Benim yıkımım:

sen bu adami affedip cocuk yapma hayali kuruyorsan basima gelecek ne varsa hakediyorum diyorsun ikisine de. asla affetme. kiz kardesin de defalarca oldugu halde soylemediyse, hic saglam papuc degilmis...

sonraki mesajlari da okudum ve ekliyorum, ben olsam ikisini de hayatimdan silerdim.

Son düzenleme:
Yüzüp,yüzüp kuyruğuna geldiniğiniz çocuk içinmi herşey.
Bir öğretmenin bu denli düşüncesi beni hayretlere düşürdü.
Sizin düşündüklerinizi küçük çocuklar dahi düşünmez.

sapık bir kocayı al evine,kardeşinide at gitsin evliliğine devam et tatlım.
Sakın çocuk yapmayıda unutmayın ha,öyle kocaya bir çoocuk yetmez beş çocuk yapın.

Bu arada kocanıza okadar güveniyosunuz maden nasıl nişanlıyken aldatıldın
Evlenince bildiğin sadece kardeşine yaptıkları,ya bilmediklerin.

Böyle sapık adamlardan çocuk yapmayın,görüyoruz kendi çocuklarına neler yaptıklarını

gittiğiniz yerden dönmeyin ve bu iki iğrenç yaratığı da çıakrın hayatınızdan!

Allahım sen koru,eş ve kardeş ha:26:

kardeşinle birtlikte başbaşa alkol alması neden peki? madem alkol nedeniyle böyle birşey yaşandığını söylüyor.

bi tanıdığımız var daha önce eşini kardeşiyle yakalamış ama eniştesiyle şakalaşıyo diye yanlış anlamayım diyip geçiştirmiş ve şuan nasıl bi hayat yaşıyo biliyomusun eşi kardeşiyle birlikte olup hamile olduğunu anlayınca kaçırdı dini nikahla yaşıyolar kendisi 2 çocuğuyla tek başına yaşam mücadelesi veriyor kardeşindede değişik hisler olmasa böyle olmazdı ama sonuçta eşinde bu saatten sonra değişmez kolay gelsin Allahım hayırlısını bilir

Kız kardeşine bile yan gözle bakan adam adam değildir.
Nişanlıyken aldatmış, kız kardeşinle aldatmış daha ne olsun?

Hala affetmek için kılıf arıyorsun kendine.
Affet, olan sana olur.
Bir de kucağında çocukla aldatılırsın...

Ayrıca kızkardeşin de hiç masum gelmedi bana.
Bir kaç defa yapılan bir olaydan bahsediyor.
O gece eşinizin yanında bilinçli olarak kalmış.
Her şey apaçık ortada...

Son düzenleme:
Bu adami bosamak icin en son yasli anana mi bilmemne yapmasini bekliceksin? Adam hem karaktersiz hem ahlaksiz hem sapik..
Karaktersiz ve ahlaksiz cunku hem seni aldatiyor hemde sectigi kisi kardesin..
Sapik cunku psikolojik sorunlari olan 19 yasindaki bir genckiza bunu yapiyor

Ama bu adami affedersen cidden cok uyumlu bir cift oldugunuzu dusunucem nedeninide maddelememe gerek yok anlayan anladi..

hakaret edip küfür etmekten yorum yapamamıssınız bence...

hem o 19 yasında kı kızda hiç masum değil...

pek sakınıyor bellı kı kendını fırsatını bulunca kacıp gıtmemıs vıdeolarla sorularla uğraşmış..

al birini vur ötekine ikiside kötü karakterli...

Hakaretin forumdan biriyle alakasi yok adama ettim de kufuru goremedim pardon...

19 yasinda psikoz ve bu yuzden hastanede yatmis bir kizdan bahsediyosunuz farkindamisiniz buyuk ihtimal algi kaymasi yasiyodur zaten gecmiste yasadiklarina bakilirsa..ben kiz kardesini tanimiyorum tek bildigim hasta olmasi o da konu sahibinin bilgileri isiginda..
Bu tarz aldatilma konularinda hep kadina suc bulmak turk kadininin genel durussuzlugunda vardir zaten de kiz kardes suclu veya degil ne farkeder onunla da gorusmez ama suanda bitmesi gereken resmi bir evlilik ve hayatindan cikarmasi gereken bir adam var!!

KK bana "aldatmanın da bir şerefinin" olduğunu öğretti. Kim daha pislik bilemedim, kardeş mi koca mı?

Allahım kimsenin başına vermesin.. sizin yapacağınız tek şey hemen boşanmak...

bu kadar rezil bi durumun içinde olmana gerçekten çok üzüldüm...
çözüm belli aslında...
bu kaldırılacak bişey değil...

ben kardeşte suç bulmuyorum. kız alkol bağımlısı ve rahatsız. konu sahibi zaten bu yüzden dışlarda içmesin evde içsin diyorduk. sanırım hep beraber alkol alıyorlarmış.
kızın daha önce neden söylemediğine gelince benim fikrim şu
bu bir kaç kezolmuş. ve kızın yalancı olarak adı çıkmış. bunu ablasına dese yalan diyecek. iftiracı olacak.. napsın. sonunda yine olursa videoya çekerim o zaman söylerim demiş. ve bunuda yapmış. çünkü çoğu insan bu tarz şeylere iftira olarak bakıyor,hatta kıskanıyor bizi diye tepki veriyor.
burada bu tarz yazan çok kişi gördüm ben.
zaten kız bundan rahhatsız olmasa isteğiyle yaşasa ne videoya çeker nede size anlatır.

size gelince konu sahibi,düşünmenin anlamı yok. boşanmalısınız. ve kardeşinizde bu yaşadığı tacizden dolayı terapi almalı.

İnanmıyorum ya çok kötü bir durum. Böyle konulardan iyice psikolojim bozulmaya başladı artık, insan kocasına kardeşinin yanında bile güvenemeycekse, daha ne yapacak?:26:
Allah herkese akıl fikir versin yine de kız kardeşinizin psikolojik sorunları olduğundan eşinize buluyorum kabahati, bu durumundan faydalanmaya çalışan kendisi ne yazık ki. Kardeşinizin hoşuna gitseydi bu durum size bırakın anlatmayı ima bile etmezdi.

Merhaba,
Dikkatimi çeken bir şey var konunuzda kız kardeşim sorunlu vs demişsiniz kötüleme değilde sanki kız kardeşiniz sebep olmuş gibi hissettirmişsiniz. Kız kardeşiniz problemli sorunlu tamam, ama eşinizde bu durumdan faydalanmaya kalkmış gibi görünüyor. Bunuda dikkate almanizda fayda var bence. Durumunuz çok zor Allah yardımcınız olsun.

Hepsini okumadım ama yapılacak tek şey boşanmak. Hemen bir avukata gidip boşanma işlemlerini başlatmak. Şükür ki çocuğunuz yok.

Her iki tarafta hatalı suçlu. Bu olay daha öncede olmuş neden biraradalar siz yokken onu anlamadım madem kız kardeşiniz daha önceki olaydan da rahatsız olmuş neden hala eşinizle bir araya geliyor siz yokken evinizde kalıyor. Eşinizi de kız kardeşim zaten problemli diyerek aklamaya çalışmayın sonuçta onunla neden alkol alıyor madem rahatsızsa ve neden siz yokke o evde kalmasına izin veriyor alkol alınınca zaten malum yani. Zaten nişanlıyken de aldatmış kız kardeşinizle alakası yok kim olsa o ara aldatma potansiyeli varmış zaten bir an önce ayrılıp kendi yolunuza bakın.

Sizin yazdiklariniza katiliyorum ustelik ablasinin "zaten o yalancinin teki daha once de yalan soyledi" dedigi durum kizin psikolojisi ve algi kaymasiyla alakali bile olabilir kiz o sirada gercekten soylediklerine inaniyor bile olabilir hastaneye yatmis bir insandan bahsediyoruz..
Arkadas demis ki kacacagina video cekmis.bence aferin kacsaydi ablasi suan onu yalancilikla suclayip kocasiyla evliligine aynen devam edicekti.buyuk ihtimal ablasinida tanidigi icin ona kanitlamak istedi.zaten guvenilmemek,inanilmamak o kizin guvenini yeterince zedeliyodur sonucta rahatsiz eminim cok hassastir ama ailesi belliki bu tarz konularda cok bilgi sahibi olmadiklarindan simariklik saniyolar.alkol bagimliligi da tamamen psikolojik bir problem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…