Geri zekalı resmen yabenim bir eski erkek arkadas vardi, ayrildiktan sonra serumlu falan bir resmini atip kanser oldugunu cok umut vaad etmediklerini soylemisti yersen, 5 ay sonra evlendibazı arabesk erkekler severler boyle numaralari
Ay ben olsam bana soyledigi an hemen yanindan kacardim ne vicdan azabi yaaa verem mi kaldiMerhabalar,
Yine Sıkıntıdayım yine ben.ayni vardiya da çalıştığım eski erkek arkadaş dün bana 2 ay önce verem olduğunu şu anda ilaç tedavisi gördüğünü ve ilerlediğini söyledi.2 ay önceki süreç bizim ayrıldığımız döneme denk geliyor.Dunden beri inanılmaz vicdan azabı yaşıyorum.yalan söyleyeceğini beni tekrar kazanmak için böyle bir şey ortaya attığını düşünmüyorum.
Dünyadan haberiniz yokmu sizİn yada bizle dalga geçiyorsunuz... şimdi ben sizin yüzünüzden hamileyim,haftalarca kustum hastanelere düştüm desem inan aynı şey... ona göre az uyanık olun...Tam o dönem ağzından kan gelmeye başladığını söyledi dünden beri ağlıyorum.bittim resmen
Eski Türk filmi kıvamında bir ex...Merhabalar,
Yine Sıkıntıdayım yine ben.ayni vardiya da çalıştığım eski erkek arkadaş dün bana 2 ay önce verem olduğunu şu anda ilaç tedavisi gördüğünü ve ilerlediğini söyledi.2 ay önceki süreç bizim ayrıldığımız döneme denk geliyor.Dunden beri inanılmaz vicdan azabı yaşıyorum.yalan söyleyeceğini beni tekrar kazanmak için böyle bir şey ortaya attığını düşünmüyorum.
Aşk meşk işleri çoluk çocuğun eline düşünce böyle oluyor. 15 yaş sevgili edinmek için erken değil mi yavrum. Sen daha yalan ile gerçeği ayıramıyorsun hangi ara sevgili buldunBenim ayrılmak istemem tetikledi sanirim
Çok safsın be, bu dünyada yerler seni, yerler.Benim ayrılmak istemem tetikledi sanirim
Benim ayrılmak istemem tetikledi sanirim
Verem hastalığı hala var mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?