Senin evliliginden amcana ne?Merhabalar size daha önce söylemiştim aile mevzusu ben kaçarak evlendim ve ailemle görüşemedik sadece tel le konuştuk şimdi amcam kanser ve gelip helallik al diyorlar ama hasta olma sebebinide beni gösteriyorlar eşim gitmemi istemiyor iki arada kaldım ya gidersem bana kötü davranırlar sa ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen fikir verin
sizin yüzünüzden kanser olmamıştırda
yani kaçmak nedir
bunun olur yanı yokmuydu
değdi mi
kaçmak bana çok küçük düşürücü saygısızca geliyor
Siz sevdiğinizle evlenmeseydiniz üzüntüden kanser olur muydunuz?Çünkü ben ben amcamın evinden kaçtım bide bizde amcamın lafı geçer bütün sülale beni suçluyor özüntüden olmuş ben bile uyuyamıyorum
Doktor versin bence cevabı neden olduğunuÇünkü ben ben amcamın evinden kaçtım bide bizde amcamın lafı geçer bütün sülale beni suçluyor özüntüden olmuş ben bile uyuyamıyorum
yanlis anlamada baban duruken amca neymis . Adam hem kendi ailesine hemde baskalarinin ailesinedemi hukmediyor ?Çünkü ben ben amcamın evinden kaçtım bide bizde amcamın lafı geçer bütün sülale beni suçluyor özüntüden olmuş ben bile uyuyamıyorum
kimse istemezdeKim kaçmak ister ki? Bazı aileler gerçekten saçmalıyorlar gençlere başka fırsat tanımıyorlar. Bide madalyonun diğer yüzünden bakılmasını nacizhane tavsiye ediyorum.
Ben de hoş bulmuyorum ama bazen kaçana değil de kaçırana da bakmak gerekir. Sonuçta her genç kız telli duvaklı ailesinin rızası ile sevdiği adamla evlenmek ister. Tek yönlü bakılmasını doğru bulmuyorum o yüzden belki biraz da kız açısından bakarsak bu denli katı olmayız diyorum. En doğrusu anne baba rızasını almaktır elbette ama her durumda da anne baba haklı olmayabiliyor.kimse istemezde
ailler kimi zaman doğru karar veremeselerde genel olarak gençlerin fark etmediği ayrıntıları fark edip engel olmaya çalışıyorlar
birde kaçmak kelimesi ne kadar çirkim kinden ne için kaçıyorsun
karşı taraf buna değiyormu
hiç bu konuda taviz veremem çok çirkin bir durum
aillelere bende kızıyorum gerçekten düşünemeyen duygularıyla hareket eden nesiller yetiştiriyoruzBen de hoş bulmuyorum ama bazen kaçana değil de kaçırana da bakmak gerekir. Sonuçta her genç kız telli duvaklı ailesinin rızası ile sevdiği adamla evlenmek ister. Tek yönlü bakılmasını doğru bulmuyorum o yüzden belki biraz da kız açısından bakarsak bu denli katı olmayız diyorum. En doğrusu anne baba rızasını almaktır elbette ama her durumda da anne baba haklı olmayabiliyor.
Sizde buna inandınız.Aileniz günah keçisi arıyor belli ki.Gidin amcanızı görün isterseniz ancak takdir-i ilahi bu sizinle alakalı bir durum değil.Çünkü ben ben amcamın evinden kaçtım bide bizde amcamın lafı geçer bütün sülale beni suçluyor özüntüden olmuş ben bile uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?