Benim yüzümden kanser olmuş

Senin evliliginden amcana ne?
Onu ne ilgilediriyor acaba?
Neyse gecmis olsun Allah sifa versin
Gidip gitmemek sana kalmis
Ama kotu sozler duyacagini dusunuyorsan gitme.
Ya da git
Bilemedim.simdi

sizin yüzünüzden kanser olmamıştırda
yani kaçmak nedir
bunun olur yanı yokmuydu
değdi mi
kaçmak bana çok küçük düşürücü saygısızca geliyor

Kim kaçmak ister ki? Bazı aileler gerçekten saçmalıyorlar gençlere başka fırsat tanımıyorlar. Bide madalyonun diğer yüzünden bakılmasını nacizhane tavsiye ediyorum.

Çünkü ben ben amcamın evinden kaçtım bide bizde amcamın lafı geçer bütün sülale beni suçluyor özüntüden olmuş ben bile uyuyamıyorum
Siz sevdiğinizle evlenmeseydiniz üzüntüden kanser olur muydunuz?

Bence hayır. En fazla depresyon.

İstiyorsanız gidin görün.

Hastaligin kacmayla ne ilgisi var acaba helede yegeni ben olsam amcami seviyorsam giderim eğer birisi öyle bi şey dersede ağzının payını verir gelirim belki daha demezler amcani sevmiyorsan gitme

amca ne oluyormus sanki kendi kizi kacti. Bu sadece bahaneleri kimse yigenim kocaya kacti diye kanser olmaz. Allah korusun hayatini kaybedersede senmi oldurmus oluyorsun ?

Çünkü ben ben amcamın evinden kaçtım bide bizde amcamın lafı geçer bütün sülale beni suçluyor özüntüden olmuş ben bile uyuyamıyorum
yanlis anlamada baban duruken amca neymis . Adam hem kendi ailesine hemde baskalarinin ailesinedemi hukmediyor ?

Kim kaçmak ister ki? Bazı aileler gerçekten saçmalıyorlar gençlere başka fırsat tanımıyorlar. Bide madalyonun diğer yüzünden bakılmasını nacizhane tavsiye ediyorum.
kimse istemezde
ailler kimi zaman doğru karar veremeselerde genel olarak gençlerin fark etmediği ayrıntıları fark edip engel olmaya çalışıyorlar
birde kaçmak kelimesi ne kadar çirkin kinden ne için kaçıyorsun
karşı taraf buna değiyormu
hiç bu konuda taviz veremem çok çirkin bir durum

Ben de hoş bulmuyorum ama bazen kaçana değil de kaçırana da bakmak gerekir. Sonuçta her genç kız telli duvaklı ailesinin rızası ile sevdiği adamla evlenmek ister. Tek yönlü bakılmasını doğru bulmuyorum o yüzden belki biraz da kız açısından bakarsak bu denli katı olmayız diyorum. En doğrusu anne baba rızasını almaktır elbette ama her durumda da anne baba haklı olmayabiliyor.

Mrb..bu ne cahilliktir bence seni gormek icin boyle diyorlar...ondan helallik falan almak zorunda degilsin öz kizi degilsin ki kederden kanser olsun.

aillelere bende kızıyorum gerçekten düşünemeyen duygularıyla hareket eden nesiller yetiştiriyoruz
sonra hatalar kaçınılmaz oluyor

İzinsiz evlenmek doğru dil zaten eşim gösterdi yanlış tercih iki oğlum var büyüğü hastanede 5 dakika kayb oldu ömrümden ömür giti o an ben ne yaptım dedim eşim gerçekten beni kimseye ezdirmedi ama beni bir kafesin içine hapseti çocuklarım olmasaydı çoktan Can'ıma kıymıştım ben herdüştüğüm de kalkmasını bildim eşimle kavga etik karakolluk olduk tedbir kararı aldırdım ve yalvar yakar barıştık ve ben hep tektim kimsem yoktu ama eşime onu hisetirmedim şimdi gene bir darbe

Çok teşekür ederim hepinize içimi kimseye dökemirdum bu arada amca beni çok severdi kizı gibi bide amcam imam insanların konuşması hocanın yiğeni Nasıl kaçar o kaçtıysa başkaları neler yapara döndü

Aileyle görüşmek için bir fırsat belkide bu. Kötü davranirlarsa kalkıp gelirsiniz , eşinize de bir şey demezsiniz.

Eşinizi karistirmayin , hakkı yok buna. Hem kız kaçırmış hem engel oluyor , bu kadar da olmaz.

Doğru Onlar kars da ben İstanbul çocuklar var vermese Nasıl giderim çocuklar küçük gitmesem bu sefer bir gelip amcanı görmedin diyecekler belki de senin yüzünden öldü diyecekler çok zor Allah hiçkimseyi çaresiz bırakmasın

Sizde buna inandınız.Aileniz günah keçisi arıyor belli ki.Gidin amcanızı görün isterseniz ancak takdir-i ilahi bu sizinle alakalı bir durum değil.

İnsanın elinde değil ki arıyorum Nasıl dıyorum kötü diyorlar sonradan yaptığına deydimi diyorlar ne alakası var gitmesenemsede olacağı varmış diyorum evet öyle ama sen böyuk bir etkensin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…