icince sapitiyo icnesin

bu arada sucu kendinizde aramayin
sizde orda kocasizsiniz madem oyle sizde yapsaydiniz bu hos olurmuydu tovbe tovbe
kocaniza cok sinirlendim insallah kardesiniz halisulosyon goruyordur umarim gercek degildir

Öncelikle cok gecmis olsun, eger bu olayın dogrulugundan eminsen kesinlikle bosanmalısın cok iğrenç cunku. Sana bu kazıgı atmıs bir insana cocuk vermeyi nasıl dusunuyorsun kardesinle yatma ihtimali olan bir adamla tekrar ayni yataga nasıl gireceksin hayret ediyorum

Bir daha güveninizi sarsacak çocukla boşanmak daha da zor olacak sizin için. Kardeşiniz en doğrusunu yapmış kameraya çekmekte. Kardeşinize niyet bozan bir sapıktan bahsediyorsunuz ne bebeği Allah aşkına? Bu pislik 4 ay dayanamamış ve kız kardeşinize sarkıntılık etmiş siz hamile kalınca ne yapacak? Aile büyüklerinize bahsedin ve boşanın bu adam müsveddesinden eş hele de baba olmaz!

Nişanlı iken aldatmış, alkollü iken kardeşinizle birşeyler yaşanmış. Ve siz hala bu adamla çocuk yapma hayali mi kuruyorsunuz?

Eşinizde bu rahatlık varmış, alkol alıncada işler çığrından çıkmış. Kız kardeşinizle neden böyle bir ortamda bir araya gelmişler, üstelik kendini bilmeyecek kadar sarhoş olmuş eşiniz? Ayrıca kız kardeşiniz daha önce benzer şeyler yaşadıysa eniştesiyle, daha tedbirli olması gerekmez mi?

Bunu söylemek çok zor ama yaşananlar tolere edilebilecek cinsten değil canım. Ayrıca dört ay eşini yalnız bırakmak için gerçekten uzun bir süre ama sonuç bu olmamalı tabii.

Kız kardeşinide mümkün mertebe hayatından uzak tut. Sana bu denli zarar verebilecek potansiyelde bir insansa.

Nisanliyken aldatan evliykende aldatir hele bu bide kardesinle
Boyle bi adamla nasil gelecek dusunursun.2 ay nasil bekliyceksinki uzakta
Bence ailene soylemelisin ..... kiz kardesinde suclu burda ablan olmayinca
Nasil gorusursun enistenle ustelik icki icip sapitiyor ikiside dusunmesi bile
Kotu Allah yardimcin olsun o pisligi bosa kizkardesinede bilmiyorum :44:

Hiç düşünmeyin boşayın derim.Ahlaki değerleri olmayan biri hem de kız kardeşinize yaklaşacak kadar...Ve siz kendinizi suçlamayın yalnız bıraktımda mı oldu diye...Oldu çünkü yanınızdaki insanın karakteri bu...

Koca dedigin 4 ay uzak kaldin diye seni aldatiyorsa ona koca denmez. Sen aldattin mi? Yok. Demek ki sadece erkek oldugu icin bunu yapmasi normalmis gibi dusunup daha basindan erkekleri affetme bahanesi bulmaya gerek yok.
Yuzdum yuzdum kuyruguna geldim diyorsunuz. Amac cocuk yapmaksa bilemem ama amac adam gibi adam olan biriyle cocuk yapip aile olmak yuva kurmaksa o kisi kocaniz degil belli.
İyi ki kardesiniz kameraya cekmis yoksa zavalli kizcagiz birtakim psikolojik sorunlari oldugu icin iftiraci durumuna dusecekti ki hala konusmalarinizdan sezdigim kadariyla faturayi kardesinize cikarma egiliminiz var. İnsanoglu en kolay kendi kendini kandiriyor.
Nisanliyken de aldatmis,afedersiniz uckuru dusuk bir adam demek ki. Karsidaki kisi kardesiniz oldugu icin haberiniz olmus durumdan. Kimbilir bilmediginiz baska aldatmalar da vardir belki.
Bence siz bu bes para etmez adama daha fazla deger verip fedakarlik yapmayin ve bursunuzu yakmayin. 2 ayiniz kalmis.isinize bakin.ayaklarinizin uzerinde durmaya devam edin. Donunce de tek celsede bosayin gitsin.
Kardesinize gelince de zaten psikolojik sorunlari varmis.bir de igrenc bir olaya maruz kalmis.bence ablasinin destegine ihtiyaci var. Unutmayin o igrenc herifi ailenizin icine,hayatlarina sokan sizsiniz.aileniz de guvenmis. Ki normali budur

Ne çocuğu Allah aşkına? Böyle bir şey düşündüğünüze inanamıyorum.
Kendi ayakları üzerinde durabilen bi kadınsınız. Ben boşanın derim.
Yoksa daha çok yıkılırsınız.

Siz bunları duyduktan sonra hala çocuk mu düşünüyorsunuz. Burdaki konuları okuduktan sonra diyorum ki keşke erkek olarak doğsaydım. OH ne güzel iç iç sapıt sonra kızkardeşinize asılsın ve siz hala affetmekten bahsedin. Bir düşünün siz onun erkek kardeşiyle böyle bir durum yaşasaydınız ne olurdu? Döndüğünüzde affedip hiç birşey olmamış gibi davranabilecek misiniz?

Oncelikle Allah hepinizden razı olsun. Ben cocugu hala düşünüyorum demedim. Yüzdük yüzdük kuyruguna gelmiştik, artık tam da hadi hayatımızı kuralım diyorduk ve o bunu yaptı dedim.. Kardeşim daha önce çok yalan attı ya işte dediğiniz gibi acaba yalan olabilir mi demedim değil. Anne babasına kıyamam arkadaşlar: yaşlı ve hastalar, dünya iyisiler.. Ancak kardeşi sayılabilecek arikadaşına gönderdim videoyu ve olayı anlattım. O da inanamadı ve şaşırdı. Ben bunu araştıracağım ne olur bir şey deme dedi, beklememi istedi. Ben şoktayım hala, uyuyamıyorum geceleri, fena oluyorum düşündükce. Kardeşimi de siler atarım dedim çünkü videoda demiş ki bu sadece benim yaptıgım bir şey değil, sen de masum değilsin. Ama yine de özür dilerim, asla tekrarlanmayacak- demiş. Bu yüzden kızgınım kardeşime de. Daha önce de yaşadıysa neden gittin oraya dıye tekrar tekrar diye kızıyorum ona. Ben Kpss ye çalışırken de içerlerdi oyun oynarlardı ara ara. Alkolik oldugundan degil, kardeşim içkiye düşkün oldugundan dışarda içmesin yanımızda olsun diye ara ara biz çağırırdık. 19 yaşında..

Son düzenleme:

anlaşılan o ki hala kocanızı temize çıkaracak bir şey arıyorsunuz.
arkadaşına videoyu gondermeniz ve onun bu durumu araştıracak olması bana bunu dusundurdu.
kardeşiniz de masum degil diyelim ama kocanız da degil
umarım bu olayın sonunda dişi kuyruk sallamasaydı gibi bir zihniyetle kardesiniz suclu kocanız da masum ilan edilmez

Canım Allah yardımcın olsun cidden zor. Ama eşini aklama çabalarına bir son ver bence Bak kardesin 19 yaşında evet kücük bir yaş degil ama sonuçta hastanelerde kaldı diyorsun. Zor bir durumda olan taze bir genç kız. Ben eşini hiç iyi niyetli görmedim. Kardeşine suç bulamam çünkü o öyle sağlık sorunları olan biri eşin ise zaten önceden ofsaytlı. Kendine yazık etme böyle kardeşe yan bakan adamı kabul etme.

Canım çok üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun. elinden şu an hiç bir şey gelmez metanetini korumaya çalış..

senin bir suçun yok burada yapacağı olan insan zaten yapar, alkol tüm kötülüklerin anasıdır diye boşuna söylenmemiş.

nişanlılık döneminde vaz geçebilirdin bu adamdan ama yapmamışsın, Allah seni çok seviyor demek ki çocuk olmaan bir kez daha göstermiş sana eşinin gerçek yüzünü.

çok ta iyi anlaşmıyorsunuz zaten,, e bu adam seni aldatıyor aynı zamanda. kalbini bir köşeye bırakıp aklınla hareket etmek zorundasın.

çocuğun varsa katlanmak zorunda olursun belki ama seni şu anda bağlayan hiç bir şey yok.

Allah yardımcın olsun en iyi kararı tez zamanda verirsin inşallah.

Haklısınız arkadaşlar, herhalde onu bilinçaltımda aklama çabaları var hala bende. Ancak bunun affedilir bir yanı yok. Ben arkadaşına söyledim çünkü ne yapmam gerektiğine dair hiçbir fikrim yok. Bana yardımcı olmasını istedim. Ancak dediğiniz gibi, yapılacak şey belli. Sadece öpüşmüsse bile bu kabul edilemez.. Edilemez hiçbir şekilde.. Yaşamak istemiyorum resmen..

sakın ha
sen ömür boyu sürecek bir eziyetten kurtuluyorsun kardeşim sevinmelisin buna.

ayakları üzerinde durabilen eğitimli bir kadın olarak seni çok çok güzel günlerin beklediğine eminim.

Bundan sonra ne yapmam lazım peki.. Ailesi gerçekten çok hasta olurlar söyleyemem. Ondan sorun cıkarmadan boşanmasını istesem mi yoksa kimseyle muhattap olmayıp direkt avukata mı versem. Anne babasına bir şey demem lazım ama, gelip beni bulmak isteyecekler. Ve herkes konuşacak arkamdan, herkes sizin gibi düşünmüyor. Gitti yurtdışına, okuttu kendini o kadar tam zamanında bıraktı gitti diyecekler cocugu, üstüne dogruyu söylesem kız kardeşime atacaklar çamurun çogunu.
En iyisi sessiz sakin kaçmak buralardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…