Benim yüzümden kanser olmuş

Mihra36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
94
21
3
36
Merhabalar size daha önce söylemiştim aile mevzusu ben kaçarak evlendim ve ailemle görüşemedik sadece tel le konuştuk şimdi amcam kanser ve gelip helallik al diyorlar ama hasta olma sebebinide beni gösteriyorlar eşim gitmemi istemiyor iki arada kaldım ya gidersem bana kötü davranırlar sa ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen fikir verin

Baban olsa tamam anlarım ama amcan senin yüzenden neden kanser olsun ki seni bahane ediyolar bence.. ve çok cahiller

Çünkü ben ben amcamın evinden kaçtım bide bizde amcamın lafı geçer bütün sülale beni suçluyor özüntüden olmuş ben bile uyuyamıyorum

Çünkü ben ben amcamın evinden kaçtım bide bizde amcamın lafı geçer bütün sülale beni suçluyor özüntüden olmuş ben bile uyuyamıyorum
sizin yüzünüzden kanser olmamıştırda
yani kaçmak nedir
bunun olur yanı yokmuydu
değdi mi
kaçmak bana çok küçük düşürücü saygısızca geliyor

Bilmiyorum niye bana bu yükü yüklüyorlar bide gel hırsımızı senden alalım diyorlar resmen

Ay kötü yolamı düştün sanki tamam yapmışsın bi hata kaçmışsında... eskiden bu kaçmalar daha çokmuş peki niye eskiden hiç kanser yokmuş madem öyle

Ne alaka, hangi amca yeğeni çok da kafaya takar.. Gidebilirsin, hem çağırıp hem kötü davranmazlar heralde bunu sen daha iyi bilirsin tabi..

Siz gidin görün tabi de,sizin yüzünüzden kanser olmak falan onlar hikaye.1.si kanserde genetik faktörler de etkili,2.si bu denli üzüleceği stres yapacağı ne olmuş olabilir.Siz vicdan yapın diye suç atıyorlar sakın kendinizi suclu hissetmeyin.Kanser yani yalnızca üzülenlerin mi basına geliyor

Bilmiyorum saki bütün aile üstüme gelecekler çünkü gelderken bile biliyorsun dimi seni yüzünden hasta oldunu bunu diyende öğretmen halam çekiceğimi söylemiş halamda gelsin tabi onun yüzünde ol zaten demiş kendimi çok köt

Amcanız siz kaçtınız diye kanser mi olmuş?

Bence ailenizden kaçarak en doğru kararı vermişsiniz. Bu cahillikteki insanlardan aklı başındaki her insan kaçar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…