- 14 Ağustos 2018
- 21.212
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.491
- 598
Git destek olmaya çalış gönlünü hoş et.Merhabalar size daha önce söylemiştim aile mevzusu ben kaçarak evlendim ve ailemle görüşemedik sadece tel le konuştuk şimdi amcam kanser ve gelip helallik al diyorlar ama hasta olma sebebinide beni gösteriyorlar eşim gitmemi istemiyor iki arada kaldım ya gidersem bana kötü davranırlar sa ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen fikir verin
Merhabalar size daha önce söylemiştim aile mevzusu ben kaçarak evlendim ve ailemle görüşemedik sadece tel le konuştuk şimdi amcam kanser ve gelip helallik al diyorlar ama hasta olma sebebinide beni gösteriyorlar eşim gitmemi istemiyor iki arada kaldım ya gidersem bana kötü davranırlar sa ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen fikir verin
sene olmuş 2019 hala bu tarz insanların duygularını bilimin önüne geçirmeye çalışanlar var pes....Merhabalar size daha önce söylemiştim aile mevzusu ben kaçarak evlendim ve ailemle görüşemedik sadece tel le konuştuk şimdi amcam kanser ve gelip helallik al diyorlar ama hasta olma sebebinide beni gösteriyorlar eşim gitmemi istemiyor iki arada kaldım ya gidersem bana kötü davranırlar sa ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen fikir verin
Size nasıl bir vicdan yükü bırakıyorlar böyle ?Merhabalar size daha önce söylemiştim aile mevzusu ben kaçarak evlendim ve ailemle görüşemedik sadece tel le konuştuk şimdi amcam kanser ve gelip helallik al diyorlar ama hasta olma sebebinide beni gösteriyorlar eşim gitmemi istemiyor iki arada kaldım ya gidersem bana kötü davranırlar sa ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen fikir verin
Yuhh yani 7 sene geçmiş üstündenFena olmayan bir evliliğim var 7 yıl oldu
Merhabalar size daha önce söylemiştim aile mevzusu ben kaçarak evlendim ve ailemle görüşemedik sadece tel le konuştuk şimdi amcam kanser ve gelip helallik al diyorlar ama hasta olma sebebinide beni gösteriyorlar eşim gitmemi istemiyor iki arada kaldım ya gidersem bana kötü davranırlar sa ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?