Benim yıkımım:

Hala ne bebegi ne hayali..adam igrenc herifin teki kendinizdemsnz ustelik kardesinize yapiyor bunu..nasil hala bi daha yaparsa die birsey soyluyorsunuz...kusura bakmayn ana onunla oldugunuz surece ondan kalir yaniniz yok bana gore

Allah im daha neler duyucaz ya en kotusude sizin hala muammada olusunuz.....

teşekür ederim :)

artı bence burda gerçek kimliklerini söylemese de insanlar gerçek %100 un üzerinde kendileri oluyorlar ...artı reelde anlatıyorlar esasında ama burdaki gibi cümleler kurup konuşmuyorlar... tek bir kelime birilerine anlatmaya çalışıyorlar hali ile karşı tarafta tam olarak onu anlamıyor..o zaman gelip burda en ince ayrıntısana kadar yazabiliyorlar

Madem esin oncesindede boyle bisey denemis neden kardesin o zaman soylememis
Hadi soylememis neden sen yokken enistesiyle biraraya gelip alkol alip bide uzerine ayni evde kalmis

aynen katılıyorum. ben de fazlasıyla gerçek olanlardanım aslında.iş yerindeki arkadaşıma sıkıntımı açsam yarın ne olacağını bilemeyeceğim için tedbirli oluyorum ama burada yardırıyorum gitsin:)
özetle iyi ki KK var

Konu tarihi 24 Kasım 2013.
ada_aras konuyu hortlatan üye. Sebebi neydi ki?
itiraf ediyorum konu sahibinin kardeşiyim ben. eniştemle ablamın saadetini kıskandım ondan yaptım. altı üstü yıllar öncesine ait saçma bi konu. sanki devlet sırrını ortaya çıkardım alla alla

Herseyi halletmissiniz de cocuk yapmasi kalmis. Cocuklu biri olarak tekrar aldatilmaya hazir olun o zaman. Mideniz aliyorsa.

Off eski konuymus. Konuyu hortlatan arkadasi tebrik ediyorum.

itiraf ediyorum konu sahibinin kardeşiyim ben. eniştemle ablamın saadetini kıskandım ondan yaptım. altı üstü yıllar öncesine ait saçma bi konu. sanki devlet sırrını ortaya çıkardım alla alla
nasıl nasıl anlamadım ben bu işi yahu :)

Drottine kim....sen kimsin....iki isimle mi giriyorsunuz

nasıl nasıl anlamadım ben bu işi yahu :)

Drottine kim....sen kimsin....iki isimle mi giriyorsunuz
drottine bu hesabı kullanan kişi . ama hesap arkadaşınınmış. bahsi geçen olay da arkadaşının başına gelmiş. ben de maalesef iki yıl öncesinin konusunu bugün itibariyle gündeme getiren kişiyim. aynı zaman da drottine hesabını kullanan kişiyle de başka topicten tanışıklığımız konuşmuşluğumuz vardı.
ama aaa bir de çocuk mu düşünüyorsun,sen de eşinden farksızsın cümlelerine maruz kaldığı için olay hortladıktan sonra yeni bi hesap açarak bu hesaba pasif hale getirdi.
özetle reelde bu olay olsa şimdi kızın evini taşlayacak olan çoktu.
yani yaşasın SANAL:)

ay niye taşlayalım :) güzel güzel dedektifcilik oynuyoruz iste :)
Drottine neden bu arkaşa nickini veriyor...o arkadaş neden bu nickle geliyor vs vs..maksat sohbet olsun iste

ay niye taşlayalım :) güzel güzel dedektifcilik oynuyoruz iste :)
Drottine neden bu arkaşa nickini veriyor...o arkadaş neden bu nickle geliyor vs vs..maksat sohbet olsun iste
önceki sayfalara yazmış.başka hesap açacağıma arkadaşın hesabından yazayım demiş işte.offf benim açıklamalar da beyin yakıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…