Bu adami bosamak icin en son yasli anana mi bilmemne yapmasini bekliceksin? Adam hem karaktersiz hem ahlaksiz hem sapik..
Karaktersiz ve ahlaksiz cunku hem seni aldatiyor hemde sectigi kisi kardesin..
Sapik cunku psikolojik sorunlari olan 19 yasindaki bir genckiza bunu yapiyor
Ama bu adami affedersen cidden cok uyumlu bir cift oldugunuzu dusunucem nedeninide maddelememe gerek yok anlayan anladi..
hakaret edip küfür etmekten yorum yapamamıssınız bence...
hem o 19 yasında kı kızda hiç masum değil...
pek sakınıyor bellı kı kendını fırsatını bulunca kacıp gıtmemıs vıdeolarla sorularla uğraşmış..
al birini vur ötekine ikiside kötü karakterli...
Merhaba arkadaşlar,
Ben 3.5 yıllık evliyim ve bu evlilik ben öğrenciyken başladı. Şu anda ise çok şükür öğretmenim ve aynı zamanda 2 aydır yurtdışındayım.2 ay içinde ise döneceğim. Şu anda o kadar kötüyüm ki ben sadece anlatmak istiyorum..
Kız kardeşim çeşitli psikolojik problemler yaşayıp hastanede dahi yatmış biri ve ben onu yıllardır iyi etmeye çalışıyorum. Kocamla aramız gelgitli olsa da iyi çok şükür. 2 gece önce kız kardeşim beni arayıp bana eniştesiyle alkol aldıktan sonra, orada kaldığını ve gece eniştesinin gelip ona yakınlaştıgını onunsa oradan kaçtıgını anlattı. Inanamadım çünkü eşim asla bunu yapacak bir insan değildi. Yani yapsa dahi bu kız kardeşim olmazdı çünkü çok problemli bir genç kız ve yedi düvele duyurur başına gelenleri. Asla en igrenc sırrını bile saklayamaz. Ancak bana kanıtla geleceğini söyledi ve geldi. Kocam telefonda onla konuşurken videoya çekmiş kendini. Neden yaptın böyle bir şey diyor ve kocam alkolun etkisinden oldugunu ve kendisinin de anlayamadıgını, özür dilediğini, asla böyle bir sey yasanmayacagını vb. söylüyor. Ben şu anda kendi yıkımımda nefes alamıyorum. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. İkisini de hayatımdan çıkarmak istiyorum, kaçmak gitmek istiyorum. Kocam beni nişanlıyken de aldatmıştı. Bu adam değişmez diyorum. Sonra aklıma yüzüp yüzüp kuyruguna geldiğimiz, artık bebek düşünmeye başladığımız, hayallerimizi gerçekleştirmeye sadece 1 adımımız kaldığı geliyor. Ama kendime söz verdim, bir daha güvenimi sarsarsa affetmeyeceksin dedim.. Üstelik kız kardeşim kafasında kurup gerisini abartıyor olabilir ancak bana daha fazlasının oldugunu ve bunu daha önce de denediğini hatta birkaç kez başardıgını söylüyor.. Ben şu anda yurtdışında kafayı yiyorum, soramıyorum dogru mu diye, dönemem de bir burs ile öğretmenlik yapıyorum burada..
Ben mi suçluyum onu 4 ay yalnız bıraktım diye deyip duruyorum..
Allah aşkına bana yardım edin..
ben kardeşte suç bulmuyorum. kız alkol bağımlısı ve rahatsız. konu sahibi zaten bu yüzden dışlarda içmesin evde içsin diyorduk. sanırım hep beraber alkol alıyorlarmış.hakaret edip küfür etmekten yorum yapamamıssınız bence...
hem o 19 yasında kı kızda hiç masum değil...
pek sakınıyor bellı kı kendını fırsatını bulunca kacıp gıtmemıs vıdeolarla sorularla uğraşmış..
al birini vur ötekine ikiside kötü karakterli...
ben kardeşte suç bulmuyorum. kız alkol bağımlısı ve rahatsız. konu sahibi zaten bu yüzden dışlarda içmesin evde içsin diyorduk. sanırım hep beraber alkol alıyorlarmış.
kızın daha önce neden söylemediğine gelince benim fikrim şu
bu bir kaç kezolmuş. ve kızın yalancı olarak adı çıkmış. bunu ablasına dese yalan diyecek. iftiracı olacak.. napsın. sonunda yine olursa videoya çekerim o zaman söylerim demiş. ve bunuda yapmış. çünkü çoğu insan bu tarz şeylere iftira olarak bakıyor,hatta kıskanıyor bizi diye tepki veriyor.
burada bu tarz yazan çok kişi gördüm ben.
zaten kız bundan rahhatsız olmasa isteğiyle yaşasa ne videoya çeker nede size anlatır.
size gelince konu sahibi,düşünmenin anlamı yok. boşanmalısınız. ve kardeşinizde bu yaşadığı tacizden dolayı terapi almalı.
bu adamla hayaliniz çocuk mu yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?