Merhabalar,
Yine Sıkıntıdayım yine ben.ayni vardiya da çalıştığım eski erkek arkadaş dün bana 2 ay önce verem olduğunu şu anda ilaç tedavisi gördüğünü ve ilerlediğini söyledi.2 ay önceki süreç bizim ayrıldığımız döneme denk geliyor.Dunden beri inanılmaz vicdan azabı yaşıyorum.yalan söyleyeceğini beni tekrar kazanmak için böyle bir şey ortaya attığını düşünmüyorum.
Verem olsa bile bunun sizinle ilgisi olduğunu zannetmiyorum ama hastalıkla mücadele ederken ayrılmak onu iyice zorlamıştır.Merhabalar,
Yine Sıkıntıdayım yine ben.ayni vardiya da çalıştığım eski erkek arkadaş dün bana 2 ay önce verem olduğunu şu anda ilaç tedavisi gördüğünü ve ilerlediğini söyledi.2 ay önceki süreç bizim ayrıldığımız döneme denk geliyor.Dunden beri inanılmaz vicdan azabı yaşıyorum.yalan söyleyeceğini beni tekrar kazanmak için böyle bir şey ortaya attığını düşünmüyorum.
Tam o dönem ağzından kan gelmeye başladığını söyledi dünden beri ağlıyorum.bittim resmen
hayır efendim, tüberküloz basili yüzünden verem olunur.
elinize basili alıp adamın akciğerlerine tıkmadınız ya.
öyle ayrılık acısından da immün sistem o kadar zayıflamaz.
eskilerin ince hastalığı durumu günümüzde pek geçerli değil yani.
boş yapmış biraz arkadaşınız.
basili kaptıktan sonra en erken 1 ay içerisinde semptomlar gelişmeye başlar.Tam o dönem ağzından kan gelmeye başladığını söyledi dünden beri ağlıyorum.bittim resmen
Hayır ben geçirmedim ama dönem ortaya çıkmış.bana 2ay sonra söyledi doktor ilerledi demiş.Siz tüberkoloz geciren biri misiniz o zamanlar? Neden sizden bulassin?
Hayır ben geçirmedim ama dönem ortaya çıkmış.bana 2ay sonra söyledi doktor ilerledi demiş.
İnanmayın şöyle vicdana oynayan yalancılara. İntihar edicem yalanı 1, senin yüzünden hasta oldum yalanı 2. Fazla Türk filmi izledi sanırım aşk acısından verem olmayı ordan öğrenmiş.Merhabalar,
Benim ayrılmak istemem tetikledi sanirimyani? Siz niye vicdan acabi cekiyorsunuz orasini anlamadim. Sizden bulasan birsey degil.
Ya he heBenim ayrılmak istemem tetikledi sanirim
Benim ayrılmak istemem tetikledi sanirim
Baktı ki çok çektirdi bana şimdi ben de ona yapayım demiş1 senedir birlikteydik benim çok skintilarimla aglamalarimla uğraştı sonrasında başka bir sebepten olmayacağını anlayıp ayrıldık.2 ay oldu.tam da o dönem çıkmış.ben dün öğrendim.benimle yaşadığı skintilardan mi böyle oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?