Canim "Allahın emaneti "Diye dedimki olurda birşey yapacak olursa aklına bu sözüm gelsin diye Almanyaya ha deyince altin getirmek kolay değil kiÇalan her kimse ve neyi calmıssa onemli degil, on katı kendinden cıksın.
Konudaki tek kötü insan kocan bu arada
Seni herkes kandırabilir ama kocan yapmamalıydı. Insallah sessiz kalmazsın.
Bu arada cocuk allahın emanetıdır ve kimseye verilmez dı mı, altınların allahın emanetıydı madem yanında goturecektın.
Kaynanama neden allahın emanetini emanet edeyim ki, benden daha mı duzgun ve ıyı bırı. Hatalısın sende kocan kadar.
Kendi annene bıraksaydın? Vicdan... Biz sanıyoruz kı herkes bizim gibi.Canim "Allahın emaneti "Diye dedimki olurda birşey yapacak olursa aklına bu sözüm gelsin diye Almanyaya ha deyince altin getirmek kolay değil ki
Canim "Allahın emaneti "Diye dedimki olurda birşey yapacak olursa aklına bu sözüm gelsin diye Almanyaya ha deyince altin getirmek kolay değil ki
Alsınlarda sebebı onemlı degılAlacaklarına adım gibi eminim ama benden izinsiz yapmaları ağrıma gitti ki vermezdim orasida öyle ama çok kötü oldum ben akrabayim zaten eltim alıyorlar ama annenden korktukları için dedi annem biraz sinirli bir kadındır bir yanlış gördü mü affetmez her yere bu hatalarını anlatır bunuda biliyorlar rezil olmamak için alıyorlar kara kasım kara gözüm için değil ilk evlendigimde çok sakindim ses etmezdim vur enseye al lokmayı tarzi biriydim şimdi onların tutumuna göre çok agresif biri oldum onlara karşı ve bu altınlar yüzünden yuvamin dagilacagini çok iyi biliyorlar bu konuda yuva bozan taraf olmamak icin alıyorlar yada almışlar eltimle henüz bu konuyu konuşmadım..
Alacaklarına adım gibi eminim ama benden izinsiz yapmaları ağrıma gitti ki vermezdim orasida öyle ama çok kötü oldum ben akrabayim zaten eltim alıyorlar ama annenden korktukları için dedi annem biraz sinirli bir kadındır bir yanlış gördü mü affetmez her yere bu hatalarını anlatır bunuda biliyorlar rezil olmamak için alıyorlar kara kasım kara gözüm için değil ilk evlendigimde çok sakindim ses etmezdim vur enseye al lokmayı tarzi biriydim şimdi onların tutumuna göre çok agresif biri oldum onlara karşı ve bu altınlar yüzünden yuvamin dagilacagini çok iyi biliyorlar bu konuda yuva bozan taraf olmamak icin alıyorlar yada almışlar eltimle henüz bu konuyu konuşmadım..
Canim getirecektik burda kasa tutacaktık ama seneye mutlaka getirecem almamislarsada kızlarımla boşanmış bir şekilde gelmiş olucam sabir Allah diyorum Yemin ederim eltimin söylediğini dersem kadını yerler yazık onada ve ona karşı mahçup da olmak istemiyorum bi sir verdi nasıl derimBen asla birisine bişeyimi emanet etmem ne gerek var banka kasaları var biliyorsunuzdur sizde kasa koyup gitseydiniz keşke güvenli bir şekilde saklanırdı hata baştan sizde olmuş sonrada eşinizde hepbirlikte arkanızdan iş çevirmişler.
Yok bu sene ehliyet ve dili halledecektim olmadi seneye bi yapayim bunları artık sabir etmem herşeye bazı düzenleri kurmam gerek ondan sonra Allah kerimSizi azıcık düşünseler ne yaparlardı ne de şimdiye kadar kapatmadan dururlardı. Görüşmeyin, altınları alın, silin gitsin. Daha sonra yine benzer şeyler yaşarsınız. Almanya’da çalışıyor musunuz? Mutlaka dili vs halledin ve çalışın.
Canim getirecektik burda kasa tutacaktık ama seneye mutlaka getirecem almamislarsada kızlarımla boşanmış bir şekilde gelmiş olucam sabir Allah diyorum Yemin ederim eltimin söylediğini dersem kadını yerler yazık onada ve ona karşı mahçup da olmak istemiyorum bi sir verdi nasıl derim
Bence borsaya yatirdiklarinda haberi yoktu ama gittiğimizde mutlaka haberi olmuştur ki benide kandırmaya çalışıyorBir de üzerinden iki sene geçmiş ve açıklama bile yapmamış, sormamışlar. Hala eşinizin haberi olup olmadığını yazmadınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?