Benim yüzümden... :(

gelecekvizyon

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
625
728
23
Hanımlar kendimi varya berbat hissediyorum. Ben neden böyle bir düşüncesizlik yaptım başkasının hakkına mı girdim.

Bugün bana çiçek sepetinden çiçek geldi. Evde annem vardı ben dışarıdaydım. Beni aradı bir numara öncesinde. İşte size çiçek geldi dedikten sonra adresimi sorgulamaya başladı arayan kişi ama böyle nasıl desem beni azarlar gibi ukalaca ya ben sanki çocuğum da annem beni paylıyor gibiydi resmen. Yanlış adrese gitmesin diye dedi ama sinirli sinirli böyle. Bu arada adresime defalarca çiçek de başka ürünler de gelmiştir sorun olmamıştır. Neyse o yanlış adrese gitmesin diye deyince neyse dedim adam doğru söylüyor boşver tam adama tamam o zaman siz bu adrese gönderin diyecektim ki ben konuşurken çat diye yüzüme kapattı.

Geleyim meseleye ben bunun üzerine çok sinirlendim şikayet ettim. Şikayet üstüne özür için çiçek yollamışlar. Çiçeği getiren gene aynı adammış. Ben gene evde yoktum. Anneme işte beni işten çıkarırlar falan demiş. Çok üzgünmüş.

Ben bunu duyduğumdan beri kendimi berbat hissediyorum. Allahım resmen adamın işine mi sebep olucam. Hemen çiçek sepetine mail attım tekrardan. Çıkarırlar mı işten. Bu krizde bi de hay kafama edeyim. Gerçekten başka neler yapabilirim kafam durdu.

Son zamanlarda da bu şikayetler moda oldu,adam kim bilir ne kadar yoğun ağır çalışıyorki,öyle konuşmuş.doktorları şikayet,öğretmeni şikayet,onu bunu şikayet.ne kadar da tahammülsüzleştik böyle.bu da size ders olsun
Kusura bakmayında şikayet edilmeyecek gibi değil hele eğitim
Bir işi yapıyorsan hakkıyla yap
İki yıl izinlerle meslek hayatını geçir bakan eşi diye hop saraya atan
Şikayet ediyormuyuz hiç

Beni de aras kargodaki adam dellendirmişti böyle. Agresif agresif tavırlar. Sanırsın bedavaya çalışıyolar. İlk şikayet sizseniz hemen çıkarcaklarını sanmıyorum. Ama aynı kişiye yoğun şikayet varsa değerlendirirler. Neyse çok takılmayın hak yerini bulur.

Beni de aras kargodaki adam dellendirmişti böyle. Agresif agresif tavırlar. Sanırsın bedavaya çalışıyolar. İlk şikayet sizseniz hemen çıkarcaklarını sanmıyorum. Ama aynı kişiye yoğun şikayet varsa değerlendirirler. Neyse çok takılmayın hak yerini bulur.
Güya ilk şikayetim demiş

Şikayet etmekle iyi yapmışsın, herkes yoruluyor herkes... nasıl ki devlet dairesindeki memur çok yoğun diye kimseyi azarlama hakkına sahip değilse, kargocu da sahip değil... işten çıkarmazlar tek şikayetle ama bundan sonra hareketlerine dikkat eder...

O yukarıdaki “şikayet moda oldu” temalı mesajı da ciddiye alma, yazmış olmak için yazmış işte...

Şikayet etmekle iyi yapmışsın, herkes yoruluyor herkes... nasıl ki devlet dairesindeki memur çok yoğun diye kimseyi azarlama hakkına sahip değilse, kargocu da sahip değil... işten çıkarmazlar tek şikayetle ama bundan sonra hareketlerine dikkat eder...

O yukarıdaki “şikayet moda oldu” temalı mesajı da ciddiye alma, yazmış olmak için yazmış işte...
O da yarama tuz bastı zaten

Son zamanlarda da bu şikayetler moda oldu,adam kim bilir ne kadar yoğun ağır çalışıyorki,öyle konuşmuş.doktorları şikayet,öğretmeni şikayet,onu bunu şikayet.ne kadar da tahammülsüzleştik böyle.bu da size ders olsun
Tahammulsuzlesen bahsettikleriniz olmasin kimse durduk yere keyfi olarak sikayet etmiyordur
Herkes isini duzgun yapsa ortada sorun olmaz konu sahibide ne kadar vicdanli ki isten cikarabilirler diye dert ediyor kendine burdan ne dersi cikarsin anlamadim

Benim de bir pizzaci sikayetim var ancak hic vicdan yapmadim isin niteligi ne olursa olsun ciddiyet ister etik ister.

İsinden olmaz ama hanesine eksi yazilir ikinci, ucuncu olayda ancak olursa bir seyler olur.

Herkes isini duzgun yapsin bir zahmet. Hata olur anlarim ama bile isteye de ukalalik yaparsan sonucuna katlanirsin.

insan önce kendisine ve ekmeğini kazandığı kapıya saygı duyacak. çabasıyla emeğiyle hakkıyla yapılan her iş kutsaldır, ister öğretmenlik, ister kargo elemanlığı, ister kapıcılık olsun. ve kimse kimseyi azarlayamaz.
bence çok iyi olmuş şikayet etmeniz, beyefendi bir kendine gelsin. kimse kimseyi ilk şikayette işten çıkarmaz diye düşünüyorum, sadece uyarırlar. düzgün biriyse o da bu uyarıdan ders alır.

konu sahıbı ben sızı haklı buldum bosuna vıcdan yapmıssınız
dogru duzgun calısan ınsanı oyle bır sıkayetle pat dıye ısten cıkarmazlar
ısı yogun vay efendım streslı dıye bırsey yok o ısı bılerek gırıp calısıyor ben yogun ıste calısıyorum dıye ınsanları azarlama hakkına sahıp degılım duzgun calıssın

her ısın kendıne gore zorlugu var altı ustu cıcek sepetınde calısıyor nedır yanı acık kalp amelıyatımı yapıyor abartmasın

Olan olmus sıkmayın canınızı hem bı sikayetı dikkate almazlar bı kac tane olmalıki dikkate alınsın. Buda o kisinin isini iyi yapmadığını gösterır.

Back
X