Benimde Altınlarım gitti ...

keşke bir banka kasası tutsaydınız, bu devirde kimseye güven olmuyor ne yazıkki.

çok kötü çok fenayızı gülücüklerle söylemek de ne bileyim :)
ne güzel şeylerle övünüyor gibisiniz öyle..

çok kötü çok fenayızı gülücüklerle söylemek de ne bileyim :)
ne güzel şeylerle övünüyor gibisiniz öyle..
Hanımefendi ben bize fena demelerine gülüyorum çünkü çok salakça biz o kadar fena değiliz ki fena demeleri abes geliyor bize

Dikkatimi şu çekti: insanın yaptığı yanlışlar er geç ayağına dolanıyor. İzinsiz altın alınmış, alan kişi zarar etmiş, şimdi yerine koyacak ama altın kaç katına çıktı. Emanete hiyanetin sonucu. İnşallah eltinin dedigi gibi kötü niyetli değildirler de yerine koyarlar

Bu konuda anlamadığım tek şey. Tr ye geldiğiniz de neden yabancı bilezik takarken sormadınız hani beni altınlar nerde diye?

Hanımefendi olmamış işte baştan kimseye emanet etmeyecektiniz benimde ziynet eşyalarım var ve kasada, kimseye birgün bile emanet etmedim bence edilmemelide.Ayrica evde altın saklamak çok tehlikeli bir durum kimse yapmamalı..Yapacak bişey yok alırlar inşallah bende olsam eltimi ele vermezdim.Ama eşinizin bu durumdan ne kadar haberi var oda önemli.

Ayrıca bir ara değişik birkaç bilezik taktınız takarken kendinizinkileri hiç sormadınız mi?neden hangi sebeple taktınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…