Benimde bebegim olurmu

Bizzat ben kendim varim..2 milyon spermle morfoloji bozuk.hareket yok 6 kere negatif tup bebekden sonra doktorum cok yiprandiniz birakin tedaviyi demesine rağmen..başka doktorların da tedavisiz mümkün demelerine ragmen..normal kendiligimden hamile kaldim mucize icimde kipir kipir simdi
Benim olduysa herkesin olur.. sabret.. inan vazgeçme ..burda herkese ayni seyi söluyorum..rabbim sanada benim gibi hic ummadigin bi anda nasip etsin insalahhhh

Yilda 1 denedim cok yuklenmedim canim toplam 3 deneme normal yoldan ihtimal olmadigi icin cocuk istedigmz icin durmak istemiyoruz yasim genc

yaşın gençse bence biraz ara verin. bir sene filan ne bileyim takılın kafanıza göre. olacağı varsa illaki olur, zaten deniyosunuz da tedaviyi.

Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun canım üzülme rabbim büyüktür mahrum etmez inşallah benim akrabadan eşinin spermi çok azdı normal yolla bile olmazdı şimdi normal yolla olmuş kendiliğinden rabbim büyük işte kurban olim emrine hayırlısı yüreğini ferah tut

yaşın gençse bence biraz ara verin. bir sene filan ne bileyim takılın kafanıza göre. olacağı varsa illaki olur, zaten deniyosunuz da tedaviyi.
en sonki tedavim temmuzdaydi bir sonrakinide nisan mayis gibi düşünüyorum zaten canim bu arada esime incir kürü deniyoruz bakalim insallah faydasi olur

Ayy Allahim icime su serptin nasil mutlu oldum ya bunu hemen esimede soylicem Allahim evladını sana bagislasin canim benim insallah bizede her isteyenede boyle mucizeler yasatirr sana masallahh diyorum

en sonki tedavim temmuzdaydi bir sonrakinide nisan mayis gibi düşünüyorum zaten canim bu arada esime incir kürü deniyoruz bakalim insallah faydasi olur

olur umarım.

benim bi arkadaşım var. tek çocuk. onun da ailesine çocuğunuz olmaz denmiş. tedavi vs denemişler olmamış. bırakmışlar artık, ümidi kesmişler yani. 10. yıllarında arkadaşım olmuş kendiliğinden.

Ayy Allahim icime su serptin nasil mutlu oldum ya bunu hemen esimede soylicem Allahim evladını sana bagislasin canim benim insallah bizede her isteyenede boyle mucizeler yasatirr sana masallahh diyorum
Saol allah razı olsun canim..bak yasin gençmiş sakın kendini üzme ben 38 yaşındayım..9 sene bekledik ve birazda benden oldu cok panik oldum yasım geciyor diye..psikolojim bozuldu üst üste tüp bebek yaptik ..maddi olarak bilirsin cok zor hala ödüyoruz harcadigımiz paraların borćlarini...biraz oluruna bırakmanı tavsiye ederim...yanliz bu arada boş durmayın ..esin iyi bir üroloji doktoruna gitsin takviye vitamin falan veriyolar...eşinle ikiniz zeytinyaginda bekletilmiş incir yiyin en son bunu yedik eşimle ve faydası oldugunu düsünüyorum ..bal çörek otu karısımı ve mutlaka keciboynuzu pekmezini yesin eşin benim eşim hiç bırakmadı..ve mutlaka yumurta takibini yap ..ben doktor bana bırakın tedaviyi dedigi gün gittim intertten bi koli yumurtlama testi aldim ..doktor nerden bilicek rabbim bilir dedim hep inandım yani....asĺinda halaaaa inanamıyorum karnimda bebegim olduguna kucagima aldigimda bile bu benim mi derim kesin...
Allah isteyen herkese nasip etsin...

suan esim incir kürü ve emodex kullanıyor urolojiye cok gtti faydasi olmadi canim sadece 1kere ignelerle sayi 11milyona cikti iğneyi 1ay biraktiki 2milyona düşmüş ignelerinde zararimi olmuştu ne doktor birakalim demisti hormon eksikligi olanda igne ise yararmis ama benim esimde hormonal bozuklukta varikoselde yok sebepsiz 4 5 milyon

Kendi hayatimi anlatayim sana.annemin evlendikten sonra 5 -6sene cocugu olmamis.neler neler demisler kocani degistir demisler daha neler neler.grl zaman git zaman aslinda ailem olan kisiler ki bu amcam oluyor erkek cocuk diye diye 3 cocuk yapmislar.bu olacak cocukta kiz olursa size veririz demisler.ve tabi kiz olmusum.anneme vermisler beni.annem bana okadar iyi bakmiski.benden 3 sene sonra kendi kendine kardesim olmus.ondan sonrada 2 tane daha.yani annemin cocugu 9 seneden sonra kendi kendine olmus.kisacasi rabbim ol diyecek o ol dedimi olmayacak is yok.dua ve tevekkul et sen.herkesin bi imtihani var bu dunyada.

benım eşimin sperm hareketi azdı doktor toz bi ilaç verdi kullandık fayda etmedi. araştırmalarım sonucu l-arginine,l-karnitine ve pharmaton kullandım şükürler olsun hamile kaldım. biz 1 bucuk sene bekledik 2 kere kimyasal gebelik oldu. tabi herşey Allah'tan yeterki Rabb'im ol desin❣ bunlar sadece bi vesile

Allah büyük ümidinizi kesmeyin.eşimin arkadaşına doktor çocuğun olmasi imkansız 0 Sperm demiş.kendiliğinden oldu bebisleri.kafaya takmayın sadece

Canm mrb..bende 5.5yıllık evliyim benmde bi bebeğim yok cok istiyorum ama olmuyor..benm 5negatif 2 kimyasal tüp bebek denemem var(bizde sorun bende çikolata kisti ve haşimato varumarım bizimde bir gün yüzümüz güler..

Meryem suresi ve hurmayı araştırın lütfen.Olur neden olmasın Rabbim ol dedi mi herşey olur.Hayırlısı olsun.

Tanıdık bir ablamın kardeşi azospermdi,6 yıl hiçbir tedavide olmamış.Sürpriz bir şekilde kontrole gittiğinde hamile oldugunu ögrenmiş eşi.Şimdi 4 yaşında kızları.İmkansız diye birşey yok.

Canını sıkma arkadaşım benimde 3 negatif 1dusugum var. 3 bucuk yıllık evliyim. Artık tup denemeyecegım. Kendime zaman ayırdım esim varıkosel amelıyatı oldu ınsallah doğal yoldan olur. Allah bizide güldürür ınsallah

Canim eminim annen sana biyolojik annenden daha iyi bakmistir ama cook uzuluyorum boyle hikayelere

Inşallah en kısa zamanda olur.ama kafaya takmayın rahat olun en uygun zamanda bulacaktır bebişiniz sizi yeter ki umudunuzu kaybetmeyin

Akışına bırak benimde yıllarca olmadı polikistik over hastasıyım. Ama vakti gelince nasip ediyo Allah.. kendini maddi manevi sıkıntıya sokarak daha çok geriye gittiğini idrak etmeni isterim. Öncelikle ilişki sırasında çocuğu çıkar aklından, onun için yapma. Eşinin sperm sayısını artırmak için dr,lar ilaç vermıyor mu yani bi ilacı yok mu bunun? Ankarada olan bi dr duydum burdan bi arkadaş onda aşılama yaptırdı şuan doğurdu çoktan. Aynı sekılde diğer arkadaş ondan bilgi aldı oda o dr,a tüp bebek yaptırdı şuan ikizlere hamile çok şükür. İstersen o arkadaşlada konuşabilirsin ben bilmiyorum ama illa istiyorsan önce yazdıklarımı dikkatle oku.

Alternatif olarak önerebileceğim çakşır kökü, keçiboynuzu özü. Eşin sigara içiyorsa bırakmalı. İlişki öncesi sade Türk kahvesi verebilirsin bol fındık ceviz (mesir macunuda olabilir)

Birşeyler yaptıktan sonra mutlaka olacak diye şart yok, olmasını bekleme. Bende ille olsun çok istiyorum olsun dedim hamile kaldım hastanelerde süründüm biri dış gebelik full kanama sonu amelıyat diğeri kalbi durdu kürtaj çok zor hayırlıysa olsun de lütfen ben yaşamadan ahkam kesenlerden değilim tüm ciddiyet ve samimiyetimle söylüyorum olmaması olmasından daha hayırlıdır belki biz bunu bilemeyiz sabretmek zorundayız bizim için hayırlı olanı nerden bilebiliriz ki? Şuan nasipte yoksa elden birşey gelmez. Stresi yenmelisin. Çok okudum, izledim yıllarca bilmem kaç kez tüp bebek deneyip negatif sonuçlananlar umudunu kestiği ay normal yoldan hamile kaldığını... bu nedir biliyomusun? Neyi çok istersen o senin imtihanındır.

Ki biz imtihan için gönderildik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…