Benim yuzumden mi verem oldu?

Benim eskisi de acildeyim serum takıldı yatiyom intihar ettim dediydi ama markette sigara alırken çıktı

benim bir eski erkek arkadas vardi, ayrildiktan sonra serumlu falan bir resmini atip kanser oldugunu cok umut vaad etmediklerini soylemisti yersen, 5 ay sonra evlendi bazı arabesk erkekler severler boyle numaralari
Geri zekalı resmen ya

Adam aşkından ince hastaliga yakalanmis. Kendini bu adam icin heder etmelisin bu saatten sonra.

İnsanlar bir şeyleri dramatize etmeyi çok seviyor... Sizlik bir durum yok ki, kendini acındırıyor, dikkat çekmeye çalışıyor, olayları abartarak dramatize ediyor; Mansur başkan geldi aklıma, ben masaya çıkıp bir de tepin istersen derdim şahsen.

Ay ben olsam bana soyledigi an hemen yanindan kacardim ne vicdan azabi yaaa verem mi kaldi

Tam o dönem ağzından kan gelmeye başladığını söyledi dünden beri ağlıyorum.bittim resmen
Dünyadan haberiniz yokmu sizİn yada bizle dalga geçiyorsunuz... şimdi ben sizin yüzünüzden hamileyim,haftalarca kustum hastanelere düştüm desem inan aynı şey... ona göre az uyanık olun...

Eski Türk filmi kıvamında bir ex...

Bende psikolojik olarak hep "acaba benim yüzümden mi?" sendromu var..Bir de üstüne biri senin yüzünden hasta oldum dese ben hasta olurdum herhalde:)))) Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cidden.Allahtan gelene bile senden diyene ne denir bilemedim.

Sanatoryumlarda veremi değil de psikolojiyi mi düzeltiyorlar acaba. Sonuçta üzüntüden oluyorsa psikoloji düzelince düzelmesi lazım dimi

Bizim bi komsu vardi, sen tanirsin)))) Sevgilisinden ayrildi mi, cocugun da uzuntuden bi bobregi alindi mi. Kiz da uzuntuden gozlerini kaybetti mi. Ehhh, demem o ki, noldu o cocuga yeaaa))))
Kesin uzuntudendir hastaligi))))

Eskiymiş daha ne görüşüyosunuz ki? Birde böyle bişeyde bile sizi zan altında bırakmayı düşünmüş. Çok ayıp şu yaptıgı.bi daha görüşmeyin sakın. Uyanığa bak ya. KV m dünyanın en rahat kişisidir iki yıl oldu oda geçirdi o hastalığı. Öyle psikolojiyle olmadı biyerden bulaşmış. Ciğerine yerleşmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…