Benim yüzümden kanser olmuş

Allah şifayla beraber akıl sağlığı da versin.Kimse yeğeni kocaya kaçtı diye kanser olmaz.Güvenmiyorsan gitme, hakka hellalliğe bu kadar takıklarsa sana bu kadar büyük bir şeyi yüklemeye kalkarak yaptıkları şeyin kul hakkı olduğunu da düşünselermiş.

Git destek olmaya çalış gönlünü hoş et.
Hasta yatağında düşmanın olsada unut yaşananı.
Ha onlar kötü davranırsa oda onların ayıbı

Sanıyorum amcamizin evinden kactiniz. Buda onda ayrı bir sorumluluk duygusu oluşturdu. Büyük ihtimalle sahip çıkamadın gibi sözlerde söylenmiştir. Oda hem ailenize karşı saçma bi sorumluluk duygusu içine girmiştir. Ama amcanin hastalığı sizinle alakalı değil olamaz. Taktiri ilahi diyelim. Ölürse keşke gitseydim dememek için yada acaba gitsemiydim dememek için giderdim ben. En fazla laf söylerler kapat kulağını duyma. Hem belki vesile olur düzelir. Baktın olmuyor uzak durursun

Ben demiştim size daha önce amcayı arayıp arayı bulun diye. Çünkü babanız da amcanız istemediği için sizinle konuşmuyordu siz ailenizi özlüyordunuz. Bence gidin helallik alın kapansın bu konu ne olacak ki. Fırsatını bulmuşken hastalık vesilesiyle aile bağlarınızı sıkılaştırırsınız tekrar.

Allahın verdiği dert neden başkası yüzünden olsun , o zaman grip olsak, ateşimiz çıksa başkası yüzünden mi oldu diycez

Kendi kızı hamileyken boşandığı için kanser olmuştur amcanız, siz kaçtığınız için değil...

sene olmuş 2019 hala bu tarz insanların duygularını bilimin önüne geçirmeye çalışanlar var pes....
eğer gerçekten gitmek istiyorsan akraban sonuçta gitsen iyi olur ama gitmemek te senin seçimin eşinle konuş bir sorumluluğun yok sonuçta bu senin doğal hakkın gidersin yada gitmezsin ama tek gitme eşinle git bence

eşin gitmeni istemiyorsa gitme.. neden senin yüzünden kanser olsun ki..
görüşmeyiver boşver.

Siz kanser edemezsiniz amcanızı. Ajitasyon yapıyorlar. Bence gidin görün amcanızı. Hem onca yıl sonra ailenizi görmek size de iyi gelebilir. Kızarlarsa da dönersiniz. Şu an ailenizle yüzleşmekten korkuyorsunuz. Çok önceden yapmanız gereken şeyi yapın ve yüzleşin, bu sizi rahatlatacaktır.

M Mihra36 memlektiniz neresi merak ettim.

Memleketinin dogu illerinden biri olduğunu tahmin ediyorum ve ona göre yorum yapıyorum...

Dogu illerimizde kaçan kizlar yıllarca affedilmiyor...

Yine dogu illerimizde büyük amcalar yeğenler hakkında babadan daha çok söz sahibi oluyor....

Ve yine doğu illerimzide genelde kaçan kizlar yıllar sonrada olsa öldürülüyor....

Benim fikrim lütfen gitme...zaten esinde izin vermiyormuş...muhtemelen onlarin fikirlerini biliyordur ondan izin vermiyordur.

İki çocuğun annesiz kalmasın...lutfen...

günah keçisi seçilmişsiniz
benim yüzümden olma ihtimali yok diye diretin
sizinde kabullendiğinizi görürlerse sizi kendilerince günah keçisi ilan edip diş bilerler

kimse yeğeni kaçtı diye kanser olmaz ama çocukları buna inanırsa eşi buna inanırsa size hatta varsa minik de olsa evladınıza zarar verirler gitmeyin

Aynen size katılıyorum beni günah keçisi ilan Eti'ler ama başardılar huzurumu kaçırdılar niye benim mutsuzluğumla mutlu oluyorlar

Size nasıl bir vicdan yükü bırakıyorlar böyle ?
Yazık günah

Vicdaniniza dokunup hazır fırsat ele geçmişken kaçma 'hatanizi' da bununla birleştirmişler. Tabii ki sizin yüzünüzden olduğunu sakin düşünmeyin amac vicdana oynamak ya da günah keçisi bulmak... Amcanızla olan ilişkinizi bilemeyiz ve hangi evrede hastalığı? Amcaniz da çevrenin etkisi altında kalıp size kırıcı konuşabilir. Ben gitmek görmek isteseydim gider görürdüm. Ailenizin akrabalarınizin da tavrını kestirmek guc. Yapılacak şeylere kör söylenecek sozlere sağır olabilirseniz gidin. Neticede ölüm var, adam mı öldürdünüz milletin malını mi gasp ettiniz takmayin

Amcanızın sizin yüzünüzden kanser olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Herhangi bir ebeveynleriniz olsa anlayacağım fakat bu saçma geldi.
Gidin derim, eşinizi ilgilendirmesin bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…